hayırlı upurlu olsun canım senin adına çok sevindim ...listemize ekleyeyim mi seni de konuda sohbetler ederiz özel bir şey yapmışmıydın bu ay canımBende inanamıyorum 1018 çıktı kan değerim doktor gebesin dedi ama hala inanamıyorum inşallahh Allah her isteyene versinn
Biliyorum beklemenin zorluğunu sizi çok iyi anlıyorumm inşallah Allahımm her isteyene bu mutluluğu nasp etsin.ben hiç inanmıyordum klomen kullandım ilk seferde tuttu inşallahh haftaya gel dedi doktorben de 2.5 senedir bekliyorum canım ben de hiç bu kadar süreceğini düşünmemiştim bizlere de dua et canım listemize ekleyeyim mi seni de
ben de klomeni 3 kez kullandım ama nasip olmadı zamanı dolmamış bizim için ne diyelim canım..Biliyorum beklemenin zorluğunu sizi çok iyi anlıyorumm inşallah Allahımm her isteyene bu mutluluğu nasp etsin.ben hiç inanmıyordum klomen kullandım ilk seferde tuttu inşallahh haftaya gel dedi doktor
Listeye ekleyin inşallah Allah sağ salim kucamıza almayı nasip eder klomen kullndım hiç sebepsiz infertilite vardı klomeni ilk kullanışımda tuttuuhayırlı upurlu olsun canım senin adına çok sevindim ...listemize ekleyeyim mi seni de konuda sohbetler ederiz özel bir şey yapmışmıydın bu ay canım
özele mi gittin canımBiliyorum beklemenin zorluğunu sizi çok iyi anlıyorumm inşallah Allahımm her isteyene bu mutluluğu nasp etsin.ben hiç inanmıyordum klomen kullandım ilk seferde tuttu inşallahh haftaya gel dedi doktor
İnşallah en kısa zamanda Allah nasip etsinben de klomeni 3 kez kullandım ama nasip olmadı zamanı dolmamış bizim için ne diyelim canım..
aynen ben rahim filmi de çekindim eşim de gitti sorun yok ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYORListeye ekleyin inşallah Allah sağ salim kucamıza almayı nasip eder klomen kullndım hiç sebepsiz infertilite vardı klomeni ilk kullanışımda tuttuu
Evett özel hastaneözele mi gittin canım
HAYIRLARLA SAĞLICAKLA İNŞALLAH AMİN CÜMLEMİZE DE AMİNİnşallah en kısa zamanda Allah nasip etsin
Öyle ama inan Allahın birgün nasip edeceğine ben adet olacam düşüncesiyle uyandım hadi bi test alayım dedim ve şuan inanamıyorummaynen ben rahim filmi de çekindim eşim de gitti sorun yok ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR
o anları bizler de yaşar mıyız acaba hayırlısı bakalım ben de inanmam heralde ikinci çizgiyi görsemÖyle ama inan Allahın birgün nasip edeceğine ben adet olacam düşüncesiyle uyandım hadi bi test alayım dedim ve şuan inanamıyorumm
Doktor gebesin dediii bende şoktayıminşallah hamilesindir canım burayada yaz ama mutlaka merak ederiz
Bende daha sabah böyle düşünüyordumm ama bakk hayat ne mucizeler gösteriyor bende inancımı kaybetmiştimm hiç olmayacak kısırım diyordum.o anları bizler de yaşar mıyız acaba hayırlısı bakalım ben de inanmam heralde ikinci çizgiyi görsem
Ankara siz?hangi şehirdesin canım
seni sevindiren RABBİM bizleri de hayırlarla sevindirir inşallah ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah canım aminBende daha sabah böyle düşünüyordumm ama bakk hayat ne mucizeler gösteriyor bende inancımı kaybetmiştimm hiç olmayacak kısırım diyordum.
ben de Ankara canımAnkara siz?
Aminnn inşallahh hepinize tüm isteyenlerede versinnnseni sevindiren RABBİM bizleri de hayırlarla sevindirir inşallah ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah canım amin
Öylemiii ne güzelll:)ben de Ankara canım
bir ankaralı daha buldumÖylemiii ne güzelll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?