- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Tebrikler canım hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz kizlarEki Görüntüle 1944288
Elim ayağım titriyor şuan kızlaarrr
Evet kuzum bugün gittim kan verdim şimdilik çok erken konuşmak için dedi dr. Cumartesi tekrarlayalım testi sonra ayrıntılı konuşuruz dedi bakalım umarım güzel artar değerim :)Zilan92 . Canimmm ne yaptin gittin mi dontora ne dedi :)
Çok teşekkürler canım benim.. Siz gördünüz mü keseyi :)Tebrikler canım hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin dualarimdasiniz kizlar
Degerin çok guzel gorunuyor canim maşallah:) ben sanki biraz umitsizlesiyorum ya noluyor bana anlamiyorum. Olmazsa cumartesi sabahi ben de test yaparim ama bir yanim hep olumsuz olacak diyor. Rabbim hayirlisini versin
Sağol canım benim.. Sizin için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun kuzucum.. Ben bu ay hissetmiştim ama baya belirtim olduDegerin çok guzel gorunuyor canim maşallah:) ben sanki biraz umitsizlesiyorum ya noluyor bana anlamiyorum. Olmazsa cumartesi sabahi ben de test yaparim ama bir yanim hep olumsuz olacak diyor. Rabbim hayirlisini versin
Hayirli olsun canım insallah artar değerlerin..bize biraz belirtilerinden bahsedermisin canımSağol canım benim.. Sizin için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun kuzucum.. Ben bu ay hissetmiştim ama baya belirtim oldu
Tabii ki canım :) göğüslerim baya dolgunlaştı bir de karnım neredeyse 1 hafta acayip şişti dokunamıyordum neredeyse hani saatlerce tuvaletini tutunca hissedersin ya öyleydi.. Adetime son iki üç kala da karnıma kramplar giriyordu böyle aynı adet sancısı gibi. Bir de ben pek hissetmedim ama eşim dokununca falan çok sıcaksın diyordu sürekli bilmiyorum alakası var mıHayirli olsun canım insallah artar değerlerin..bize biraz belirtilerinden bahsedermisin canım
Off ne güzel yaallahim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..sanki bende hiç belirti yok nası geçecek bu dört gün bilmiyorum..Tabii ki canım :) göğüslerim baya dolgunlaştı bir de karnım neredeyse 1 hafta acayip şişti dokunamıyordum neredeyse hani saatlerce tuvaletini tutunca hissedersin ya öyleydi.. Adetime son iki üç kala da karnıma kramplar giriyordu böyle aynı adet sancısı gibi. Bir de ben pek hissetmedim ama eşim dokununca falan çok sıcaksın diyordu sürekli bilmiyorum alakası var mı
Bunda gozukmuyor asagıdakı nasıl sızce?Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm
Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor
İnşallah güzel haberi verirsin canımm dua edeceğim sizin için :)Off ne güzel yaallahim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..sanki bende hiç belirti yok nası geçecek bu dört gün bilmiyorum..
Saol canım. Bugun doktor randevum varbakalım kan tahlılı nasıl cıkacakİnşallah güzel haberi verirsin canımm dua edeceğim sizin için :)
Çok teşekkür ederim canım ❤ allah razı olsunİnşallah güzel haberi verirsin canımm dua edeceğim sizin için :)
Keseyi ve içinde yolk kesesini gördük çok şükür canım 5.haftada .Çok teşekkürler canım benim.. Siz gördünüz mü keseyi :)
Canım bir kaç gün giremedim internete. 5 şubat bat bakalım bekliyoruz
Ne güzeell maşallah :) ben de pazartesi gideceğim görürüz umarım çok merak ediyorum :)Keseyi ve içinde yolk kesesini gördük çok şükür canım 5.haftada .
Pztesi de kalp atislarini gorecez allah izin verirse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?