ben de bir ara düşünüyordum onu istemesem mi acaba diye istemesem belki daha da olmaz diye korkuyorum sonra damerhaba. 2. çatlatma iğnemde olumsuz sonuçlandı maalesef. 1,5 senedir bebek istiyoruz sebebsiz olmuyor. Sebebi olmayan durumlar çok daha zor . aşılamaya geçiçez bu ay. arkadaşım istememesine rağmen hamile kaldı bu nasıl oluyor anlamıyorum. İstememek mi gerekiyor?
öyle canım demek ki herkesin sınavı başka bizim de öyle bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlarla biz de anne olur hayırlı sağlıcakla kucağımıza bebeklerimizi alırız aminrahat bırakınca oluyor bence. 2 arkadaşımda ilk ay düşük yaptılar 2.ay tekrar hamile kaldılar. 2 gün sonra doğumu var birinin biri doğum yaptı. kısmet demek ki sınavımız buymuş
sağolasın canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.mavimli hayırlı olsun canım hamilesin :::::::::) 42. hamilemiz
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlısıyla sağlıcakla alıp bir ağrıda kurtulursun inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıcakla bu ay ben de totem yaptım uğur getirsin diye bizlere de dua et canım bu ay ben de çok şey yaptım bakalımsağolasın canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım sağolasın dualarımdasınız inşallah tutar canım.ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlısıyla sağlıcakla alıp bir ağrıda kurtulursun inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıcakla bu ay ben de totem yaptım uğur getirsin diye bizlere de dua et canım bu ay ben de çok şey yaptım bakalım
ay hayırlısıyla inşallah canım amin....Amin canım sağolasın dualarımdasınız inşallah tutar canım.
Henüz bilmiyorum canım totem yaptım bende insaAllah gercek olur
göğüslerim şişip hassaslaşmıştı bir de kasıklarım biraz ağrıdı ama başka bişey olmadı inan. güzel haberlerini alacağız seninde yakında inşallah canım.ay hayırlısıyla inşallah canım amin....
sen de hamilelik belirtisi oldu mu canım
dua et canım inşallah ben de sevinenlerden olurum hayırlarla inşallah amingöğüslerim şişip hassaslaşmıştı bir de kasıklarım biraz ağrıdı ama başka bişey olmadı inan. güzel haberlerini alacağız seninde yakında inşallah canım.
BEN DE AYNEN ÖYLE YAPTIM CANIMHenüz bilmiyorum canım totem yaptım bende insaAllah gercek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?