- 28 Kasım 2016
- 201
- 110
- 18
- 39
erken döllenme olduysa var olabilir canım belirtin varmıGeçen ay 18 inde olmuştum 2 gün geçti çizgi hemen oluştu.
Belirtim yok geçen ay klomen kullandım inşallah gebeyimdirerken döllenme olduysa var olabilir canım belirtin varmı
inşallah canım ne zamandan beri istiyosun en güzel yolu bi kan testi yaptırman canımBelirtim yok geçen ay klomen kullandım inşallah gebeyimdir
2 yıllık evliyim hiç korunmadık Allah ne zaman verirse diye bukadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim. İnşallah hamileyimdir vericem kan testiinşallah canım ne zamandan beri istiyosun en güzel yolu bi kan testi yaptırman canım
evet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsunKızlarr sizce gebemiyim?
ben de 2.5 senedir bekliyorum canım ben de hiç bu kadar süreceğini düşünmemiştim bizlere de dua et canım listemize ekleyeyim mi seni de2 yıllık evliyim hiç korunmadık Allah ne zaman verirse diye bukadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim. İnşallah hamileyimdir vericem kan testi
canım benim sen de ne sıkıntılar çekmişsiniz hayırlarla inşallah cümlemiz de seviniriz dualarımda seni de anacağım yeni Kuran-ı Kerim okudum tüm listedeki arkadallarıma da dua ettim inşallah hayırlarla peş peşe sevineceğiz...aminaaynaa beni de listeye ekler misin daha Regl tarihim belli değil çünkü toparlanamadimm bir türlü .. Benim hikayemm de burda kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
canım dilek tesbihi yap ben bu ay yaptım bol bol dualar edeceğiz inşallah birbirimizeaaynaa beni de listeye ekler misin daha Regl tarihim belli değil çünkü toparlanamadimm bir türlü .. Benim hikayemm de burda kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
inşallah hamilesindir canım burayada yaz ama mutlaka merak ederiz2 yıllık evliyim hiç korunmadık Allah ne zaman verirse diye bukadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim. İnşallah hamileyimdir vericem kan testi
evet bizimle paylaş durumu canım ay hadi hamiş haberleri geliyoinşallah hamilesindir canım burayada yaz ama mutlaka merak ederiz
evet şansa bakTeşekkür ederim kızlar Allah nasip edene kadar sabır versin tevekkül edelim inşallah.
47.sırada olmak da büyük tevafuk
Bende inanamıyorum 1018 çıktı kan değerim doktor gebesin dedi ama hala inanamıyorum inşallahh Allah her isteyene versinnevet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun
Kan testim 1018 çıktıı Allahımm inanamıyorum Allah hepinize nasip etsinnnjarebom canım testen hamile görünüyorsun inşallah vardır aman hemen bi kan testi yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?