- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
gönlünü ferah tut. stres yapma rahat geçirmeye çalış günlerini. iki gün sonra tekrarla ve doktorunla görüş. aksatmaman gerek önemli bi durum çünkü. inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğin.Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin
Sağol canım inşallah sağlıklı bir gebelik olurgönlünü ferah tut. stres yapma rahat geçirmeye çalış günlerini. iki gün sonra tekrarla ve doktorunla görüş. aksatmaman gerek önemli bi durum çünkü. inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğin.
Hoşgeldin canım ben şimdi cepten giriyorum memleketteyim eve geçince listeye hemen eklerimMerhabalar, beni de ekler misiniz 2017 bebiş bekleyenler listesine? tanıştığıma çok memnun oldum uzun süredir takip ediyordum sizi ama henüz Yeni yazabildim.Herkese selamlar umarım 2017 bize Bebişlerimizi getirir
Hayirlisi gülüm dualarimiz inşallah kabul olur sabredenlerdeniz@aayna canım geldi kırmızılar
Bat 23 ocak 2017
Allah hayırlı ugurlu etsin canımKızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin
Hayirlisiyla inşallah canım benim..Slm hanimlar..kismetse bende 2.bebegi dusunuyorum korunmayi biraktik..insallah hepimiz hamile kaliriz.
Ay hayirlisiyla inş gülüm cepten giriyorum memlekette annemin yanındayım eve geçince hemen listeye seni de ekleyeyim beraber bekleyelim
Merhaba canım hayırlı cumalar herkeseMrb herkese
Hayırlı olsun gülüm bizlere de dua et canımKızlar bugün ilk kez doktora muayene oldum ultrason la baktı görünmüyor henüz çok küçük hücre aşamasında dedi 10 gün sonra gel bakalım buarada bol bol sıvı tüket ve bol bol istirahat et dedi
Her konuda birbirimize destek olalım moral de çok çok önemli umudumuz u taze tutmaliyizkusura bakma canım ancak gördüm
listeye ekle bakalım böyle sohbet muhabbet daha iyi oluyor
Merhaba canım hayırlı gecelerMrb herkese
Hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma adetin bitince yeni yılda kalırsın inşallahErken adet oldum dostlar hayırlısı artık Üzgünüm ama elden gelen bir şey yok
Hayirlisi olsun gülüm duani eksik etme kuzum bu ay çok ağladım ama iki aydır daha bir umutlarım vardı ondan çok ÜzgünümHayırlısı olsun canım hiç moralini bozma adetin bitince yeni yılda kalırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?