2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Uyuz oldum şu an cok yiyorum kelimesine o nasil oluyor yaaaa ahh ben de yeswm keske ama valla topac gibi olmaktan korkuyorum artikk
valla midem bulanana kadr yiyorum hatta kilo alma topiginde bi grupta varım mamalar bile aldım kilo alayım diye herkesin bünyesi farklı tabi sende az az ye her istediğin ye

valla midem bulanana kadr yiyorum hatta kilo alma topiginde bi grupta varım mamalar bile aldım kilo alayım diye herkesin bünyesi farklı tabi sende az az ye her istediğin ye
Alirsin ilerde canim benim kafaya takma akışına birak. Ben az az yiyorum ama nefsim doymuyor tatlisiz çikolatasiz günüm gecmiyor bayilirim tatli pastaaa borekkk pizzaaa makarnaaa

Selam kızlar nasılsınııızz ?
Bir süredir yoktum. Varmı yeni hamişlerimiz ?

inşallah vardır iyi haberler
ben bu gece rüyammda yine hamileydim bıktım artık bu bebek hamilelik rüyalarından. düşünmüyorum kafama takmıyorum diyorsun sabah bi uyanıyorsun rüya gözünün önüne geliyor. artık heyecan değil moral bozukluğu oluyor ancak..........

Üzülme lütfen.
Vardır bir zamanı..

Kızlar slm benim adetim 21 inde bitti. Bugun çok kasıgım ağrıdı ve leobaya gittim cok az hafif kahverengi vardı doktora gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba 5 aylık evliyim

Kızlar slm benim adetim 21 inde bitti. Bugun çok kasıgım ağrıdı ve leobaya gittim cok az hafif kahverengi vardı doktora gitmeyi düşünüyorum ama daha erken mi acaba 5 aylık evliyim
Iltihap olabilir canim ama en iyisi doktora gitmen olur baska bi sebep de olabilir

Bende canım memleketteyim kuzular bir on oniki gün sık giremeyecegim çok

İnş canım cok istiyorum iki yıl oldu nerdeyse
son adet tarihin ne ? daha erken diye biraz silik çıkmış yarın daha koyulaştığını görürsün ha birde sabah ilk idrarla mı yaptın testi yoksa gün içinde mi? en kısa zamanda kan tahlili ver canım ayyhh çok hoş darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…