- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Anne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
Onun benim hayatimda karismadigi bi b...k kaldu mi acaba.. Ay kusura bakmayin vallaha cok sinirlendirdi yine beni. Herkes kaynanadan ceker bende bir kaynata var yüz tane kaynanaya beter. Nefret hissim tavan yapiyor suratini görünce utanmaz adam beni hastaneye kendi goturecekmis biz niye beceremiyormusuz.. Allah im beni kurtarsin ondan tez zamanda insallah..
Inşallah canım memlekette yim eve dönünce nasipse ekleyecegim batı gülüm benim de ikinci gün adetimaaynaa bat 31.ocak.. Bugün kırmızı kartı gördüm aylar sonra.. İnşallah düzene girmiştir artık.
üzüldümallah acılarını unutturacak yeni heyecanlar yeni sevinçler yaşatsın canım
Rabbim seni daha hayirli insanla karsilastirsin işinde de gönlünde de Allah en güzel sevicleri yasatsin sana insallah. Vazgecme Allah beklemedigin anda doldurur kalbini de göbüşünü de..
Aynen canim ben de cok mesafeliyim iki ayda bir gidiyorum hic yaninda oturmuyorum konusmuyorum ama laf atmadan duramiyor. Oradan her donuste eşimle kavga ediyoruz arabada.. Zavalli eşim hep arada kaliyorBoşver kız. Herkesin hayatında var bi arıza. Bende 9 görümce var hepsi baş tacı kaynana da annem gibi ama tek bir elton var ki hayatıma gardiyan gibi girdi. Nefret etmek neymiş bana o öğreti. Mesafemi koydum Kafam rahat böylece
Canım benimkini de günceller misin 24 ocakInşallah canım memlekette yim eve dönünce nasipse ekleyecegim batı gülüm benim de ikinci gün adetim
Tamam canım eve dönünce nasipse güncelleme yapacağım şimdi memleketteyimCanım benimkini de günceller misin 24 ocak
Hayirlisi olsun canım eve geçince listeyi güncelleyecegimaaynaa bat 31.ocak.. Bugün kırmızı kartı gördüm aylar sonra.. İnşallah düzene girmiştir artık.
Sağolsun beni de sever bana da düşer şimdi o da evlat hasretindeevet canım ya ama boşver boylesı daha iyi annesine düşkün olan karısına da düşkün luyor. :)
Selam canım, benim 5 aydır olmuyor henüz.Doktor r problem gözükmüyor bir 3,4 ay daha bekleyelim stresten Uzak dur dedi amaMerhaba canım sizde sorun var mı ne kadardır olmuyor ne zaman aşılama olucaksin
Rabbim bekletmeden nasib etsin canım hiç takma kafana zor ama aklını başka şeylere çevir daha erken stres için :) ben alıştım artık önceden aglardim şimdi çok şükür adet oluyorum diyorum 2 seneyi geçti benimSelam canım, benim 5 aydır olmuyor henüz.Doktor r problem gözükmüyor bir 3,4 ay daha bekleyelim stresten Uzak dur dedi ama
Canim telden giriyorum memlekete geldik nasip se eve dönünce ekleyecegim hepMerhabalar, benimde Yeni bat 28 Ocak eklerseniz sevinirim
Ya ben bu kadar gergin olabileceğiniRabbim bekletmeden nasib etsin canım hiç takma kafana zor ama aklını başka şeylere çevir daha erken stres için :) ben alıştım artık önceden aglardim şimdi çok şükür adet oluyorum diyorum 2 seneyi geçti benim
Biliyorum canım o yüzden dedim ya bişeyler ile uğraş kafanı biraz da olsa meşgul etYa ben bu kadar gergin olabileceğini
Düşünmezdim aslındaama gerçekten değişik bir süreç ve üzülmeler oluyor ama bu ister istemez kafaya takılıyor ki elde değil yani
Sen neler yaptın meselaBiliyorum canım o yüzden dedim ya bişeyler ile uğraş kafanı biraz da olsa meşgul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?