- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
canım benim annem falan erkek kısırlığına karşı şey der işte yapabilenler için erkek koyun beyni yiyecek der o spermlere çok iyi geliyormuş öyle bir akrabamıza dedi çocukları olduErkek infertilitesi var..
canım benim annem falan erkek kısırlığına karşı şey der işte yapabilenler için erkek koyun beyni yiyecek der o spermlere çok iyi geliyormuş öyle bir akrabamıza dedi çocukları oldu
Annemin babannesi falan bu konularda hani kocakarı ilaçlarını falan çok bilirmiş ondan duymuş eski zamanda canım bir tanıdıkta işe yaradı ben pazar günü annemin yanına gideeğim nasipse istersen yine ayrıntılı sorarım yanındaİlk defa duydum valla. Eşim yumurta kabuğunu bile yedi ama beyin yer mi artık bilemicem
onu kelle paça gibi etle falan çorba şeklinde yapıp yedirebilirsenİlk defa duydum valla. Eşim yumurta kabuğunu bile yedi ama beyin yer mi artık bilemicem
Canm beni hastaneden aradılar bugün tekrr tüp bebek yapalım dediler çok agladm korkyrm tekrr aynı şeyleri yaşarm diye :-(bakalım yeni yıla hayırlarla girdikten sonra daha fazla hareketlenir buralar inşallah
yok canım üzülme bence çok dua et eğer evet karar verirsen transfer zamanı haber et dua edelimCanm beni hastaneden aradılar bugün tekrr tüp bebek yapalım dediler çok agladm korkyrm tekrr aynı şeyleri yaşarm diye :-(
Allah razı olsn cnm haber verrim tabi başlıcam tedaviye Allahm izniyle bu sefer olumlu olur inşallahyok canım üzülme bence çok dua et eğer evet karar verirsen transfer zamanı haber et dua edelim
olumlu olacağına inan canım o zaman inan ALLAH'IN İZNİYLE olur bu akşam kısmet olursa Kuran okuyacağım ismini yazarsan isminle dua edeyim sana canım hatmim var ALLAH EN İYİSİNİİ BİLİR bizlerin sevinmesine de az kaldı..Allah razı olsn cnm haber verrim tabi başlıcam tedaviye Allahm izniyle bu sefer olumlu olur inşallah
Allah kabul etsin cnm ismim Büşra bende inanıyorum bizmde imtihanimz bitecek.olumlu olacağına inan canım o zaman inan ALLAH'IN İZNİYLE olur bu akşam kısmet olursa Kuran okuyacağım ismini yazarsan isminle dua edeyim sana canım hatmim var ALLAH EN İYİSİNİİ BİLİR bizlerin sevinmesine de az kaldı..
sen de bol bol meryem suresi oku ve de kulaklıkla dinle canım ben de dinleyeceğim gülümAllah kabul etsin cnm ismim Büşra bende inanıyorum bizmde imtihanimz bitecek.
Evet adetim bitince okucam cnm da dinlemek aklıma gelmemişti onuda yaparm sağol :)sen de bol bol meryem suresi oku ve de kulaklıkla dinle canım ben de dinleyeceğim gülüm
aaynaa annene bu sor ya merak ettim şimdi eğer kelle paça gibi yapıp versek olur mu.
Tesbihi inşallah yapacam bende. İlk defa böyle olur olmaz kanamalar yaşıyorum çok yoruldum. 6ocakta 4ay olacak doğum yapali. Ama toplamda 20gün bbelki temiz kalabilmişimdir
Sağlıklı adet olmayı özledim
Selam canim benim icimde çok kuvvetli bir his var insallah bu ay regl olmayacagim :) seninle ayni donemlerdeyiz bu hafta bizim en verimli haftamiz iyi degerlendirmek lazim. Allah in izniyle inancım tam bu ay hamile kalacagim sen de kalacaksin insallahbakalım şistemizin 49. annesi kim olacak
dün akşamı değerlendirdik eşimle canımSelam canim benim icimde çok kuvvetli bir his var insallah bu ay regl olmayacagim :) seninle ayni donemlerdeyiz bu hafta bizim en verimli haftamiz iyi degerlendirmek lazim. Allah in izniyle inancım tam bu ay hamile kalacagim sen de kalacaksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?