- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
inşallahhhh rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Allah razi olsun canım
Ben de iki buçuk senedir bekliyorum bebegimin hayirlisiyla sağlıcakla gelmesini inş gelir Allah ın izniyle amin
amin hayırlısıyla sağlıcakla inşallah tüm isteyenlerle beraber inşallah amininşallahhhh rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
2 gun bebegim kuvezdr kaldi sarilik olmustu sali gunu kontrolumuz var inslh iyi cikar sonuclar .s.s dua edin lütfenALLAH analı babalı büyütmek nasip eder inşalllah sağlıcakla amin sağlığınız nasıl iyidir inşallah
ALLAH hayırlarla sağlıcakla bebeğin sağlığına kavuşur kuzum2 gun bebegim kuvezdr kaldi sarilik olmustu sali gunu kontrolumuz var inslh iyi cikar sonuclar .s.s dua edin lütfen
Napıyosun canım :))anne adayları da anneler de hep suskun bu sene ne oldu bu foruma
ne olsun canım oturuyorum çay içeceğim yarın annemin yanına gideceğim yolcuyum tokataNapıyosun canım :))
sen neler yapıyorsun canım geldiğimde doktora gideceğiz bakalımNapıyosun canım :))
Hayırlı akşamlar :)Hayirli akşamlarrr ...
hayırlı akşamlar canım nasılsınız?Hayirli akşamlarrr ...
hadi canım benim hayırlısıyla sevineceğiz2 sene vajinismus yasarken 2 kere hamile kaldim ama düşük yasadim. Bu ay ilk defa vajinismustan tam kurtulabildik ve calismalarimiz guzel gidiyor.... Veeeeeee..... Ailelerimizin bundan haberi olmadigi halde annem kayinvalidem gorumcem kocam ben herkes hamile ruyasi gorduuuuuuinsallah bu rüyaların bir anlami olmaliii
Amin canim hepimiz insallah :)hadi canım benim hayırlısıyla sevineceğiz
Hamdolsun canim İyiyim sizler nasilsinizhayırlı akşamlar canım nasılsınız?
Üzülme canim bir hafta sonra tekrar baslarsin denemeye Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacakBen adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?