- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
he valla kilom 63 aynı sayılırValla mi hem kilo hem boy mu :))))))
amannn boşver o patavatsızlarıkeşke herkes senin gibi moreli bozmadan konuşsa cnm bazıları çok kırıcı oluyor bu konuda ama ben onları takmıyorum ztn çok şükür sağlığımız yerinde
Uyuz oldum şu an cok yiyorum kelimesine o nasil oluyor yaaaaahh ben de yeswm keske ama valla topac gibi olmaktan korkuyorum artikk
amannn boşver o patavatsızları
Alirsin ilerde canim benim kafaya takma akışına birak. Ben az az yiyorum ama nefsim doymuyor tatlisiz çikolatasiz günüm gecmiyorvalla midem bulanana kadr yiyorum hatta kilo alma topiginde bi grupta varım mamalar bile aldım kilo alayım diye herkesin bünyesi farklı tabi sende az az ye her istediğin ye
Alirsin ilerde canim benim kafaya takma akışına birak. Ben az az yiyorum ama nefsim doymuyor tatlisiz çikolatasiz günüm gecmiyorbayilirim tatli pastaaa borekkk pizzaaa makarnaaa
Vermek cok onemli degil de insallah daha fazla almam canim iki sene once evlendigimde 52 kiloydum biraz hizli aldim kilo :))inş cnm sende verirsin inş takma
Hmm evet cnm hızlı almışın olsn dikkat edersen fazla almazsin:)Vermek cok onemli degil de insallah daha fazla almam canim iki sene once evlendigimde 52 kiloydum biraz hizli aldim kilo :))
Insallah canim benim :)Hmm evet cnm hızlı almışın olsn dikkat edersen fazla almazsin:)
Üzülme lütfen.inşallah vardır iyi haberler
ben bu gece rüyammda yine hamileydim bıktım artık bu bebek hamilelik rüyalarından. düşünmüyorum kafama takmıyorum diyorsun sabah bi uyanıyorsun rüya gözünün önüne geliyor. artık heyecan değil moral bozukluğu oluyor ancak..........
Üzülme lütfen.
Vardır bir zamanı..
Iltihap olabilir canim ama en iyisi doktora gitmen olur baska bi sebep de olabilirKızlar slm benim adetim 21 inde bitti. Bugun çok kasıgım ağrıdı ve leobaya gittim cok az hafif kahverengi vardı doktora gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba 5 aylık evliyim
Canim tebriklerrr hamilesin tabi bayagi belirgin ikinci cizgi :) cok sevindim senin adinaKızlar bakarmisiniz gebelik varmı
İnş canım cok istiyorum iki yıl oldu nerdeyseCanim tebriklerrr hamilesin tabi bayagi belirgin ikinci cizgi :) cok sevindim senin adina
son adet tarihin ne ? daha erken diye biraz silik çıkmış yarın daha koyulaştığını görürsün ha birde sabah ilk idrarla mı yaptın testi yoksa gün içinde mi? en kısa zamanda kan tahlili ver canım ayyhh çok hoş darısı başımıza :)İnş canım cok istiyorum iki yıl oldu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?