2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler iç hatta bu naneli şekerler boğazı yumuşatıyor

işteyim ben de çalışıyorum canım (muhasebe departmanındayım) kendini toparlayınca kaldığın yerden devam edersin herşeyin başı sağlık senden önemli değil canım sonuşta

işteyim ben de çalışıyorum canım (muhasebe departmanındayım) kendini toparlayınca kaldığın yerden devam edersin herşeyin başı sağlık senden önemli değil canım sonuşta
ay canım kaç senedir kpss ye girdim 2012 de tam olacak gibi oldu ama alımlar az oldu nasip olmadı özelde de iyi iş bulmak kolay değil malum..

Özel zor gerçekten canım hele de evli bir bayan için
Rabbim emeklerinin karşılığını,gönlüne göre versin inşallah

Özel zor gerçekten canım hele de evli bir bayan için
Rabbim emeklerinin karşılığını,gönlüne göre versin inşallah
öyle canım özelde zor işte ama çalışma ortamı arkadaşlar da iyiyse başka hayırlısı olsun ALLAH kimsenin emeklerini boş bırakmasın amin hayırlarla inşallah

bu sene bakalım arkadaşlar buralar hareketli mi olacak böyle durgun mu geçecek meraktayım birkaç hamiş haberi daha alsak ne iyi olacak

ay örgüler de çok güzel oluyr ay ne ciciler var arkadaşlarımız doğururken onlara bir şey alırken öyle bebek mağazasındaki kıyafetlere bakakalıyorsun ya
Aynen ya hiç sorma bugün hediye aldım bebek kıyafeti çok güzel şeyler var baktım durdum hepsine

Aynen ya hiç sorma bugün hediye aldım bebek kıyafeti çok güzel şeyler var baktım durdum hepsine
ay biz de geçen ay eşimin iş arkadaşlarına 4 hediye paketi hazırladım alırken içim cız etti annem birkaç takım almıştı onları koydum çok da masraf olmasın diye o mağazadaki eşyalara eşim bile şöyle bir baktı o zaman daha çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…