hamiş arkadaşlarımız için seviniyoruz hayırlarla bizlere de nasip olur inşallah diyoruz amincook ama cok sevindim canm ya yemn ederim allahim sagliklica kucagna almayi nasip etsin insallah
ozur dilerim baslikta oyle gorunce senin oldugnu sandim bu bi vesiledir belki insallah en kisa zamanda sende bu haberi verirsin bize insallahhamiş arkadaşlarımız için seviniyoruz hayırlarla bizlere de nasip olur inşallah diyoruz amin
Hosbulduk canım benım bat 15 ocak bilginiz olsun yaşım 26 bu ay beklıyodum olmadı allah nasıp ederse bende 2017 anne adayı olmak istiyorum :)tbii eklerim canım hoşgeldin aramıza...
Evet canım ilk bebek evleneli 5 ay oldu 4 aydır denıyoruz@Mutluluk1515 ilk bebeğini mi istiyorsun canım sen de ne kadar zamandır olmuyor?
ay canım benim inşallah bakalım bu ay da umutlarla daha önem veriyorum ilişkilerimize de folik asit falan belki de zaman gelmiştir de ALLAH söyletti sana gülümozur dilerim baslikta oyle gorunce senin oldugnu sandim bu bi vesiledir belki insallah en kisa zamanda sende bu haberi verirsin bize insallah
daha erken canım sakın sıkma canını düşünmemeye çalış biz yapamıyoruz belki sen yaparsın canımEvet canım ilk bebek evleneli 5 ay oldu 4 aydır denıyoruz
tabii eklerim canım bir hamiş annemiz listemizde hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini gülüm cinsiyeti belli mibenide eklermisin aceba
evet canim erkek dedi bakalim 21nde tekrar randevum vartabii eklerim canım bir hamiş annemiz listemizde hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini gülüm cinsiyeti belli mi
Amin cnm banada doktor aşılama demişti belki bende bu ay beklerim ocakta aşılama yaptırırım inş mutlu sona ulaşırız bu sene bizim için güzel olur cnm benide ekle 13 Ocak yeni bat ama gelişmeleri haber veririm cnm sende haber verben de iyiyim diyelim canım biz de ocakta gideceğiz bakalım aşılama için ne diyecek dktor bakalım....bekledikçe insan bir an önce tedavine bak kızım diyorum içimden 2.5 seneyi geçecek yeni listede de ekliyorum canım nickini inşallah 2017 bizim sevineceğimiz yıldır hayırlarla amin
haber ederim canım ben de nasipse 9 ocakta gideceğiz doktora randevu aldık artık bekle bekle at at zamanı olmuor taa bir sene önce rahim filmi çekinince doktor aşılamaya başlayalım istersen demişti ama o zaman da eşim yanaşmamştı aha bir sene nasıl geçtiAmin cnm banada doktor aşılama demişti belki bende bu ay beklerim ocakta aşılama yaptırırım inş mutlu sona ulaşırız bu sene bizim için güzel olur cnm benide ekle 13 Ocak yeni bat ama gelişmeleri haber veririm cnm sende haber ver
bizlere de dua et canım listedeki arkadaşların isimlerini bir kez okuyup dua etsen ne iyi olurevet canim erkek dedi bakalim 21nde tekrar randevum var
ALLAH analı babalı büyütsün canım hayırlı sağlıklı salih bir evlat olur inşallah aminevet canim erkek dedi bakalim 21nde tekrar randevum var
ederm canim beklemek ne zordur her dk istemek dua etmeyi bilirim ilk bebegimde her testimde agladim gece gunduz artik tukenmistm resmen ama rabbim sinadi demekki beni sukur ki yavrumu nasip etti allahim sana da bu zamanda hayirli bir evlat verir bu haberi alirsin insallah dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizdenay canım benim inşallah bakalım bu ay da umutlarla daha önem veriyorum ilişkilerimize de folik asit falan belki de zaman gelmiştir de ALLAH söyletti sana gülümdualarını eksik etme gülüm şuan benim hamiş olduğumu sandın dua et lütfen gülüm hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inşallah amin
amiin insallah canmALLAH analı babalı büyütsün canım hayırlı sağlıklı salih bir evlat olur inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMallahim bu sayfada ve tum bebek isteyenlere bebek nasip etsin hayirli evlatlar nasip etsin dua edelim hep beraber allahim o duyguyu sizlerede nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?