tamam inşallah canım...bol bol Meryem suresini dinle canım
internetten bol bol dinle canım insan suresini meryem suresini edepli olması için de dinliyorlar güzel yüzlü olması için yusuf süresi bir arkadaşım da demişti ben senin yerinde olsam tüm Kuran-ı Kerimi dinlerim hatim edip hamileliğim boyunca hayırlısıyla nasip olursa ben öyle yapacağımtamam inşallah canım...
kürüne başlamış bulunmaktayım.aklımda o kürde olsun bakalım.teşekkğrler tavsiyen için.hayıt otu iç canım civan perçemiyle o getirir
benim birkaç hafta kullanmamla bile 4 aydır adetim düzene girdi canımSoğan
kürüne başlamış bulunmaktayım.aklımda o kürde olsun bakalım.teşekkğrler tavsiyen için.
Aslında adet düzensizliğim Yok. Prolaktin yüksekliği için de iyi geliyor dediğin kür. İlaç tedavisi görüyorum.adetimi de düzenledi.Soğan
kürüne başlamış bulunmaktayım.aklımda o kürde olsun bakalım.teşekkğrler tavsiyen için.
adet belirtilerin başladı sanırım hayırlısı olsun bakalım canım bugün bir hamiş haberi daha aldık sıra sıra hepimize gelecek inşallah aminaaynaa naa canım daha öncede yazdım ama araya kaynadı bugün bekliyorum adetimi ama 5 şubata kadar uzayabilirde ağrılarım başladı hafif hafif. istersen yazma benim batı adet olunca yeni batı yazarım :)
Amin canim inşallah ilk denemende olurBenim de ocakta üç yıl bitti canım. Dördüncü yıla döndük. Tüp bebekle uğraşmayı istemiyordum ama belki dekısmetimiz bundadır deyip başladık. Allah hepimize hayırlı, ahlaklı evlatlar nasip etsin.
inşallah canım aminnn sen sonuçları gösterdin mi doktora?adet belirtilerin başladı sanırım hayırlısı olsun bakalım canım bugün bir hamiş haberi daha aldık sıra sıra hepimize gelecek inşallah amin
PAZARTESİ GÖSTERECEĞİM CANIM BAKALIM NE YAPACAK İLAÇ TEDAVİSİ Mİ VERECEK ONA DAinşallah canım aminnn sen sonuçları gösterdin mi doktora?
değerin çok güzel canım normal ve de sağlıklı ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLARLA İNŞALLAH AMİNKızlar
Pazar gunu kan testı 204 tu bugun 1600 olmus. 4 gunde sekız kat normal mı? Yatın doktor kontrolum var bakalım ne diycek
hoşgeldin aramıza canım ilk bebeğin mi olacak kısmetse ne kadardır istiyorsun inşallah hayırlısıyla hamilesindir istersen listemize de ekleyeyim seni ilk sayfadagüncel haliMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde reglime bir hafta var ve büyük bir umutla bekliyorum inşallah bu ay hamileyimdir
Hosbuldum canim 6aylik evliyim ve 6 aydır istiyoruz tabiki ekleyebilirsinizhoşgeldin aramıza canım ilk bebeğin mi olacak kısmetse ne kadardır istiyorsun inşallah hayırlısıyla hamilesindir istersen listemize de ekleyeyim seni ilk sayfadagüncel hali
daha erken görülemeyebilir bunda olumsuz bir şey yok canım pazartesi gitmezsen salı git canım o zamana kadar görürsün inşallahMerhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedıkaslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?
moralini hiç bozma daha yeni evlisin inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıcakla hamilesindir aminHosbuldum canim 6aylik evliyim ve 6 aydır istiyoruz tabiki ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?