2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin canim amin inşallah

listemiz 58. anne adayımızı bekliyor başka anne olmak isteyen arkadaşlar siz de bizimle olun

ahh ahh biz de hamiş olup bebeğimizin hazırlıklarını yapar mıyız?

Kızlar hepinize ayrı ayrı çoookk teşekkür ederim çok sağolun :) bu ay menogon iğne (yum büyütmek için) ve de çat iğnesi oldum. Sat 24 aralık bugün test yaptım yarına da randevu aldım dr gideceğim hemen inşallah :) haber veririm :) misafirlerim vardı yeni gittiler ondan bakamadım buraya kusura bakmayın

Ayy cok sevindim canım hayırlı olsun

Bana da eşim bebetime diye almış, daha adetime 4 gün var ne kadar beklesem. Seninki ne markaydı canım, adetin gecmiş miydi testi yaparken
Laboquick marka canım. Normalde Sat 24 aralık ama çat iğnemin 20.günüydü.. Yani adetim yaklaşık 4-5 gün kadar gecikmiş oluyor

Hayirli haberlerle gelirsin insallah canim. Darisi basimiza.. Benim de ignemin 14. Gününe girmiş oldum ama test yapmayacagim içim içimi yese de... Insallah Rabbim dualarimizi bir bir kabul eder bu ay. Hepimiz hayirli haberleri peş peşe aliriz. Senin bi belirtin var miydi benim anormal bi belirtim yok adet belirtilerine yakin belirtilerim var ama tek fark göğüs uçlarim çok çok hassas dokunamiyorum bile

Ya benimde kafam karıştı şimdi bende iğneyi 14 ünde vuruldum.bat 31 ocak test yapmalimıyım yoksa beklemelimiyim kizlar

Ya benimde kafam karıştı şimdi bende iğneyi 14 ünde vuruldum.bat 31 ocak test yapmalimıyım yoksa beklemelimiyim kizlar

Hayırlı olsun Zilan92 gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah...
aaynaa bugün doktora gidecektin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

ben de adetimi oldum sonunda.......
bat 26-27 şubat oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…