benim de aklımda bebek oluyor ilişki anında hepAyyyyy insallah canim benimmm.. Bu ay 2 seneden sonra ilk defa rahat ilişki yasamaya basladim vajinismus sagolsun..! İncir kürü de yapmayi düşünüyorum yumurtaliklari besliyormus
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin bebişini senin ve tüm bebiş isteyenlerin
sağol canım inşallah, seninde başın sağolsun...ahlas çok zor biliyorum canım başın sağolsun benimde var bi meleğim rabbim şefaatçi kılsın inşallah meleklerimizi
saol tatlım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın pekiHAYIRLI GÜNLER KUZULAR NASILSINIZ?
benim nezle devam ediyor gülüm ya iyileşemedim tam bir çay koydumsaol tatlım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın peki
HAYIRLI GÜNLER KUZULAR NASILSINIZ?
sağol canım benim burnumu silmekten yara oldu burnum sen nasılsın?iyidir canım ne olsun, sen nasılsın keyifler nasıl? geçmiş olsun bu arada
ben de ne güzel kpss çalışmaya başlamıştım bu hafta bakamadım derslerimesağol canım iyiyim bende, dünya telaşı koşturuyoruz bakalım
ben de ne güzel kpss çalışmaya başlamıştım bu hafta bakamadım derslerime
ay canım benim hayırlısıyla ben de atanır mıyım bilmiyorum çok çalışmam lazım 85 i garantilemem lazım ne kadar üzüldüm ağladım eşimin ailesi ne kadar ezdi üzdü beni çok çalışmalıyım gerçekten de...Allah yardımcın olsun canım bende atanana kadar çalışmaktan bi hal olmuştumiyileş telafi edersin nasılsa, çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli
ögretmenmisin canım sen inşallah atanırsın kuzum o eşlerin aileleri yokmu zaten ses çıkarmayan birini görünce yüklen durben de ne güzel kpss çalışmaya başlamıştım bu hafta bakamadım derslerime
kamu yönetimi mezunuyum canım memur olmak için uğraşıyorum yaş oldu 32 hayurlısıyla inşallah 2018 kpss de başarılı olurum hayırlarla ahh atanamadığım için ne sevinenlerim oldum ne arkamdan konuşanlar ....hırs yaptım içimden ama çok çalışmalıyımögretmenmisin canım sen inşallah atanırsın kuzum o eşlerin aileleri yokmu zaten ses çıkarmayan birini görünce yüklen dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?