- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 33
- 31
Yumurtaları geliştirmek için canım pcolular kisti olanlar iltihabı olanlar hormon bozukluğu Vs Vs kullanılıyorbu ne macunu canım zayıflamak için mi yoksa yumurtları geliştirmek için mi?
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizim başımıza .benim reglimede 4gun kaldı ama sanki heran olacakmisim gibi ağrılarım var sende nasıl belirtiler vardı bu ayda olmadı diye üzülüyorum inşallah olmamaaynaa canımmm ben hamileyimmmm
Pazartesi günü 6 günlük iki embriyo transfer etmişlerdi. Bu sabah bir test yapayım dedim. Hemen ikinci çizgi çıktı. Ben de kan verdim. Sonuç 25 çıktı. Yani daha çok yeni. Normalde beş gün sonra test yapmam gerekiyordu ama bizimkiler erkenci davrandı. İnşallah bu ay senin güzel haberini de paylaşalım canım :)
benim tüp bebek olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum. pek bir belirtim yok. güzel dileklerin için teşekkür ederim :)Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisida bizim başımıza .benim reglimede 4gun kaldı ama sanki heran olacakmisim gibi ağrılarım var sende nasıl belirtiler vardı bu ayda olmadı diye üzülüyorum inşallah olmam
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni listemize inşallah hepimiz güzel haberler alacağız ALLAH^'IN İZNİYLE HAYRIYLA İNŞALLAH AMİN...merhaba arkadaslar beni de listeye ekler misiniz bat 8 Subataaynaa
bata 3 gun kaldi bel ve arada kasik agrisi arada adet olacakmis hisli bir agri oluyor. henuz gelen giden yok adet gunune kadar test yapmayi dusunmuyorum cunku bu heyecan bana iyi geliyor. bu sabah goguslerimde bir sizi hissettim damar cekiliyor gibi. birde 23 ocakta adetten 13 gun sonra bir akinti oldu lekelenme gibi iki gun surdu. bakalim Rabbim nasip edecek mi bu ay. eger olursa sampiyon olur sanirim cunku sadece 19 ocakta iliski oldu. ama akintidan sonra arada kasik arada bel agrilari ile seyrimiz olfu hattaben akintidan enfeksiyon diye supheyle devlet hast. gittim rahim dogal cikti. beklemedeyiz..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM dualarını eksik etme lütfen şubat adetimde tedavim başlıyor ...Canım inşallah senin de olacak. Emek veriyorsun, emeklerinin karşılığını alacaksın inanıyorum :)
anladım canımYumurtaları geliştirmek için canım pcolular kisti olanlar iltihabı olanlar hormon bozukluğu Vs Vs kullanılıyor
hayırlısıyla inşallah canım hamilesindir...ne kadardır istiyorsun bebekbu ay bende bi ara umutlanmıştım.adetten 5 gün önce kahverengi akıntım oldu acaba yerleşme kanaması mı dedim ama kırmızılar geldi. sanırım kist falan var çünkü adetten önce kasıklarda alt karında çok ağrım oluyor.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH OL DER GÜLÜM BENİM..Selam arkadaslar haftasonu aşılamam var bana dua edin olur mu
canımmm inşallah inşallah çifter çifter versin allah dualarım seninle :)Selam arkadaslar haftasonu aşılamam var bana dua edin olur mu
Allah razi olsun canim benimmmm:))@lulicik İÇİN DUA EDELİM ARKADAŞLAR LÜTFEN BU HAFTASONU AŞILAMASI VAR DUALARINIZI BEKLİYORUZ ALLAH ŞİMDİDEN RAZI OLSUN
Allah razi olsun kuzumm yaaa insallah hepimize hepimize maddi manevi yoruldum ama sabırla istiyorum Rabbimden.. Hayirlisiyla insallah..canımmm inşallah inşallah çifter çifter versin allah dualarım seninle :)
Kuzummmm Allah razi olsun inşallah Rabbim Ol der insallah hepimiz için.. Insallah ilk seferde tutar sadece doktor parasi degil bir dünya para çıkıyor elimizden aşılamayı ailelerimize bile söylemedik.. İnsallah Rabbim sevindirir biziALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH OL DER GÜLÜM BENİM..
Allah razi olsun kuzumm yaaa insallah hepimize hepimize maddi manevi yoruldum ama sabırla istiyorum Rabbimden.. Hayirlisiyla insallah..[/QUOTE
Ne kadar yıprandığını biliyorum canım .. inşallah bu kez olacak ve bu sıkıntıların hepsiini unutacaksın :) Heyecanlı mısın?
asıl aşılamadan sonrakı 15 gün geçmek bilmeyecek.
Dualarimiz seninle canım..hayirlisiyla olur inşallah...bize de güzel haberleri verirsinSelam arkadaslar haftasonu aşılamam var bana dua edin olur mu
cümlemizden ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah razi olsun canim benimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?