- 28 Kasım 2016
- 201
- 110
- 18
- 39
Kıyamam sana tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla ben bi süre bebek işini erteledim kilo vermeye verdim kendimi bildiğin hırs yaptım sabah akşam spor yapıyorum deli gibi bakalım hayırlısı ama sizlerin hamiş haberlerini almak mutlu olmak için hep buralardayımevet gerçekten de yeni arkadaşlar gelir umarım ben çok hastayım kuzum iyice nezle oldum
ay ALLAH söyletti heralde inşallah hayırlısı ah bir bir tane hayırlısıyla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olsun belki ikinci hamileliklerimiz daha kolay olacak rahatlamış olacağız çünküBebişlere (ayy bebişler diyorum rabbim söyletti inan ) gidecek her yol mübahtır :)
ay beraber birbirimizi gaza getirelim canım ben bugüm hastayım da spor yapamadım iyice kötüyümKıyamam sana tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla ben bi süre bebek işini erteledim kilo vermeye verdim kendimi bildiğin hırs yaptım sabah akşam spor yapıyorum deli gibi bakalım hayırlısı ama sizlerin hamiş haberlerini almak mutlu olmak için hep buralardayım
ay ALLAH söyletti heralde inşallah hayırlısı ah bir bir tane hayırlısıyla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olsun belki ikinci hamileliklerimiz daha kolay olacak rahatlamış olacağız çünkü
hoşgeldin canım aramıza...selam kızlar, bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim..... herkes için hayırlısı inşallah
bu akşam yakınlaşırız diyordum ama ben bir banyo daha yaparsam tam hastalığı kaparım asıl yumurtlama zamanlarında da hiç yapamayız ne yazık ua adamlara bebek için yanaşır oldukİnşaallh canım hayırlısıyla
hoşbulduk canım olur sevinirim.. evet kızıma kardeş istiyorum, diğerleri melek oldu nasip böyleymiş, iyi dileklerin için teşekkür ederimhoşgeldin canım aramıza...
listemize ekleyeyim mi seni de ister misin? hem d esohbetlerimizde olursun hep...
ikinci bebeğini istiyorsun heralde profilinde yazıyor da vefat eden bebeklerin için başın sağolsun canım onlar melek oldu
ay hayırlarla canım en yakın hayırlızamanda ikinci bebeğine de kavuşursun...hoşbulduk canım olur sevinirim.. evet kızıma kardeş istiyorum, diğerleri melek oldu nasip böyleymiş, iyi dileklerin için teşekkür ederim
olur valla tatlım ben bu sefer fena gaza geldim bakalım ne olcekay beraber birbirimizi gaza getirelim canım ben bugüm hastayım da spor yapamadım iyice kötüyüm
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin bebişini senin ve tüm bebiş isteyenlerinselam kızlar, bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim..... herkes için hayırlısı inşallah
gerçekten ben de rejim arkadaşı istiyorum tek başına olmuyorolur valla tatlım ben bu sefer fena gaza geldim bakalım ne olcek
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin bebişini senin ve tüm bebiş isteyenlerin
bu akşam yakınlaşırız diyordum ama ben bir banyo daha yaparsam tam hastalığı kaparım asıl yumurtlama zamanlarında da hiç yapamayız ne yazık ua adamlara bebek için yanaşır olduk
evetBu durumdan şikayetçi değillerdir canım
hayırlısı olsun cnım ben de nezle olmasam bugün Kuran-ı Kerim okuyacaktım yarım hatmim var onu tamamlamak istiyorum birkaç arkadaşım da bana yardıma cüz aldı bir arkadaşımız umreye gidecek de hatmimin duasını orada yapsın istiyordum eğer yetişmezse de hatim zamanı hepinizin ismiyle dua edeceğim inşallah hayırlarla aminBende adet oldum. Onumuzdeki ay INSALLAH .
Nasip kismet artik. Rabbim cumlemizr hayirlisini nasip etsin.
ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın ben o canı karnımda taşımayı daha hiç tatmadım hayırlısıyla hepimiz hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?