2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aynen canım umutlar 2017 ye

Günadın kızlar

Çok iyi anlıyorum seni canım benim bende çok yaşadım o duyguları vakti zamanı gelince rabbim verecektir inşallah bi evlat hepimize.AMİNN

Herkese merhaba! Ben de 2017 de anne olmayı umut ediyorum. Beni de ekler misiniz :) Birlikte beklemek daha keyifli. Umarım buradaki herkes bu yıl içinde bebeklerine kavuşurr..

hatunlar bu kadarcık mıyız? anne olmak isteyenler nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

Canim benim de adetim bitti banyo yaptim ama emin olamiyorum bazen bir gün fazla olabiliyorum o yuzden yarini bekleyecegim. Zaten bu gece kandil.. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah

Canim benim de adetim bitti banyo yaptim ama emin olamiyorum bazen bir gün fazla olabiliyorum o yuzden yarini bekleyecegim. Zaten bu gece kandil.. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah
canım iyice baktım ben de bittimi diye akşam aldım abdesti hayırlısı bakalım dedim nasip kısmet gülüm benim

Canlar GÜNAYDIN
Herkese merhaba! Ben de 2017 de anne olmayı umut ediyorum. Beni de ekler misiniz :) Birlikte beklemek daha keyifli. Umarım buradaki herkes bu yıl içinde bebeklerine kavuşurr..
Hoşgeldin canım aramıza
kızlar bugün adetim bitti temizlendim ilk denemeyi yaptık
Hadi hayırlısı bakalım tatlım rabbim bu ay kucağımızı doldursun. AMİNNN

Kandiliniz Kutlu Olsun Kizlar.
2017 Mevlit Kandilinde Anne oluruz INSALLAHH .
hayırlarla inşallah canım 2017 de anne oluruz ALLAH'IN izniyle hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur bizler de analı babalı büyütürüz hayırlarla sağlıcakla gülüm...inşallah amin ..ALLAH evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın güzel kader yazar inşallah hayırlarla amin bizlere de inşallah hayırlarla inşallah..

Aynen bu ay olacak insallah da benim kasiklarimda cok agri var gecmedi hala. Üşüttüm de iltihap mi oldu acaba yaaa
ben de üşüttüm gülüm boğazım balgam olmuş hep bir ıhlamur yapmayım da boğazım yumuşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…