2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizim başımıza .benim reglimede 4gun kaldı ama sanki heran olacakmisim gibi ağrılarım var sende nasıl belirtiler vardı bu ayda olmadı diye üzülüyorum inşallah olmam

benim tüp bebek olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum. pek bir belirtim yok. güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

bu ay bende bi ara umutlanmıştım.adetten 5 gün önce kahverengi akıntım oldu acaba yerleşme kanaması mı dedim ama kırmızılar geldi. sanırım kist falan var çünkü adetten önce kasıklarda alt karında çok ağrım oluyor.

hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni listemize inşallah hepimiz güzel haberler alacağız ALLAH^'IN İZNİYLE HAYRIYLA İNŞALLAH AMİN...

hayırlısıyla inşallah canım hamilesindir...ne kadardır istiyorsun bebek

16. hamişimiz bakalım kısmetse kime nasip olacak

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH OL DER GÜLÜM BENİM..
Kuzummmm Allah razi olsun inşallah Rabbim Ol der insallah hepimiz için.. Insallah ilk seferde tutar sadece doktor parasi degil bir dünya para çıkıyor elimizden aşılamayı ailelerimize bile söylemedik.. İnsallah Rabbim sevindirir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…