2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar kanı verdim. Normalde yarım saatte çıkıyormus ama cıhaz arızalanmış yarınınbulabılır dedı. Barkodu aldım ara ara bakıcam artık.alttan muayene de oldum. Hersey yolunda gozukuyor dedı tabı daha kese gozukmez dedı

canım ama beklemiş kan doğru sonuç vermeyebilir.

Bugun 15. Günüm 20 tl ye erken gebelik testi aldim. Negatif çıktı. Olsaydi cikardi...

canım gittin mi doktora ? güzel haberler bekliyorum senden :)
evet gttik canım eşim de ben de doktordan çok memnun kaldık canım iyice muayene de etti ...simir aldı utrasonda baktı ufak kist var dedi adetle gider sonra intihabın var dedi ona ilaç yazdı bu ay acele etmeyelim dedi kiloma dğildi bu ay seni gözetiimde bulunduralım dedi kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi ama kadın kendi de diyetisyen gibi de tavuk yeme dedi sağlıklı beslen şekere tuza dikkat bol su dedi diğer ay aşılama gibi olacak sadece doğal yolla ilişki olacak muayene ücreti 60 tl idi ama biz 600 tl ile çıktık anam 200 tl bile olmaz derken falan bu kadar açıldı bana mama gibi besinler verdi bu ay 10 kilo vermemi hedefliyorlar insülin direncim var onun için de ilaç verdi derken eşime de sigarayı azaltın dedi ben çok çok memnun kaldım bu kadar derinlemesine ayrıntılı beni dinledi 10 gün sonra yeniden kontrole gideceğim kızlar dualarınıza ihtiyacım var

Olurum bir iki gün içinde. Eşim gelsin akşam konuşacağım aşılama yaptiralim artik
çok üzüldüm canım hayırlısı olsun artık sıkma canını ben de ilk kez özele gittim de dedim ki parasızlıktan borçtan bu zamana kadar neden beklemişim dedim gerçekten de...

senin sonuç ne durumda cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…