2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

moralini hiç bozma daha yeni evlisin inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıcakla hamilesindir amin
Ayyy inşallah göğüs uclarimda ağrı var dr progestan,estrofem,folbiol ve coraspirin verdi onlari kullanıyorum ya ağrım psikolojik yada ilaçlardan ama ben hep umutluyum

Ayyy inşallah göğüs uclarimda ağrı var dr progestan,estrofem,folbiol ve coraspirin verdi onlari kullanıyorum ya ağrım psikolojik yada ilaçlardan ama ben hep umutluyum
daha 6 aylık evli olmana rapmen doktor bayapı bir ilaç vermiş canım ben ilk gittiğimde de bir seneyi bekle demişti bana

daha 6 aylık evli olmana rapmen doktor bayapı bir ilaç vermiş canım ben ilk gittiğimde de bir seneyi bekle demişti bana
Evet aslında hormonlarimla alakalı bi sıkıntı yoktur adetin 3.günü tahliller yapıldı ve herşey normal ama 30yas üstü biz genede destekleyelim dedi bende bu ay oyuzden çok heyecanlıyım

Evet aslında hormonlarimla alakalı bi sıkıntı yoktur adetin 3.günü tahliller yapıldı ve herşey normal ama 30yas üstü biz genede destekleyelim dedi bende bu ay oyuzden çok heyecanlıyım
folbiol folik asit diğerleri ne için progestanı nasıl kullanıyorsun canım o da içerek mi fitil gibi mi

folbiol folik asit diğerleri ne için progestanı nasıl kullanıyorsun canım o da içerek mi fitil gibi mi
Progestani günde 3defa içiyorum estrofemi 2defa estrofem östrojen hormonu içeriyor sanırım coraspirinide kanı sulandırmak için.galiba döllenme olursa bebek rahme kolay tutunsun diye verdi

Progestani günde 3defa içiyorum estrofemi 2defa estrofem östrojen hormonu içeriyor sanırım coraspirinide kanı sulandırmak için.galiba döllenme olursa bebek rahme kolay tutunsun diye verdi
ilk defa bu ay ı gittin doktora canım özele mi gititn

Merhaba Kızlar, 4 ay önce polistik olduğumu öğrendim. önce üzüldüm ve sonra toparladım..
Klomene başladım, yumurtam büyüdü ve çatladı çok şükür. 3 aylık bir klomenden sonra tutmadı....
Şimdi 3 ay klomensiz denicekmişim, olmazsa rahim filmi..
Hepimiz o çizgiyi görmenin hayali ile yaşıyoruz, dualaşalım..

polistik de 1 kilo bile vermek aşırı iyiymiş, diyete başladım..
sevgiler.

hoşgeldin aramıza canım ben de 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyrum şubatta aşılama yapılacak kısmetse..
şimdi rejimdeyim doktor verdi kistin var küçük küçük ama adetle gider dedi 3 ay klomen tedavisi ben de gördüm ama sonra sabrım kalmadı inşallah hayırlarla hepimiz seviniriz kilo vermeye gerçekten de çalış senin kilon ne kadar benim kilo fazlalığım çok olduğundan doktor hemen kilo verelim bu ay dedi..
listemize ismini ekleyeyim mi ilk sayfa da 14 hamişimiz var yeni yılda :)

ilk defa bu ay ı gittin doktora canım özele mi gititn
Evet canim ozele gittim geçen ay reglm baya bi gecikti o sebeple gittim ve önce adet sokturucu verdi ve sonrasindada yumurta takibi yaptı ve bu ilaçları verdi inşallah bu ay olur

Evet canim ozele gittim geçen ay reglm baya bi gecikti o sebeple gittim ve önce adet sokturucu verdi ve sonrasindada yumurta takibi yaptı ve bu ilaçları verdi inşallah bu ay olur
doktorun bayağı ilgiliymiş canım bence bu kadar ilacı verdiğine göre

doktorun bayağı ilgiliymiş canım bence bu kadar ilacı verdiğine göre
Canim.ilaçları kullanmakla İyimi yaptım kotumu yaptım açıkçası bilmiyorum.ama gittiğim dr için çok iyi dediler daha önce tüp bebek merkezindeymis inşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere nasip eder.peki senin varmı bebisin

Evet canım eklersen sevinirim bizde o mutlu haberi alalım inşallah en güzel zamanda 74 kiloyum , 1.73 boyum . Çok kilo vermesinde 4 kilo versen seni ileri götürür dedi dr, sırf kilo vererek bile tutunma şansını artırırsın dedi , düşündüm ve karar verdim , sağlıksız besinleri yemek Bebek hayallerime uzaklaştırıyor ise yemeyeyim tutayım kendimi İnşallah daim olur ...

Canım cuma günü test yapmam lazım. Yani 10 şubat ama ben o zamana kadar dayanamam :)

22 mart 2016 kürtaj oldum 10.haftamda üstüne kalamadim bi daha hic bir sağlık problemimiz yok şükür stres kaynaklı psikolojik diyor herkes açıkçası umudum kalmadı bilmiyorum kalmadı diyorum ama bekliyorum işte bu ayda olmazsa rahim filmi çektirneyi düşünüyorum gerçi bizden daha zor şeyler yaşayanlar var rabbim daha büyük dert vermesinde insan üzülüyor işte

Canım belki faydası olur ben macun kullanıyorum tavsiyede ediyorum fark ediyor etkisi var yani instagram kullanıyorsan haminlaraozelmacun yaz çıkacak karşına bi incele derim bi kaç kişiye dedim parayla alınan şeylere karşıyım dedi eyvallah dedim ama sonuç olarak ilacada para veriyoruz hastaneyede doğal katkısız bitkisel sonuçta ben aldım sağlik sorunum yok ama yumurtalarımı ilk defa bu kadar hissettim yani öyle diyim sana belki sanada vesile olur incele bak anlicaksin demek istediğimi okuyunca postlari

Kızlar 6+6 haftadayım kalp atışını göremedik hafif hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi doktor vajinal ultrasonla da bakmadi nedense.siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını

benim de bebeişim yok canım 3 senedir istiyorum 3 kez klomen tedavisi gördüm nasip olmadı şubatta aşılama yaptıracağz kısmetse bence iyi yapmışsın kullanmakla ilaçları doktoruna için sinmişse gerisi gelir bence sen hangi şehirdesin canım

bu ne macunu canım zayıflamak için mi yoksa yumurtları geliştirmek için mi?

Canim Rabbim hepimize inşallah hayırlısiyla bebisler nasip etsin inşallah seninde bu ay asilaman tutar.eşimin görevinden dolayı Suan erzurumdayim canim

Canim Rabbim hepimize inşallah hayırlısiyla bebisler nasip etsin inşallah seninde bu ay asilaman tutar.eşimin görevinden dolayı Suan erzurumdayim canim
hepimiz birbirimize dua edelim canım ben de dün akşam Kuran-ıKerim okudum ve tüm listeye tüm isteyenlere dua ettim bence doktorun iyi canım bu kadar ayrıntılı düşünüp sana iyi ilaç takviyesi yapmış hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…