Aynen bak benimki de bugündü olmadım :) ben trye filan gittim geldim hava değişiminden dolayı gecikmis olabilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun gecen senede aynisi olmuştu trden geldim 10 gün gecikti benim kolay kolay gecikmem olmaz 10 gecikme üzerine keisn hamileyim diye düşünürken adet olmuştum bu seferki de hava değişimidir diyorum hic orali degilimNormal adet tarihim bugün..ama ilaç kullandığım için bilemedim
.ilaç bittikten 4 gün sonra fln geliyormuş en fazla 7 gün
Aynen bak benimki de bugündü olmadım :) ben trye filan gittim geldim hava değişiminden dolayı gecikmis olabilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun gecen senede aynisi olmuştu trden geldim 10 gün gecikti benim kolay kolay gecikmem olmaz 10 gecikme üzerine keisn hamileyim diye düşünürken adet olmuştum bu seferki de hava değişimidir diyorum hic orali degilim
Aynen bende umutlanmiyorum kesinlikle gecen sene coook büyük hayal kırıklığı yaşamıştım hamileyim moduna filan girmiştim bu sfer kimseye demedim olmaidm diye gecen sene esim kaynanam hepsi biliyodu hergun soruyolardi oldunmu diye bu sefer tek kendim 26 sinda zaten doktor randevum var sanmıyorum ama o gune kadar olmazsam ona giderim öğrenirim herşeyi tabi gönül insallah hamileyizden yanadır :)Ay insallah gelmez yaa..İnşallah hepimize tutar bu ay yaa..hep dua ediyor hepimze..Çok umutlanmakta istemiyrm..üzülürüm diye..
Ayyyyy insallah Insallah insallaaaaahhhh:) yok canim kalkmam bir de doktoruma sordum tavsiye ettiginiz bir yatma pozisyonu var mi dedim. Bacaklarimi havaya dikiyorum ama faydasi olur mu bilmiyorum dedim. O da bacaklarini yumariya dikmene hic gerek yok dedi. Altina yastik koy bacak bacak üstüne at ve yan yat dedi. İlginç ama aslinda en iyi pozisyin buymus daha once de duymustum. Aklinizda olsun canim benimharikaa :) hemen kalkıp duş alma biliyosundur zaten :) hadı bu ay inşallah olcak ikimizinde benimde bı kac gun sonra yumurtlama dönemim.
bak bunu ilk kez duydum aklımda tutacağımAyyyyy insallah Insallah insallaaaaahhhh:) yok canim kalkmam bir de doktoruma sordum tavsiye ettiginiz bir yatma pozisyonu var mi dedim. Bacaklarimi havaya dikiyorum ama faydasi olur mu bilmiyorum dedim. O da bacaklarini yumariya dikmene hic gerek yok dedi. Altina yastik koy bacak bacak üstüne at ve yan yat dedi. İlginç ama aslinda en iyi pozisyin buymus daha once de duymustum. Aklinizda olsun canim benim
Tut canim bu ay da yan yatalim artik :))))bak bunu ilk kez duydum aklımda tutacağım
Pazartesi günü giderim doktora :)
HsyirlCanim ins hayirli sonuc alirsin
Canim ins hayirli sonuc alirsin[/QUOTE
Hayirlisi ile inşallah canım dua et
Ay inşallah sevinirsin gülüm
Ayyyu canim benim yaaa agzin bal yesin senin e mi :) igneyi doktorsan bir gün sonra vuruldum zaten 20 ml mi geçmiştir yumurtalar)) bakalim dün vuruldum bu akşam hazirliklar baslasinnnnnn insallah onumuzdeki ayin ilk gunlerinde belli olur. Insallah asilamaya gerek kalmaz eşim gerek kalmazsa aşılama parasiyla bana hamilelik hediyesi alacakmis ay insallah görürüm o gunleri :)))))
Bu ay hamislerimiz çok olur inşallah aminAy insallah gelmez yaa..İnşallah hepimize tutar bu ay yaa..hep dua ediyor hepimze..Çok umutlanmakta istemiyrm..üzülürüm diye..
Insallah hepimiz seviniris canim benim aminAy inşallah sevinirsin gülüm
bu ayın 26sında doktora gideceğim canım gün sayar oldum bakalımInsallah hepimiz seviniris canim benim amin
Insallah hayırlısıyla bi sonuc almaua baslarsin sen de canim. Sen hic catlatma ignesi vurulmus muydun ya da pco falan var miydi sendebu ayın 26sında doktora gideceğim canım gün sayar oldum bakalım
bir kez vuruldum canım sadece pko yok ama adet düzensizliğim başladı son üç aydır düzene girdi ama gülüm ptlarla falanInsallah hayırlısıyla bi sonuc almaua baslarsin sen de canim. Sen hic catlatma ignesi vurulmus muydun ya da pco falan var miydi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?