- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
çok enteresanmış . ya işte nihayetinde allah ne zaman isterse o zaman oluyor.gittim canım sorun yok dendi eşimde de çıkmadı sorun rahim filmi de çekindim tüplerim de açık ama nasip kısmet gülüm 3 kez de klomen tedavisi kullandım
evet bende şaşkınım canım kilom var ondan diyip duruyoruz artık eşim de kilodan olmuyor heralde diyorçok enteresanmış . ya işte nihayetinde allah ne zaman isterse o zaman oluyor.
Adetin 7. Günü baslayip 15 gün içmek gerekiyor yani yumurtlamayi da geciyor canimcanım soğan suyunu yumurtlama gününe kadar içiyorlar heralde
yok canım ya kuzenim var 90 kilo ile hamile kaldı sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi yaş kaç?evet bende şaşkınım canım kilom var ondan diyip duruyoruz artık eşim de kilodan olmuyor heralde diyor
32 canım kilom 97-98 gibiyok canım ya kuzenim var 90 kilo ile hamile kaldı sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi yaş kaç?
Boyun kac peki abla32 canım kilom 97-98 gibi
hayırlısı olsun canım biz de birkaç aya aşılama düşünüyruzMerhabalar ben hayal 22 yasindayim
2yillik evliyim
Bu ay asilamaya basladik
Bugun son ignemi oldum yarin kontrol var hayirlisi bu 2017 de gelicek ins.
Cok istiyoruz Rabbim ol derse olucsk ins...
1.67 canmBoyun kac peki abla
Amin insalah bende 82 falan kilodayim polistik overliyim kilo veremedigim icin doktorum asilamayi hemen baslattihayırlısı olsun canım biz de birkaç aya aşılama düşünüyruz
Ah ablam ahh bende 73ten 82ye ciktim ..1.67 canm
85 kiloydum 3 kez klomen hormon ilaçları kullandım sonra aldım da aldım
ahhh o ilaçlar var ya ama en azından 90 a ineyim diyorum öyle aşılama yaptıralım diyorum doktor kilon fazla dedi mi sana gülüm aşılama tutmaz dendi miAh ablam ahh bende 73ten 82ye ciktim ..
Boyumuzda ayni bnmde 1.67-1.68 civari
Hatta 87ydim bi ara. 79a kadr dusup tekrar 82ye ciktim
Bana bi 5 kilo verirsen aslinda iyi olur demisri ama kilo veremedigimi bildigi icin asilamaya basladi .tutmaz falan demedi cunki bizden cok cok kilolularin bile tutabilio kilo ile alakasi yok asilamanin yumurtlama ile alakasi var hamileligin.onhda ilac yada igne ile sagliyolar sonrasinda tutunmasi icin jel veya ilac veriolar oyuzden tedirgin olmaahhh o ilaçlar var ya ama en azından 90 a ineyim diyorum öyle aşılama yaptıralım diyorum doktor kilon fazla dedi mi sana gülüm aşılama tutmaz dendi mi
olabilir belki canım ya 10 dk da bir ağrı gelirse diyorlarKizlar acil cvp verin lütfen sancim basladi 5den beri sanci cekiyorum bi cogaliyo bi azaliyo neden olablr erken dgm olablrmi bi bilginiz varmi
canım yasında gençmiş hakkaten olmaması ıcın hıc neden yok. inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım :)32 canım kilom 97-98 gibi
ben de kilo versem iyi olur ya ahh ahhBana bi 5 kilo verirsen aslinda iyi olur demisri ama kilo veremedigimi bildigi icin asilamaya basladi .tutmaz falan demedi cunki bizden cok cok kilolularin bile tutabilio kilo ile alakasi yok asilamanin yumurtlama ile alakasi var hamileligin.onhda ilac yada igne ile sagliyolar sonrasinda tutunmasi icin jel veya ilac veriolar oyuzden tedirgin olma
Kisa surede bi geliyo bi gidiyo cnm bnm adet olcagin zmn rahim aciliyor ya rahim hava alirmis gibi oluyo suanda oyle oluyo belim kiriliyo sanki kasiklarim patlayacak gbiolabilir belki canım ya 10 dk da bir ağrı gelirse diyorlar
ay gülüm birbirimize dua edelimcanım yasında gençmiş hakkaten olmaması ıcın hıc neden yok. inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım :)
eşin nerede canım bir doktora gitsen iyi olurKisa surede bi geliyo bi gidiyo cnm bnm adet olcagin zmn rahim aciliyor ya rahim hava alirmis gibi oluyo suanda oyle oluyo belim kiriliyo sanki kasiklarim patlayacak gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?