2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kaynatam vefat etti gülüm Üzgünüz
Bebek içinde artık sabrim kalmadı aşılama yaptiracagiz kismetse
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin .inşallah başlayın fırsatınız varsa ertelemeyin.
bizde bu arada hala beklemedeyiz malum şırnakdayız aşılama için dosyamızda bekliyor hastanede bakalım hepimizin hayırlısı olsun hakkımızda eşime solgarın vitaminlerini aldık q10 ve male multiple ,emodexde kullanıyor epimedyumlu macun bile aldık inşallah faydası olur özellikl2 morfoloji için.

Allah razi olsun hepinizden kuzular Hülya canım sen Hacettepe de bir doktor tavsiye ediyordun adı neydi aşılama ya karar verdik
Hacettepeye ben hic gitmedim canim bilmiyorum ama netten bir bakabilirsin tup bebek uzmanina gidersen daha iyi olur normal kadin dogumcusuna gitsende seni onlara sevk eder zaten

Hacettepeye ben hic gitmedim canim bilmiyorum ama netten bir bakabilirsin tup bebek uzmanina gidersen daha iyi olur normal kadin dogumcusuna gitsende seni onlara sevk eder zaten
Eve varınca iyice araştırma yapacağız gülüm dua et lütfen kaynana gelinler sorunlu çıktı diyor komşu suna bu acida kocası ölmüş ben yorgunluk tan ayakta duramıyor öyle diyor ahh ahh

Allah razı olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olsun inş hayirlisiyla sizlerin de olmayanların da
Dualarim seninle canim Rabbim yardimcin olsun insallah Rabbim kucagini doldursun insallah
Canım

umudunu-kaybetme canım nasılsın sen aşılama yaptırmışsın sanırım diğer konulardan birinde okudum beni bilgilendirir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…