- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
kolaylıklar dilerim ozmn tatlımbu hafta eşimle çok işimiz var doğurgan döneme girdim
Çok şirin hepsi :) çok hayallerimiz var miniklerimiz bi gelse neler alcaz onlara
şu ciciler nasıl hanımlar ne tatlılar ya
merhaba canım nasılsın?
he ya bugün orta doğurganlık diyor yarın çarşamba perşembe yumurtmala diyor cuma orta bugün yarın dinlenip çarşamba perşembe üst üste mi yapsak diyorum ahh ahhhkolaylıklar dilerim ozmn tatlım
merhaba canım nasılsın?
ben de geniz akıntısıyla uğraşıyorum gülüm boğazımı gece çok zorladım kanadı acıyor şimdi yutkunurken ay bir nezle oldum bir haftadan fazladır çekiyorum...iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?
ay örgüler de çok güzel oluyr ay ne ciciler var arkadaşlarımız doğururken onlara bir şey alırken öyle bebek mağazasındaki kıyafetlere bakakalıyorsun yaÇok şirin hepsi :) çok hayallerimiz var miniklerimiz bi gelse neler alcaz onlara
çay içiyorum canım pekmez falan yedim biraz daha iyiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler iç hatta bu naneli şekerler boğazı yumuşatıyor
sağol canım sen neler yapıyorsun hastalıktan kpss de çalışamadımŞifa olsun inşallah canım
ay canım kaç senedir kpss ye girdim 2012 de tam olacak gibi oldu ama alımlar az oldu nasip olmadı özelde de iyi iş bulmak kolay değil malum..işteyim ben de çalışıyorum canım (muhasebe departmanındayım) kendini toparlayınca kaldığın yerden devam edersin herşeyin başı sağlık senden önemli değil canım sonuşta
öyle canım özelde zor işte ama çalışma ortamı arkadaşlar da iyiyse başka hayırlısı olsun ALLAH kimsenin emeklerini boş bırakmasın amin hayırlarla inşallahÖzel zor gerçekten canım hele de evli bir bayan için
Rabbim emeklerinin karşılığını,gönlüne göre versin inşallah
Aynen ya hiç sorma bugün hediye aldım bebek kıyafeti çok güzel şeyler var baktım durdum hepsineay örgüler de çok güzel oluyr ay ne ciciler var arkadaşlarımız doğururken onlara bir şey alırken öyle bebek mağazasındaki kıyafetlere bakakalıyorsun ya
ay biz de geçen ay eşimin iş arkadaşlarına 4 hediye paketi hazırladımAynen ya hiç sorma bugün hediye aldım bebek kıyafeti çok güzel şeyler var baktım durdum hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?