2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ne tedavisine başlayacaksın? bahsettiğin karışım nasıl bir şey?
Tüp bebek tedavisi cnm bnde çikolata kisti vardı amelyt oldum kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda kist büyümeden tekrar tüp bebek yaptırcam cnm aktara da anlattım bide zayıfım diye bağışıklık sistemim zayıf herlde ona göre bi karışım hazirlicak:)

anladım canım soğan kürü işe yarar mı acaba? Neden zayıfsın beslenmene dikkat ediyor musun? inşallah bu kez olur

anladım canım soğan kürü işe yarar mı acaba? Neden zayıfsın beslenmene dikkat ediyor musun? inşallah bu kez olur
Soğan kürü de denedim cnm inşallah faydasını olmuştur. Ediyorum valla kilo almak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor 1.63 boyum 46 kiloyum belki hamile kalınca kilo alırım amin cnm inşallah bu sefer olur

hadi bakalım inşallah ikizler yoldadır ben şimcik yumurtlama dönemimdeyım ama çalışma yok bu son artıkın calıscaz
Ya ama neden baslamiyosuniz ki hala. Bakalim ilk seferde tutacak mi elini cabuk tutmak lazim kuzucum .. Bu arada benim annemin erkek ikizi var. Teyzelerim ikiz dayilarim iki kuzenlerim ikiz.. Sen de ikiz gelir deyince... Ay bi de olurmuş çifte mutluluk :) gerci ben bi taneye de raziyim hayırlı saglikli ve salih evlat olsun yeter:)))

Soğan kürü de denedim cnm inşallah faydasını olmuştur. Ediyorum valla kilo almak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor 1.63 boyum 46 kiloyum belki hamile kalınca kilo alırım amin cnm inşallah bu sefer olur
Canim tiroid tahlili falan da ver metabolizmani fazla calistiriyor olabilir. Ben de 1.63 boyundayim ama 65 kiloyum istedigimi yiyip hep ideal kiloda kalabilsem keske.. Benim yerime de ye sen :)))

Canim tiroid tahlili falan da ver metabolizmani fazla calistiriyor olabilir. Ben de 1.63 boyundayim ama 65 kiloyum istedigimi yiyip hep ideal kiloda kalabilsem keske.. Benim yerime de ye sen :)))
Metabolizman hızlı calisyor dedi doktor ztn ama neden olduğunu bilmiyorum cnm . Tamam cnm yerim hep çok yemeye calisyorum ztn ama bnde ideal kiloma ulaşamadım henüz

aaa canım sıfır bedensin yani herkesin arayıpda bulamadığı benim boyum da 163 ama kilomm ...63

Metabolizman hızlı calisyor dedi doktor ztn ama neden olduğunu bilmiyorum cnm . Tamam cnm yerim hep çok yemeye calisyorum ztn ama bnde ideal kiloma ulaşamadım henüz
Uyuz oldum şu an cok yiyorum kelimesine o nasil oluyor yaaaa ahh ben de yeswm keske ama valla topac gibi olmaktan korkuyorum artikk

canım valla nedese senin ikiz olcak gibi geliyo öteki topikte ilk yazışırken öyle hissetmiştim umarım olur. bende bir an önce baslamak istiyorum calusmaya son bir regl donemı beklıycem .

aaa canım sıfır bedensin yani herkesin arayıpda bulamadığı benim boyum da 163 ama kilomm ...63
keşke herkes senin gibi moreli bozmadan konuşsa cnm bazıları çok kırıcı oluyor bu konuda ama ben onları takmıyorum ztn çok şükür sağlığımız yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…