sen ne kadar zamandır istiyorsun canım bebeğiniMerhaba ! Hoşbulduk :)Birdilimkek sende burdaymıssın sevindim :)
İyi gidiyo kuzum. bir iki güne regl olurum hala düzene girmedi bi erken oluyo bi geç :)Evet canimmmm ben de dikkatini cekmek icin yazini begendim :) nasil gidiyor durumlar bakiimm
Canlar GÜNAYDIN
Hoşgeldin canım aramıza
Hoşbulduk :)
2016 şubattan beri istiyoruz :) Aslında haziranda hamile kaldım fakat, eylülde düşük yaptım . Şimdi bekleme süremiz sona erdi. Tekrardan istiyoruz :)sen ne kadar zamandır istiyorsun canım bebeğini
ben de 2.5 senedir istiyorum canım 3 seneyi geçti evliliğim..ben hiç hamile kalmadım canım üzüldüm bebeğine melek olmuş o artık ...hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlarla yine hamile kalırsın inşallah amin2016 şubattan beri istiyoruz :) Aslında haziranda hamile kaldım fakat, eylülde düşük yaptım . Şimdi bekleme süremiz sona erdi. Tekrardan istiyoruz :)
Sen peki?
Benim de yeni bitti ama kasiklarimda cok agri var enfeksiyon mu acaba canim sikıldı ga bu ay bebis isine yogunlasacam ama enfeksiyon varsa olmaz ki.. Bilemedim insallah olurİyi gidiyo kuzum. bir iki güne regl olurum hala düzene girmedi bi erken oluyo bi geç :)
cayi icecem insallah toparlarim ya boğazm da önemli degil de insallah asagida enfeksiyon yoktur agrim var kasiklarimda. Sogan suyu yapsam gebelik ihtimali olursa zarari olur mu acababen de üşüttüm gülüm boğazım balgam olmuş hep bir ıhlamur yapmayım da boğazım yumuşasın
canım soğan suyunu yumurtlama gününe kadar içiyorlar heraldeBen de sabah ihlamur yaptim akşam da birkac bardak osmanli
cayi icecem insallah toparlarim ya boğazm da önemli degil de insallah asagida enfeksiyon yoktur agrim var kasiklarimda. Sogan suyu yapsam gebelik ihtimali olursa zarari olur mu acaba
Aminn inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hiç doktora gittin mi?ben de 2.5 senedir istiyorum canım 3 seneyi geçti evliliğim..ben hiç hamile kalmadım canım üzüldüm bebeğine melek olmuş o artık ...hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlarla yine hamile kalırsın inşallah amin
gittim canım sorun yok dendi eşimde de çıkmadı sorun rahim filmi de çekindim tüplerim de açık ama nasip kısmet gülüm 3 kez de klomen tedavisi kullandımAminn inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hiç doktora gittin mi?
canım ayaklarını sıcak tut bide soğan suyu enfeksiyonu önlüyormuş ama bebeğe etkisi olur mu bilmem . yada soğan suyu buharına oturabilirsin onun zararı olacağını sanmıyorum.Benim de yeni bitti ama kasiklarimda cok agri var enfeksiyon mu acaba canim sikıldı ga bu ay bebis isine yogunlasacam ama enfeksiyon varsa olmaz ki.. Bilemedim insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?