2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Selammm kızlar aşılamami yaptirdik çok şükür:))))) çok korkuyordum benim büyük faziletli salavatlarin olduğu bir defterim var. Sabahtan beri actim okuyordum aşılama odasina girdigimde titriyordum doktorum birkac dakika surecek korkma dedi. Biraz kanama da olabilir dedi ben daha cok korktum. Ama aparati içime soktugunda şaşırdı rahim ağzın tamamen açık çok sanslisin dedi ve işlem sadece 20 saniye falan sürdü:)))) çok şükür hic aci2 falan hissetmedim.. Duanın gücü gercekten çok büyük salavatlar dualar bugün bana yardım etti.. 15 Gün sonra insallah aliriz mutlu haberi...

inşallah dualar kabul olsun en güzel haliyle canım.. Rabbim müjdeli haberi almayı nasib etsin 15 gün sonra :)

HAYIRLARLA İNŞALLAH SEVİNECEĞİNE İNANIYORUM CANIM TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTİM İNŞALLAH HAYIRLARLA KABUL OLUR DUALARIMIZ AMİN

Hayirli uğurlu olsun canım...tez zamanda inşallah güzel haberi verirsin bize..

ayyy çok sevindim böylee acısız ve kolay olmasınaa inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız canım

canım sen naptın senın aşılama bu ay mı bır dahakı ay mı? rejim nasıl gidiyo? kac gün kaldı bitmesine? ve kac kg verdin?
Evet canım bu ay kismetse rejim devam gülüm üç kilo verdim onbeş günde bol su içmeye çalışıyorum gülüm vitamin falan içiyorum adet olunca gideceğim doktora sen ne yaptın doktor falan kontrol var mı

ayyy çok sevindim böylee acısız ve kolay olmasınaa inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız canım
Aynen canim cok cok cok basit bir olay burada okuyordum kimi birkac dakika diyor kimi 15 .20 dakika diyor.. Hayir en fazla 20 saniye sürdü enjektörlü bosaltti cikardi.. Rahim agzi cok guzel acikti cok rahat bosalttim dedi. Insallah tutar yaa

Süper 3 kilo vermişsin. Verdiğin her kilo daha kolay hamile kalmanı sağlıyormuş. Allah emeklerinin karsılığını en kısa zamanda versin canım. Bana gelince ben 3 hafta once gıttım doktora. Düşük yaptım korunmayı bu ay bırakıyorum bı problem var mı? dedim. Bana hemen bu ay aşılama yapalım dedi. Bende bu ay istemedim . Çünkü bir kaç ay doğal yolla denemek istiyorum olmazsa aşılamayı düşüneceğim. Şimdi yumurtlama dönemim :) çalışmaları yoğunlaştırıyoruz
BAT 4 Mart . BU AY HEYECANLI BEKLEYİŞLER BAŞLIYOR :)

İnşallah canım gönülden diliyorum .

İnşallak güzel haberlerini alırız tez zamanda canım

Ben de umutla bekleyenlerdenim. Pco ve yumurta tembelliği var. Puregon iğne kullandım klomenle birlikte buyumedi yumurtalarım bat 22 şubat. Daha yüksek dozda başlanacak bu ay. İnşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız

ay kilo almak ne kadar kolay ama vermek aman aman ne kadar zor canım benim hayırlısıyla inşallah bu ay doğal yolla hamiş olur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına kavuşursun canım cümlemiz de ben de heyecanlıyım bayağı bu ay olmaz diye düşünüyorum tedaviye odaklanmdım bakalım kaynanam da yanımızdayken zor oluyor ben banyoya girsem aha yine banyoda der içinde diyorum ama bebek istediğimizi biliyor o iş olmadan da olmuyor ki
profil resmindeki yastıklar da ne güzel sahra

hoşgeldin aramıza canım seni de ekliyorum lsitemize hadi inşallah hayırlarla sevinirsin sağlıcakla amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…