- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Hayırlısi olsn cnm geç olsn güç olmasın artk diyorum Rabbim dha büyük dert vermesinhaber ederim canım ben de nasipse 9 ocakta gideceğiz doktora randevu aldık artık bekle bekle at at zamanı olmuor taa bir sene önce rahim filmi çekinince doktor aşılamaya başlayalım istersen demişti ama o zaman da eşim yanaşmamştı aha bir sene nasıl geçti
öyle canım gerçekten deHayırlısi olsn cnm geç olsn güç olmasın artk diyorum Rabbim dha büyük dert vermesin
Seninde uzun zaman olmuş cnm bnce beklemenin anlamı yok elimizden geleni yapalm dua edip bekleyelim cnm bizimde imtihanımiz bigun bitecek inşallahöyle canım gerçekten de
öyle canım hep maddi nedenlerden erteledik biraz da ama borç zaten var artık sabır kalmadı çare aramak lazımSeninde uzun zaman olmuş cnm bnce beklemenin anlamı yok elimizden geleni yapalm dua edip bekleyelim cnm bizimde imtihanımiz bigun bitecek inşallah
Doğru cnm maddi sorun da büyük sıkıntı zaten durumumz iyi olsa gidip en iyi doktorlara tedavi olcam ama olmuyor işte devlete gitmek zorundayim hep dua ediyorum Rabbm ol dedik ten snra ordada olur inş Rabbim hepimizin yardımcısı olsunöyle canım hep maddi nedenlerden erteledik biraz da ama borç zaten var artık sabır kalmadı çare aramak lazım
öyle canım bizde de durum öyleDoğru cnm maddi sorun da büyük sıkıntı zaten durumumz iyi olsa gidip en iyi doktorlara tedavi olcam ama olmuyor işte devlete gitmek zorundayim hep dua ediyorum Rabbm ol dedik ten snra ordada olur inş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İyiyim ablacım annem umreden geldi onun telaşı var bu ara evini filan temizledim.. tedaviyi bu ay bıraktım gitmem gereken günde gidemedim bu ay da böle olsun dedim. Sadece maydanoz ve süt buharı yaptım çalışma da çok olamıyo yoğunluktan nasip artık denk gelirse bakalım.. sen nasılsın neler yapıyosun?u-mutlu lale canım sen nasılsın tedavi devam mı
ben de bu ay folik asite devam ediyorum gülüm ockta doktora gideceğiz randevu aldım hayrlısı bakalım annemin yanına gideceğim haftaya ben de evini temizleyeceğim odun kömür falan ayarlayacağım içeri alacağım kardeşim de onbes tatile gelir sonra rahatlarım...İyiyim ablacım annem umreden geldi onun telaşı var bu ara evini filan temizledim.. tedaviyi bu ay bıraktım gitmem gereken günde gidemedim bu ay da böle olsun dedim. Sadece maydanoz ve süt buharı yaptım çalışma da çok olamıyo yoğunluktan nasip artık denk gelirse bakalım.. sen nasılsın neler yapıyosun?
Düşünmemeye çalıştıkca daha çok düşünüyorum :)daha erken canım sakın sıkma canını düşünmemeye çalış biz yapamıyoruz belki sen yaparsın canım
evet öyle oluyorDüşünmemeye çalıştıkca daha çok düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?