İyiyim canım sen nasılsınZehreNur canım nasılsın senin bat ne zaman günün falan geçti mi?
İnşallah olursun canım benim istedikten sonra olur rabbimin izniyle tabikamu yönetimi mezunuyum canım memur olmak için uğraşıyorum yaş oldu 32 hayurlısıyla inşallah 2018 kpss de başarılı olurum hayırlarla ahh atanamadığım için ne sevinenlerim oldum ne arkamdan konuşanlar ....hırs yaptım içimden ama çok çalışmalıyım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahİyiyim canım sen nasılsın
Bat 27 aralık
Benim uzun zamandır vajen girişinde yaram var ilişki ovulasyon pozitif oldugu gün degerlendirip mecburen sayfayı kapatıyoruz.şuan tedaviye basladım
Testlerim yapılıyor inş kotu birsey cıkmaz
Çocuk meselesi bi tık arkada o yuzden canım
Evlendiğimden beri kadın dogumcudan cıkamadım sonum hayr olsun
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah olur bu seferay canım benim hayırlısıyla ben de atanır mıyım bilmiyorum çok çalışmam lazım 85 i garantilemem lazım ne kadar üzüldüm ağladım eşimin ailesi ne kadar ezdi üzdü beni çok çalışmalıyım gerçekten de...
veririm canım 21. cüzü okur musun canım okuman bittikten sonra bana bildirirsin gülümaaynaa canım bugün bosum hatminden 1 cüz daha okuyabilirim verirsen
Evet canım kulaklarımı tıkamam lazım onlaraAllah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah olur bu seferbaşkalarını kulakların duymasın boş ver o işler o kadar kolay oluyorsa onlar da yapsın
ALLAH ŞİFA VERSİN canım benim..İyiyim canım sen nasılsın
Bat 27 aralık
Benim uzun zamandır vajen girişinde yaram var ilişki ovulasyon pozitif oldugu gün degerlendirip mecburen sayfayı kapatıyoruz.şuan tedaviye basladım
Testlerim yapılıyor inş kotu birsey cıkmaz
Çocuk meselesi bi tık arkada o yuzden canım
Evlendiğimden beri kadın dogumcudan cıkamadım sonum hayr olsun
Okurum canım bitince yazarım merak etme senden de Rabbim razi olsun inşallah tez zamanda hamile kalırız aşılamaya gerek kalmaz sen aşılama için gittin mi doktoraveririm canım 21. cüzü okur musun canım okuman bittikten sonra bana bildirirsin gülümhiranur3419 ALLAH RAZI OLSUN AMİN
gitmedim canım bu ay sonu nasipse annemin yanına memlekete gideceğim orada ağır işler yaparım hem de kaynanamı yanımıza getireceğim diye erteledik yolculuk falan yapacağım diyeOkurum canım bitince yazarım merak etme senden de Rabbim razi olsun inşallah tez zamanda hamile kalırız aşılamaya gerek kalmaz sen aşılama için gittin mi doktora
Anladım kuzum hayırlısı olsun hakkındagitmedim canım bu ay sonu nasipse annemin yanına memlekete gideceğim orada ağır işler yaparım hem de kaynanamı yanımıza getireceğim diye erteledik yolculuk falan yapacağım diye
hayırlısı olsun canım bakalım neler olacak hastayım da hala burnum akıyorAnladım kuzum hayırlısı olsun hakkında
Benim bat 24 aralık canım bekliyorumZilan92 durum ne oldu test yaptın mı adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?