- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Masallah canim insallah saglikli bir gebeligin başlangıcıdır:)) dua et bize biz de görelim şu cizgiyi artikkk:))Kızlar bakarmisiniz gebelik varmı
Canım inş isteyen herkesin tez zamanda hayırlı evlatları olurMasallah canim insallah saglikli bir gebeligin başlangıcıdır:)) dua et bize biz de görelim şu cizgiyi artikkk:))
Ay hayirlisiyla inş gülüm cepten giriyorum memlekette annemin yanındayım eve geçince hemen listeye seni de ekleyeyim beraber bekleyelimSelam kızlar ,
2017 yılında kısmetse 2. çoçuğumu düşünüyorum bende nasipse , daha korunmayı bırakmadım belki sizden gaza gelir hemen bırakır başlarım hepiniz pıt diye hamile kalın inşallaaaaaah
Hayirlisiyla canım ocağın Yedisi gibi nasılsın sen ne yapıyorsun benim bata dokuz gün kaldıaaynaa eve ne zaman donuyorsun canım
Bende adet oldum kuzum cumartesi günü dün aşılama için hastaneye gittim ilaçları verdi dün başladım pazartesi kontrol var inşallah olgunlaşır ve bikaç tane yumurta olur :) sende çabuk gel yaptırmak aşılama :)) beraber beklerizHayirlisiyla canım ocağın Yedisi gibi nasılsın sen ne yapıyorsun benim bata dokuz gün kaldı
Hayirlisiyla inş seviniriz gülüm cumlemiz amin bizim doktor gitmek işi bir ay daha bekler heralde canım maddi durumdan belki buradayken adet olurum gelirken kaynanami getireceğim zaten yorgun olursun da dedi eşim gelir gelmez bir davamiz vardı eşimin maaşı konusunda tüm arkadaşları kazandı sonuçlandı bir bizimki kaldı ah o zaman tedavi de kolayBende adet oldum kuzum cumartesi günü dün aşılama için hastaneye gittim ilaçları verdi dün başladım pazartesi kontrol var inşallah olgunlaşır ve bikaç tane yumurta olur :) sende çabuk gel yaptırmak aşılama :)) beraber bekleriz
Kuzum ben hiç para vermedim devlette iyi bi doktora git bütün testlerinizi de götür baksın 2.5 senedir olmuyor de hemen aşılama diyor gelince gidersin adet olunca çağırıp ilaç verir başlarsınız inşallah bunca zaman özele gittim de noldu hiç bişey rabbim tez zamanda nasib eder inşallah hepimizeHayirlisiyla inş seviniriz gülüm cumlemiz amin bizim doktor gitmek işi bir ay daha bekler heralde canım maddi durumdan belki buradayken adet olurum gelirken kaynanami getireceğim zaten yorgun olursun da dedi eşim gelir gelmez bir davamiz vardı eşimin maaşı konusunda tüm arkadaşları kazandı sonuçlandı bir bizimki kaldı ah o zaman tedavi de kolay
İnşallah herşey gönlünce olsn cnm bu arada bnde devlette yaptırıyorum ikinci denememi devlet hakkim bitince ( inş gerk kalmz) ozamn özele gitmeyi düşünüyorum maddiyatta cok önemli tabi Allah yardımcısı olsn hepimizinHayirlisiyla inş seviniriz gülüm cumlemiz amin bizim doktor gitmek işi bir ay daha bekler heralde canım maddi durumdan belki buradayken adet olurum gelirken kaynanami getireceğim zaten yorgun olursun da dedi eşim gelir gelmez bir davamiz vardı eşimin maaşı konusunda tüm arkadaşları kazandı sonuçlandı bir bizimki kaldı ah o zaman tedavi de kolay
Devlette iyi bir doktor varsa onu tercih ederim canım önemli olan deneyim yoksa bana özelde hemen aşılama yaparız demişti en son gittiğim özelden doktor çok deneyimliydi ilaclik bir durum yok stres yapma yumurta takibi yapalım ilişki tarihi vericem dedi sonra bikaç ay ara verdim yine gitmicektim arkadaş tavsiyesi ile gittim devlete arkadaşım suan hamile ilk deneme ve ikiz rabbim herseyin vaktini biliyor belki bunda da olmucak umut işte :)Bilmiyorum kızlar kimi devlete gitme diyor kimi özel e git diyor kafam bin dünya
Masallah canim umarim saglikli ve hayirli bir gebeliktir darisi basimiza :)Kizlarrr bende dü doktoraa gittim gcen ay 2gün adet gördüm bu ayda adetim gelmeyince 7gün bekledim sonunda esime syledim doktora gdelim dye kan tahlili yaptrdim 4,5 haftalik hamileymisim daha yeni oldugu icin gözükmüyomus haftaya tekrar gel dedi doktor ins bebisimi grcem
Iyiyiz ama bgn balgamlu kustu neden acaba .sALLAH analı babalı büyütmek nasip eder inşalllah sağlıcakla amin sağlığınız nasıl iyidir inşallah
Merhaba canım sizde sorun var mı ne kadardır olmuyor ne zaman aşılama olucaksinMerhabalar, beni de ekler misiniz 2017 bebiş bekleyenler listesine? tanıştığıma çok memnun oldum uzun süredir takip ediyordum sizi ama henüz Yeni yazabildim.Herkese selamlar umarım 2017 bize Bebişlerimizi getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?