2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ay canım hayırlarla sağlıcakla inşallah amin

pinkneoneffect unuttun bizi canım nasılsın dualarını eksik etme bak doğumuna da az kaldı hazırlıklar nasıldı beşik falan aldınız mı?

Çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlar bu duayı okumalı:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

B bebegim-gel seni de artık hiç göremiyorum nasılsın?
Gene adet oldum bu ayda olmadı cnm amelyttan snra 6 ay doğal yolla hamile kalma şansın yüksek demişti doktor bu ay tam 6. Ay ama olmadı cnm kistim de 1.5 cm tekrarlamiş doktor adet olursan gel tedaviye başlaylm demişti yarın gitmeyi düşünüyorum bakalm ne dicekler. Sen naslsn

ben de iyiyim diyelim canım biz de ocakta gideceğiz bakalım aşılama için ne diyecek dktor bakalım....bekledikçe insan bir an önce tedavine bak kızım diyorum içimden 2.5 seneyi geçecek yeni listede de ekliyorum canım nickini inşallah 2017 bizim sevineceğimiz yıldır hayırlarla amin

cook ama cok sevindim canm ya yemn ederim allahim sagliklica kucagna almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…