2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Allah razi olsun canim.Dualarun kabul olur INSAALLAH .

Allah razi olsun canim.Dualarun kabul olur INSAALLAH .
ALLAH cümlemizden razı olsun canım hayırlı zamanda inşallah hayırlı kısa zamanda hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımızın müjdesini veririz burada bu sıralar çok daha fazla düşüncedeyim

Amiinn guzel haberler alir herkesler. Ben artik cok heyecanli degilim.Cok yoruldum heyecan duymakdan beklemekden 11 yilida gecdik. Yinede adetime yakin umitleniuorum.adet oluncada icine kocaman bir huzun cokuyor. En cokda annem icin uzuluyorum. Bana cok uzuluyor.

inşallah hayırlarla anneciğin de snein mutlu haberini duyunca ne yapacağını bilemez ben inanıyorum sevineceğine hayırlarla inşallah amin

inşallah hayırlarla anneciğin de snein mutlu haberini duyunca ne yapacağını bilemez ben inanıyorum sevineceğine hayırlarla inşallah amin

INSALLAH anneme mujde vermek nasip olur.
Ben biraz yurudum sonrada markete gittim. Birazdan yemek hazirliyicam.benim esim cok gec geliyo.biz gec yemek yiyenlerdeniz.

INSALLAH anneme mujde vermek nasip olur.
Ben biraz yurudum sonrada markete gittim. Birazdan yemek hazirliyicam.benim esim cok gec geliyo.biz gec yemek yiyenlerdeniz.
inşallah hayırlarla annelerimiz de anneanne olacaklar hayırlarla inşallah amin

Selam kizlar durmak yok calismalara devam benim bu ay insallah olur.. Olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaptiracagim. Ama bence gerek kalmayacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…