- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım ben silik bir çizgi gördüm. muhtemelen beklenen adet tarihin gelmediği için silik görünüyor.testi tekrarladığında daha belirginleşecektir.Bunda gozukmuyor asagıdakı nasıl sızce?
canım gittin mi doktora ? güzel haberler bekliyorum senden :)ekleyeyim canım hemen ben de yarın doktora gideceğim yaklaşık 3 senedir bebeğim olmuyor benim bat da 30 ocak bakalım doktor ne tedavisi uygulayacak
canım hayırlı olsun çok sevindimmm :) inşallah tez zamanda kalp sesinide dinlersiniz.Eki Görüntüle 1944288
Elim ayağım titriyor şuan kızlaarrr
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)canım hayırlı olsun çok sevindimmm :) inşallah tez zamanda kalp sesinide dinlersiniz.
canım ama beklemiş kan doğru sonuç vermeyebilir.Kızlar kanı verdim. Normalde yarım saatte çıkıyormus ama cıhaz arızalanmış yarınınbulabılır dedı. Barkodu aldım ara ara bakıcam artık.alttan muayene de oldum. Hersey yolunda gozukuyor dedı tabı daha kese gozukmez dedı
Bugun 15. Günüm 20 tl ye erken gebelik testi aldim. Negatif çıktı. Olsaydi cikardi...Canım bir kaç gün giremedim internete. 5 şubat bat bakalım bekliyoruzhayırlısı. Kendi adıma çok umutlu değilim. Ama senden yana umutluyum canım inşallah bu ay olur. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Hasta olmadın dimi? bugün 15. günün mü? Eğer bugün hasta olmadıysa umutlarım tavan yapacak güzel haberini bekliyorum kuzum.
evet cıkması lazımdı fakat adet de olmadın normalde 14. gün adet olman lazımdıBugun 15. Günüm 20 tl ye erken gebelik testi aldim. Negatif çıktı. Olsaydi cikardi...
Olurum bir iki gün içinde. Eşim gelsin akşam konuşacağım aşılama yaptiralim artikevet cıkması lazımdı fakat adet de olmadın normalde 14. gün adet olman lazımdı
evet gttik canım eşim de ben de doktordan çok memnun kaldık canım iyice muayene de etti ...simir aldı utrasonda baktı ufak kist var dedi adetle gider sonra intihabın var dedi ona ilaç yazdı bu ay acele etmeyelim dedi kiloma dğildi bu ay seni gözetiimde bulunduralım dedi kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi ama kadın kendi de diyetisyen gibi de tavuk yeme dedi sağlıklı beslen şekere tuza dikkat bol su dedi diğer ay aşılama gibi olacak sadece doğal yolla ilişki olacak muayene ücreti 60 tl idi ama biz 600 tl ile çıktık anam 200 tl bile olmaz derken falan bu kadar açıldı bana mama gibi besinler verdi bu ay 10 kilo vermemi hedefliyorlar insülin direncim var onun için de ilaç verdi derken eşime de sigarayı azaltın dedi ben çok çok memnun kaldım bu kadar derinlemesine ayrıntılı beni dinledi 10 gün sonra yeniden kontrole gideceğim kızlar dualarınıza ihtiyacım varcanım gittin mi doktora ? güzel haberler bekliyorum senden :)
çok üzüldüm canım hayırlısı olsun artık sıkma canını ben de ilk kez özele gittim de dedim ki parasızlıktan borçtan bu zamana kadar neden beklemişim dedim gerçekten de...Olurum bir iki gün içinde. Eşim gelsin akşam konuşacağım aşılama yaptiralim artik
senin sonuç ne durumda cnımKızlar kanı verdim. Normalde yarım saatte çıkıyormus ama cıhaz arızalanmış yarınınbulabılır dedı. Barkodu aldım ara ara bakıcam artık.alttan muayene de oldum. Hersey yolunda gozukuyor dedı tabı daha kese gozukmez dedı
canım bizlere de dua et bundan sonraİnşallah canım çok teşekkür ederim :)
gittim canım doktordan çok memnun kaldık bu ay kilolarımı takip edeceğiz kontroldiğer ay aşılama kısmetseaaynaa naptin doktor ne dedi merak ettim seni
sonunda doktora gittim gülüm doktorumdan çok memnun kaldım ankaradakilere öneririm
zilan senin bebiş ikiz olmasın değerin çok yüksek çıkmışSonuçlarım da böyle :)
evet canım gittimaaynaa . Canim gittin mi doktora ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?