2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bir ankaralı daha buldum ben ankarada çok yalnızım buradaki dostlarım olmasa her gün ağlarım heralde hangi hastaneye gittin canım doktorun kimdi?
Minesera aldan hastanesi burda evime çok yakın diye tercih ettim yoksa bi tavsiye felan değil orda esra çabuk cömert adında doktora muayene oldumm ama şimdi kendi muayenehanesini açtı artık oraya giderim heralde.

Minesera aldan hastanesi burda evime çok yakın diye tercih ettim yoksa bi tavsiye felan değil orda esra çabuk cömert adında doktora muayene oldumm ama şimdi kendi muayenehanesini açtı artık oraya giderim heralde.
hangi semtte canım bu hastane muayene ücreti ne kadardı

Hayırlı olsun canım. Artık bizlere dua edersin :)
Bu arada Esra hanım benim yozgat a kaldığım zamanki doktorum sorunumuzu onunla öğrenmiştik.. Kismete bak

doktor ilgili mi canım sadece klomen mi kullandın sonra çatlatma iğnesi falan yaptı mı yumurtaların ne kadar büyümüştü canım
Çatlatma iğnesi verdi yumurtaların iyi büyümüş dedi şu gün iğneyi yap ve ilişki günlerini söyledi. İlgili bi doktor şuana kadar 2 kez görüştük pek bişey diyemiyeceğim ama güler yüzlüü rahatlatıcı

nasip de gelmiş ya işte canım ALLAH hayırlı uğurlu etsin gülüm

o anları bizler de yaşar mıyız acaba hayırlısı bakalım ben de inanmam heralde ikinci çizgiyi görsem
Aynı şeyleri ben de hissediyorum canım biliyor musun görsem inanmam ben ya da aklımı kaçırırım herhalde :)

SLm kızlar nasılsınız yeni bir hamiş haberi aldık hadi bakalım darısı bizim başımıza kızlar :) canım rabbım sağsalim kucagına almayı nasıp etsin benim bat 15 olacak daha var yeni bitti hastalıgım

Bende inanamıyorum 1018 çıktı kan değerim doktor gebesin dedi ama hala inanamıyorum inşallahh Allah her isteyene versinn
ay canım benim çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm hamiş kalmak isteyenlerin başına olsun.AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…