2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım yumurtaların ne kadar büyümüştü ? ilişkiyi gün aşırı mı yaptınız
Hiç bilmiyorum canım ne kadar büyüdüğünü yani sormadım ben boyutunu falan. Dr.m hep gayet güzel diyordu. 6 Ocak'ta çat iğnesi vurduk o gün ve 8 Ocak'ta ilişki oldu sonrasında hep günaşırı :)

Hiç bilmiyorum canım ne kadar büyüdüğünü yani sormadım ben boyutunu falan. Dr.m hep gayet güzel diyordu. 6 Ocak'ta çat iğnesi vurduk o gün ve 8 Ocak'ta ilişki oldu sonrasında hep günaşırı :)
klomenle mi yoksa iğne ile mi büyüttü yumurtalarını canım...?

Selam kizlar bugün kontrole gittim iki tane yumurtam büyümüş yine. Biri 18 mm biri 16 mm aksam 10 da da ignemi vuruldum. Cumartesi öğlenden önce aşılamam olacak inşallah dua edin bana olur muuuu
İnşallah gönlünce olur canımmmm :))) dualarımız seninle

aaynaa merhabalar canim uzun zamandir yazmadim ben bu topige nasilsin iyi misin? Tedavi surecine baslamissin sanirim insallah ili seferde mutluluga erersin canim allahim hayirlisini nasip etsin halkinda

aaynaa merhabalar canim uzun zamandir yazmadim ben bu topige nasilsin iyi misin? Tedavi surecine baslamissin sanirim insallah ili seferde mutluluga erersin canim allahim hayirlisini nasip etsin halkinda
ben seni bir kaç kez etiketledim canım görmedim çoktandır kuzum seni nasılsın doğumuna az kaldı dualarını esirgeme canım tedavim başladı adet zamanını bekliyorum heyecan stres karışık gülüm dudağımda falan uçuk çıktı sonra gözüm ağrımaya başladı bilemedim uani gülüm stresten sanırım...
ALLAH kalan arkadaşlarımızı da beni de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin kuzum dualarını esirgeme canım herkese diyorum gülüm dua istiyorum herkesten...

Selam kizlar bugün kontrole gittim iki tane yumurtam büyümüş yine. Biri 18 mm biri 16 mm aksam 10 da da ignemi vuruldum. Cumartesi öğlenden önce aşılamam olacak inşallah dua edin bana olur muuuu
ayyyyy kuzummm hadi inşallahhh huzurlu olmaya çalışş olur muu lütfeennn allahım en az iki tane olsunn :) amin amin aminnn

o zamana kadar daha da büyür yumurtaların gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH amin...inşallah peş peşe sevineceğiz amin

inşallah canım dualarımız seninle allah gönlüne göre versin tez zamanda versin

Dogum yaptim bn canm cok sukur oglumda bebde iyiyiz.. Allahim isteyen herkese nasip etsin o surrcleri cok iyi bilirim en onemli sey stres kendini rahst hisset ve olacagini dusun hep..

o zamana kadar daha da büyür yumurtaların gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH amin...inşallah peş peşe sevineceğiz amin
Ayyy canim benim insallah insallah insallaaahhhh.... Ben vajinal olan her seyden biraz korkuyor tiksiniyorum. Ama doktorumu da çok seviyor ve guveniyorum. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Yarin cok stres yapmamak ve rahatlamak için aşılama sırasında kulakliklari takip meryem suresini dinleyeceğim. Hem beni rahatlatir dikkatimi dagitir hem de şifa olur insallah.. Guzel fikir dimiiiiiii:))))

Kız en az iki tane ne demek dördüz yapacak halimiz yok heralde :)))) bi tane olsa da yeter Rabbimmmm bebek kokusu aliyorum artik ne olur gelsin bebeklerimizzzz
ahahahahah o hiç belli olmazzz şaka tabii allah hayırlı evlat versin canım kokusunu aldıysan cokkk yakında demektirrr yarın büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…