EVET BİZ DE UMMADIĞIMIZ PARALAR ÇIKTI CEBİMİZDEN BU BORÇ HARÇTA AMA NE YAPALIM BAKALIM GÖZDEN ÇIKARDIK YETER Kİ HAYIRLISIYLA SAĞLICAKLA EVLATLARIMIZI ALLAH BİZLERE NASİP ETSİN BEN GÖRÜMCEME FALAN DEDİM KAYNANA DA BİLİYOR EN AZINDAN TEDAVİDEYİZ DEDİM GİTMEDİNİZ Mİ ETMEDİNİZ Mİ SUSMADILAR BİLİRLER SE BİLSİN DEDİM ARTIK SIKILDIM SORMALARINDANKuzummmm Allah razi olsun inşallah Rabbim Ol der insallah hepimiz için.. Insallah ilk seferde tutar sadece doktor parasi degil bir dünya para çıkıyor elimizden aşılamayı ailelerimize bile söylemedik.. İnsallah Rabbim sevindirir bizi
Aminnn canim insallah hepimiz yasariz o guzel duyguyu :))Dualarimiz seninle canım..hayirlisiyla olur inşallah...bize de güzel haberleri verirsin
Ben tam adetimin 12.günü oldum canımKızlar çatlatma iğnesi tam olarak ne zaman vurulmasi gerekiyor.yumurtlama gününden 1 gün önce mi..bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
Ben tam adetimin 12.günü oldum canım[/QUOTE saol canim kafam karıştı da geçen ay sanki yanlış zamanda vuruldum gibi geldi de..Bu ay da vurulacagim tam emin olmak istedim..acaba doktor zamanlama hatası yapabilirim? Geçen ay yumurtlamadan 1 gün önce vuruldum.yani adetten sonra 14 15 gün sonrası oluyor
Ben tam adetimin 12.günü oldum canım[/QUOTE saol canim kafam karıştı da geçen ay sanki yanlış zamanda vuruldum gibi geldi de..Bu ay da vurulacagim tam emin olmak istedim..acaba doktor zamanlama hatası yapabilirim? Geçen ay yumurtlamadan 1 gün önce vuruldum.yani adetten sonra 14 15 gün sonrası oluyor
Olabilir belki de guvenicez doktora başka çare yok canimCanım doktorum iki günde bir yumurtalarımı kontrol etti tam 12.gün istediğimiz boyuta ulaştı dedi iğneyi yapalım dedi. Hani belki senin yumurtan 14. Gün de olgunlaşmış olabilir
Doktorunu iyi seç aman kuzum çünkü eşim erkek doktor istemediği için ben başka doktora gittim ayda bir kez görüyordu sadece her şey normal merak etme deyip yolluyordu benim içim hiç ama hiç rahat değildi yani aklımda soru işaretleri vardı "acaba dr yapabileceği en iyi şeyi yapıyor mu?" diye. En sonunda eşim ikna oldu beni istediğim doktora götürdü gerçekten ona çok güvendim kendimi de psikolojik olarak rahatlattım emindim doktorum yapılabilecek en iyi şeyi yapıyor diye. İnan ilk ay hamile kaldım çünkü kafanın rahat olması çookk önemli o da doktordan geçiyor çünkü doktoruna inandığın zaman diyorsun ki ben elimden gelen her şeyi yapıyorum gerisi Rabbime kalmış.Olabilir belki de guvenicez doktora başka çare yok canimama benimki sürekli kontrol etmiyor ayda bir kere sadece yeterli mi sence.?Bu arada senin hamislik nasıl gidiyor
İnşallah canim allahın izniyle duyarsınız kalp atışlarıni bebisinizin. .biz doğudayiz canım sözde burdaki en iyi doktor ve özel..ama bi görsen devlette ki gibi bir sürü sıra.. randevu alıyorsun saatinden en az 1 saat sonra sıra geliyo.. ve cok da ilgilenmiyor..anca sorduğunda anlatıyor bişeyler. Başka seçeneğim de yok açıkçası. Ve aynı süreci başa almak da istemiyorum.napcam bilmiyorum ama emin olamıyorum tam doktordanDoktorunu iyi seç aman kuzum çünkü eşim erkek doktor istemediği için ben başka doktora gittim ayda bir kez görüyordu sadece her şey normal merak etme deyip yolluyordu benim içim hiç ama hiç rahat değildi yani aklımda soru işaretleri vardı "acaba dr yapabileceği en iyi şeyi yapıyor mu?" diye. En sonunda eşim ikna oldu beni istediğim doktora götürdü gerçekten ona çok güvendim kendimi de psikolojik olarak rahatlattım emindim doktorum yapılabilecek en iyi şeyi yapıyor diye. İnan ilk ay hamile kaldım çünkü kafanın rahat olması çookk önemli o da doktordan geçiyor çünkü doktoruna inandığın zaman diyorsun ki ben elimden gelen her şeyi yapıyorum gerisi Rabbime kalmış.
Çok şükür hamilelik güzel gidiyor canım şimdilik sıkıntı yok elhamdülillah :) yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz Allah izin verirse
Allah yardımcınız olsun canım içini ferah tut ben her gün Meryem suresi okuyorum daha 41e tamamlamadan hamile olduğumu öğrendim :) sizlere de dua ediyorum :)İnşallah canim allahın izniyle duyarsınız kalp atışlarıni bebisinizin. .biz doğudayiz canım sözde burdaki en iyi doktor ve özel..ama bi görsen devlette ki gibi bir sürü sıra.. randevu alıyorsun saatinden en az 1 saat sonra sıra geliyo.. ve cok da ilgilenmiyor..anca sorduğunda anlatıyor bişeyler. Başka seçeneğim de yok açıkçası. Ve aynı süreci başa almak da istemiyorum.napcam bilmiyorum ama emin olamıyorum tam doktordan
Allah yardımcınız olsun canım içini ferah tut ben her gün Meryem suresi okuyorum daha 41e tamamlamadan hamile olduğumu öğrendim :) sizlere de dua ediyorum :)
Gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah.Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
Bence bekle canım. Adetın gecınce yapKızlar reglime iki gün var ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım ve malesef tek çizgi( okadar cok ağrım varki heran olacak gibi ama yinede hep bir umutla bekliyorum acaba testi Erkenmi yaptım hala bir umut varmı dersiniz
canım yumurtaların ne kadar büyümüştü ? ilişkiyi gün aşırı mı yaptınızCanım doktorum iki günde bir yumurtalarımı kontrol etti tam 12.gün istediğimiz boyuta ulaştı dedi iğneyi yapalım dedi. Hani belki senin yumurtan 14. Gün de olgunlaşmış olabilir
bazen geç döllenme olabiliyormuş canımKızlar reglime iki gün var ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım ve malesef tek çizgi( okadar cok ağrım varki heran olacak gibi ama yinede hep bir umutla bekliyorum acaba testi Erkenmi yaptım hala bir umut varmı dersiniz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ben de bu ay ki adet günümü sayıyorum artıkAllah yardımcınız olsun canım içini ferah tut ben her gün Meryem suresi okuyorum daha 41e tamamlamadan hamile olduğumu öğrendim :) sizlere de dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?