2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık. Bende çok karamsarim bu aralar..inşallah hayirlisiyla olur hepimizin

Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık. Bende çok karamsarim bu aralar..inşallah hayirlisiyla olur hepimizin
karamsarlığı yasaklıyorum ya herkes karamsar olursa oo birbirimize nasış moral vereceğiz karamsarlık umutsuzluk hep şeytandandır sakın sakın VERİCİ ALLAH ONUN HAZİNESİ VERMEKLE TÜKENMEZ HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VERECEKTİR İNŞALLAH CÜMLEMİZE AMİN

Adet oldun mu canimmmm.. Hayirlisi olsun insallah zaten sen ilk defa bu ay korunmadin sanirim dimi
evet oldum. aynen ılk defa bu ay korunmadım ama bunda da kacırdık ovulasyonu umutlu değildim ama bu ay çok çalışcaz canım senin aşılama kaçında olcak? bi şey diyim mi bu ay ovulasyonlarımız denk geliyo sanırım istermisin ikimizde bu ay hamile kalalım? Süper olur dimiiii inşallah amin amin amin

evet oldum. aynen ılk defa bu ay korunmadım ama bunda da kacırdık ovulasyonu umutlu değildim ama bu ay çok çalışcaz
:))) ayy benim de büyük ihtimal önümüzdeki cumartesi aşılamam var insallah umutlarimiz o güne. Adetim iki gune biter bari biraz kocayla ilgileneyim nasip olursa 9 ay yaklasamayacak

:))) ayy benim de büyük ihtimal önümüzdeki cumartesi aşılamam var insallah umutlarimiz o güne. Adetim iki gune biter bari biraz kocayla ilgileneyim nasip olursa 9 ay yaklasamayacak
hadi inşallah kuzum ama niye 9 ay yaklaşamasın doktor yasakladı mı ?cok dua edıyorum sana bana burdakı herkese allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin

A
hadi inşallah kuzum ama niye 9 ay yaklaşamasın doktor yasakladı mı ?cok dua edıyorum sana bana burdakı herkese allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin
Amin canim benim Allah razi olsun Rabbim dualarimizin karşılığını versin en yakın zamanda inşallah.. Daha önce iki düşük yaptığım için ilk üç ay yasak olacakmış canım ama benim koca yeter ki olsun 9 ay yaklaşmam diyor.. Valla biz istiyoruz da kocalarimiz da çok istiyor yaaaa onlar da sevinir inşallah:))))

kıyamam ya benim kocam da aynısını diyordu yapmayalım bebeğe bişey olur diye.. ay evet sevinsinler artık onlar da:)

aaynaa canımmm ben hamileyimmmm
Pazartesi günü 6 günlük iki embriyo transfer etmişlerdi. Bu sabah bir test yapayım dedim. Hemen ikinci çizgi çıktı. Ben de kan verdim. Sonuç 25 çıktı. Yani daha çok yeni. Normalde beş gün sonra test yapmam gerekiyordu ama bizimkiler erkenci davrandı. İnşallah bu ay senin güzel haberini de paylaşalım canım :)

Tebrikleeerrrr :) Çok sevındım senın adına. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . Sorunsuz dertsiz tasasız bir hamilelik geçirirsin umarım

çok çok sevindim canım benim ya inan çok ben de yemek hazırlıyorum kaynanamı getirecek eltimgil..bana dua et canım ben de bir yandan diş tedavisi de göreceğim onun yüzünden bir ay ileriye atabilir mi doktor tedavimi diye düşünür oldum bak ben sana diyordum umutlu ol her şey güzel olacak bak süprizdi yumurtaların bak sana ne süpriz yaptılar duanı eksik etme gülüm..
ahhh diyette olmasam çikolatalarımı isterim derdim yine ama ahhh bu kilolar bir bakmışsın bebişler geliyor ikisi de tutunmuş ALLAH hayırlı uğurlu sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin canım benden duanı esirgeme lütfen çok heyecanlıyım aşılama için

merhaba arkadaslar beni de listeye ekler misiniz bat 8 Subat aaynaa
bata 3 gun kaldi bel ve arada kasik agrisi arada adet olacakmis hisli bir agri oluyor. henuz gelen giden yok adet gunune kadar test yapmayi dusunmuyorum cunku bu heyecan bana iyi geliyor. bu sabah goguslerimde bir sizi hissettim damar cekiliyor gibi. birde 23 ocakta adetten 13 gun sonra bir akinti oldu lekelenme gibi iki gun surdu. bakalim Rabbim nasip edecek mi bu ay. eger olursa sampiyon olur sanirim cunku sadece 19 ocakta iliski oldu. ama akintidan sonra arada kasik arada bel agrilari ile seyrimiz olfu hattaben akintidan enfeksiyon diye supheyle devlet hast. gittim rahim dogal cikti. beklemedeyiz..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Canım inşallah senin de olacak. Emek veriyorsun, emeklerinin karşılığını alacaksın inanıyorum :)

Hayırlı olsun canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…