- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
inşallah dualar kabul olsun en güzel haliyle canım.. Rabbim müjdeli haberi almayı nasib etsin 15 gün sonra :)Selammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...
Aminnnnnn canim insallah insallaaahhh :) Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin insallah :)inşallah dualar kabul olsun en güzel haliyle canım.. Rabbim müjdeli haberi almayı nasib etsin 15 gün sonra :)
HAYIRLARLA İNŞALLAH SEVİNECEĞİNE İNANIYORUM CANIM TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTİM İNŞALLAH HAYIRLARLA KABUL OLUR DUALARIMIZ AMİNSelammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...
Allah razi olsun kuzum inşallah inşallah sevinecegiz.. Doktorumun dedigi gibi pozitif düşün pozitif olsun :)HAYIRLARLA İNŞALLAH SEVİNECEĞİNE İNANIYORUM CANIM TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTİM İNŞALLAH HAYIRLARLA KABUL OLUR DUALARIMIZ AMİN
aynen öyle canım benim..Allah razi olsun kuzum inşallah inşallah sevinecegiz.. Doktorumun dedigi gibi pozitif düşün pozitif olsun :)
Hayirli uğurlu olsun canım...tez zamanda inşallah güzel haberi verirsin bize..Selammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...
Amin canim benim tez zamanda hepimiz o guzel haberi alırız insallah :))) Allah razi olsunHayirli uğurlu olsun canım...tez zamanda inşallah güzel haberi verirsin bize..
ayyy çok sevindim böylee acısız ve kolay olmasınaa inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız canımSelammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...
hayırlısıyla hamişler yine peş peşe gelecek ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH AMİNayyy çok sevindim böylee acısız ve kolay olmasınaa inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız canım
canım sen naptın senın aşılama bu ay mı bır dahakı ay mı? rejim nasıl gidiyo? kac gün kaldı bitmesine? ve kac kg verdin?hayırlısıyla hamişler yine peş peşe gelecek ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH AMİN
Evet canım bu ay kismetse rejim devam gülüm üç kilo verdim onbeş günde bol su içmeye çalışıyorum gülüm vitamin falan içiyorum adet olunca gideceğim doktora sen ne yaptın doktor falan kontrol var mıcanım sen naptın senın aşılama bu ay mı bır dahakı ay mı? rejim nasıl gidiyo? kac gün kaldı bitmesine? ve kac kg verdin?
Aynen canim cok cok cok basit bir olay burada okuyordum kimi birkac dakika diyor kimi 15 .20 dakika diyor.. Hayir en fazla 20 saniye sürdü enjektörlü bosaltti cikardi.. Rahim agzi cok guzel acikti cok rahat bosalttim dedi. Insallah tutar yaaayyy çok sevindim böylee acısız ve kolay olmasınaa inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız canım
Süper 3 kilo vermişsin. Verdiğin her kilo daha kolay hamile kalmanı sağlıyormuş. Allah emeklerinin karsılığını en kısa zamanda versin canım. Bana gelince ben 3 hafta once gıttım doktora. Düşük yaptım korunmayı bu ay bırakıyorum bı problem var mı? dedim. Bana hemen bu ay aşılama yapalım dedi. Bende bu ay istemedim . Çünkü bir kaç ay doğal yolla denemek istiyorum olmazsa aşılamayı düşüneceğim. Şimdi yumurtlama dönemim :) çalışmaları yoğunlaştırıyoruzEvet canım bu ay kismetse rejim devam gülüm üç kilo verdim onbeş günde bol su içmeye çalışıyorum gülüm vitamin falan içiyorum adet olunca gideceğim doktora sen ne yaptın doktor falan kontrol var mı
İnşallah canım gönülden diliyorum .Aynen canim cok cok cok basit bir olay burada okuyordum kimi birkac dakika diyor kimi 15 .20 dakika diyor.. Hayir en fazla 20 saniye sürdü enjektörlü bosaltti cikardi.. Rahim agzi cok guzel acikti cok rahat bosalttim dedi. Insallah tutar yaa
İnşallak güzel haberlerini alırız tez zamanda canımSelammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...
ay kilo almak ne kadar kolay ama vermek aman aman ne kadar zor canım benim hayırlısıyla inşallah bu ay doğal yolla hamiş olur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına kavuşursun canım cümlemiz de ben de heyecanlıyım bayağı bu ay olmaz diye düşünüyorum tedaviye odaklanmdım bakalım kaynanam da yanımızdaykenSüper 3 kilo vermişsin. Verdiğin her kilo daha kolay hamile kalmanı sağlıyormuş. Allah emeklerinin karsılığını en kısa zamanda versin canım. Bana gelince ben 3 hafta once gıttım doktora. Düşük yaptım korunmayı bu ay bırakıyorum bı problem var mı? dedim. Bana hemen bu ay aşılama yapalım dedi. Bende bu ay istemedim . Çünkü bir kaç ay doğal yolla denemek istiyorum olmazsa aşılamayı düşüneceğim. Şimdi yumurtlama dönemim :) çalışmaları yoğunlaştırıyoruz
BAT 4 Mart . BU AY HEYECANLI BEKLEYİŞLER BAŞLIYOR :)
hoşgeldin aramıza canım seni de ekliyorum lsitemize hadi inşallah hayırlarla sevinirsin sağlıcakla amin..Ben de umutla bekleyenlerdenim. Pco ve yumurta tembelliği var. Puregon iğne kullandım klomenle birlikte buyumedi yumurtalarım bat 22 şubat. Daha yüksek dozda başlanacak bu ay. İnşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?