2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Boşver kız. Herkesin hayatında var bi arıza. Bende 9 görümce var hepsi baş tacı kaynana da annem gibi ama tek bir elton var ki hayatıma gardiyan gibi girdi. Nefret etmek neymiş bana o öğreti. Mesafemi koydum Kafam rahat böylece

aaynaa bat 31.ocak.. Bugün kırmızı kartı gördüm aylar sonra.. İnşallah düzene girmiştir artık.

Rabbim seni daha hayirli insanla karsilastirsin işinde de gönlünde de Allah en güzel sevicleri yasatsin sana insallah. Vazgecme Allah beklemedigin anda doldurur kalbini de göbüşünü de..

İnşaallah canım benim❤ Güzel duaların için çok teşekkür ederim.. rabbim hepimizin yüzünü, kalbini güldürsün ❤

Aynen canim ben de cok mesafeliyim iki ayda bir gidiyorum hic yaninda oturmuyorum konusmuyorum ama laf atmadan duramiyor. Oradan her donuste eşimle kavga ediyoruz arabada.. Zavalli eşim hep arada kaliyor

Selam canım, benim 5 aydır olmuyor henüz.Doktor r problem gözükmüyor bir 3,4 ay daha bekleyelim stresten Uzak dur dedi ama
Rabbim bekletmeden nasib etsin canım hiç takma kafana zor ama aklını başka şeylere çevir daha erken stres için :) ben alıştım artık önceden aglardim şimdi çok şükür adet oluyorum diyorum 2 seneyi geçti benim

Ya ben bu kadar gergin olabileceğini
Düşünmezdim aslında ama gerçekten değişik bir süreç ve üzülmeler oluyor ama bu ister istemez kafaya takılıyor ki elde değil yani

Ya ben bu kadar gergin olabileceğini
Düşünmezdim aslında ama gerçekten değişik bir süreç ve üzülmeler oluyor ama bu ister istemez kafaya takılıyor ki elde değil yani
Biliyorum canım o yüzden dedim ya bişeyler ile uğraş kafanı biraz da olsa meşgul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…