Hiç bilmiyorum canım ne kadar büyüdüğünü yani sormadım ben boyutunu falan. Dr.m hep gayet güzel diyordu. 6 Ocak'ta çat iğnesi vurduk o gün ve 8 Ocak'ta ilişki oldu sonrasında hep günaşırı :)canım yumurtaların ne kadar büyümüştü ? ilişkiyi gün aşırı mı yaptınız
Gözünüz aydın canım :) çok sevindim.Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
klomenle mi yoksa iğne ile mi büyüttü yumurtalarını canım...?Hiç bilmiyorum canım ne kadar büyüdüğünü yani sormadım ben boyutunu falan. Dr.m hep gayet güzel diyordu. 6 Ocak'ta çat iğnesi vurduk o gün ve 8 Ocak'ta ilişki oldu sonrasında hep günaşırı :)
dualarını esirgeme canım benim ben de heyecan ve stresteyim karışık düzeltirim şimdiCanım benim yeni bat 2 mart listede düzeltir misinaaynaa inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
Menogon iğne kullandım kuzumklomenle mi yoksa iğne ile mi büyüttü yumurtalarını canım...?
İnşallah gönlünce olur canımmmm :))) dualarımız seninleSelam kizlar bugün kontrole gittim iki tane yumurtam büyümüş yine. Biri 18 mm biri 16 mm aksam 10 da da ignemi vuruldum. Cumartesi öğlenden önce aşılamam olacak inşallah dua edin bana olur muuuu
heralde bana da ondan verecekMenogon iğne kullandım kuzum
ben seni bir kaç kez etiketledim canım görmedim çoktandır kuzum seni nasılsın doğumuna az kaldı dualarını esirgeme canım tedavim başladı adet zamanını bekliyorum heyecan stres karışık gülüm dudağımda falan uçuk çıktı sonra gözüm ağrımaya başladı bilemedim uani gülüm stresten sanırım...aaynaa merhabalar canim uzun zamandir yazmadim ben bu topige nasilsin iyi misin? Tedavi surecine baslamissin sanirim insallah ili seferde mutluluga erersin canim allahim hayirlisini nasip etsin halkinda
ayyyyy kuzummmSelam kizlar bugün kontrole gittim iki tane yumurtam büyümüş yine. Biri 18 mm biri 16 mm aksam 10 da da ignemi vuruldum. Cumartesi öğlenden önce aşılamam olacak inşallah dua edin bana olur muuuu
o zamana kadar daha da büyür yumurtaların gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH amin...inşallah peş peşe sevineceğiz aminSelam kizlar bugün kontrole gittim iki tane yumurtam büyümüş yine. Biri 18 mm biri 16 mm aksam 10 da da ignemi vuruldum. Cumartesi öğlenden önce aşılamam olacak inşallah dua edin bana olur muuuu
inşallah canım dualarımız seninle allah gönlüne göre versin tez zamanda versinben seni bir kaç kez etiketledim canım görmedim çoktandır kuzum seni nasılsın doğumuna az kaldı dualarını esirgeme canım tedavim başladı adet zamanını bekliyorum heyecan stres karışık gülüm dudağımda falan uçuk çıktı sonra gözüm ağrımaya başladı bilemedim uani gülüm stresten sanırım...
ALLAH kalan arkadaşlarımızı da beni de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin kuzumdualarını esirgeme canım herkese diyorum gülüm dua istiyorum herkesten...
hayırlarla sağlıcakla inşallah cümlemize amin...inşallah canım dualarımız seninle allah gönlüne göre versin tez zamanda versin
Dogum yaptim bn canm cok sukur oglumda bebde iyiyiz.. Allahim isteyen herkese nasip etsin o surrcleri cok iyi bilirim en onemli sey stres kendini rahst hisset ve olacagini dusun hep..ben seni bir kaç kez etiketledim canım görmedim çoktandır kuzum seni nasılsın doğumuna az kaldı dualarını esirgeme canım tedavim başladı adet zamanını bekliyorum heyecan stres karışık gülüm dudağımda falan uçuk çıktı sonra gözüm ağrımaya başladı bilemedim uani gülüm stresten sanırım...
ALLAH kalan arkadaşlarımızı da beni de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin kuzumdualarını esirgeme canım herkese diyorum gülüm dua istiyorum herkesten...
Kız en az iki tane ne demek dördüz yapacak halimiz yok heralde :)))) bi tane olsa da yeter Rabbimmmm bebek kokusu aliyorum artik ne olur gelsin bebeklerimizzzzayyyyy kuzummmhadi inşallahhh huzurlu olmaya çalışş olur muu lütfeennn allahım en az iki tane olsunn :) amin amin aminnn
Ayyy canim benim insallah insallah insallaaahhhh.... Ben vajinal olan her seyden biraz korkuyor tiksiniyorum. Ama doktorumu da çok seviyor ve guveniyorum. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Yarin cok stres yapmamak ve rahatlamak için aşılama sırasında kulakliklari takip meryem suresini dinleyeceğim. Hem beni rahatlatir dikkatimi dagitir hem de şifa olur insallah.. Guzel fikir dimiiiiiii:))))o zamana kadar daha da büyür yumurtaların gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH amin...inşallah peş peşe sevineceğiz amin
ahahahahah o hiç belli olmazzzKız en az iki tane ne demek dördüz yapacak halimiz yok heralde :)))) bi tane olsa da yeter Rabbimmmm bebek kokusu aliyorum artik ne olur gelsin bebeklerimizzzz
Aynen canimmmm yarin bebisim yuvasina kavusacak insallaaaahhhhhhahahahahah o hiç belli olmazzzşaka tabii allah hayırlı evlat versin canım kokusunu aldıysan cokkk yakında demektirrr yarın büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?