- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
anne adayları da anneler de hep suskun bu sene ne oldu bu foruma
Napim canım dün adet oldum yarın da aşılama için doktora gidiyoruz adet olunca cagirmisti rabbim hayırlısı ile nasib eder inşallah hepimize :)sen neler yapıyorsun canım geldiğimde doktora gideceğiz bakalım
Öyle canım napalım nasip.. Salı günü doktora tekrarÜzülme canim bir hafta sonra tekrar baslarsin denemeye Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
ne tedavisine başlayacaksın? bahsettiğin karışım nasıl bir şey?heveslermi azaldı acaba :-( ben 4 ocakta tedaviye başlicam bide aktardan karisim alıcam yarn inş faydasını görürm Allahn izniyle bebeğime kavuşurm bu sfer
Tüp bebek tedavisi cnm bnde çikolata kisti vardı amelyt oldum kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda kist büyümeden tekrar tüp bebek yaptırcam cnm aktara da anlattım bide zayıfım diye bağışıklık sistemim zayıf herlde ona göre bi karışım hazirlicak:)ne tedavisine başlayacaksın? bahsettiğin karışım nasıl bir şey?
5 ocak bat canim ama cok da ucmuyorum kesin var diye :) sadece elimizden gelen calismalari yaptik bundan sonrasi nasip artik:) sen ne yaptin canimBirdilimkek canım hadi hayırlısı ne zaman belli olcakk çok heyecanlandım :)
hadi bakalım inşallah ikizler yoldadır5 ocak bat canim ama cok da ucmuyorum kesin var diye :) sadece elimizden gelen calismalari yaptik bundan sonrasi nasip artik:) sen ne yaptin canim
anladım canım soğan kürü işe yarar mı acaba? Neden zayıfsın beslenmene dikkat ediyor musun? inşallah bu kez olurTüp bebek tedavisi cnm bnde çikolata kisti vardı amelyt oldum kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda kist büyümeden tekrar tüp bebek yaptırcam cnm aktara da anlattım bide zayıfım diye bağışıklık sistemim zayıf herlde ona göre bi karışım hazirlicak:)
Soğan kürü de denedim cnm inşallah faydasını olmuştur. Ediyorum valla kilo almak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor 1.63 boyum 46 kiloyum belki hamile kalınca kilo alırımanladım canım soğan kürü işe yarar mı acaba? Neden zayıfsın beslenmene dikkat ediyor musun? inşallah bu kez olur
Ya ama neden baslamiyosuniz ki hala. Bakalim ilk seferde tutacak mi elini cabuk tutmak lazim kuzucum .. Bu arada benim annemin erkek ikizi var. Teyzelerim ikiz dayilarim iki kuzenlerim ikiz.. Sen de ikiz gelir deyince... Ay bi de olurmuş çifte mutluluk :) gerci ben bi taneye de raziyim hayırlı saglikli ve salih evlat olsun yeter:)))hadi bakalım inşallah ikizler yoldadırben şimcik yumurtlama dönemimdeyım ama çalışma yok bu son artıkın calıscaz
Canim tiroid tahlili falan da ver metabolizmani fazla calistiriyor olabilir. Ben de 1.63 boyundayim ama 65 kiloyumSoğan kürü de denedim cnm inşallah faydasını olmuştur. Ediyorum valla kilo almak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor 1.63 boyum 46 kiloyum belki hamile kalınca kilo alırımamin cnm inşallah bu sefer olur
Metabolizman hızlı calisyor dedi doktor ztn ama neden olduğunu bilmiyorum cnm . Tamam cnm yerim hep çok yemeye calisyorum ztn ama bnde ideal kiloma ulaşamadım henüzCanim tiroid tahlili falan da ver metabolizmani fazla calistiriyor olabilir. Ben de 1.63 boyundayim ama 65 kiloyumistedigimi yiyip hep ideal kiloda kalabilsem keske.. Benim yerime de ye sen :)))
aaa canım sıfır bedensin yani herkesin arayıpda bulamadığı benim boyum da 163 ama kilomm ...63Soğan kürü de denedim cnm inşallah faydasını olmuştur. Ediyorum valla kilo almak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor 1.63 boyum 46 kiloyum belki hamile kalınca kilo alırımamin cnm inşallah bu sefer olur
aaa lulii aynıymışız yaCanim tiroid tahlili falan da ver metabolizmani fazla calistiriyor olabilir. Ben de 1.63 boyundayim ama 65 kiloyumistedigimi yiyip hep ideal kiloda kalabilsem keske.. Benim yerime de ye sen :)))
Valla mi hem kilo hem boy mu :))))))aaa lulii aynıymışız ya
Valla mi hem kilo hem boy mu :))))))aaa lulii aynıymışız ya
Uyuz oldum şu an cok yiyorum kelimesine o nasil oluyor yaaaaMetabolizman hızlı calisyor dedi doktor ztn ama neden olduğunu bilmiyorum cnm . Tamam cnm yerim hep çok yemeye calisyorum ztn ama bnde ideal kiloma ulaşamadım henüz
canım valla nedese senin ikiz olcak gibi geliyo öteki topikte ilk yazışırken öyle hissetmiştimYa ama neden baslamiyosuniz ki hala. Bakalim ilk seferde tutacak mi elini cabuk tutmak lazim kuzucum .. Bu arada benim annemin erkek ikizi var. Teyzelerim ikiz dayilarim iki kuzenlerim ikiz.. Sen de ikiz gelir deyince... Ay bi de olurmuş çifte mutluluk :) gerci ben bi taneye de raziyim hayırlı saglikli ve salih evlat olsun yeter:)))
aaa canım sıfır bedensin yani herkesin arayıpda bulamadığı benim boyum da 163 ama kilomm ...63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?