EVET YA BEN DE ÇOK BEĞENDİMayyy cok şirinmiş buuu
sıradaki hamilelisteyi bir tek tek gözleyeyim belki bir hamiş yakalarım
Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin e miiiiiiii
bana da öyle geliyot
Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin e miiiiiiiiinsallah Rabbim ol diyecek bu ay.. Bana ve birçok arkadasimiza.. Bu arada unutuyorum sanma senin bu aralar verimli günlerin iyi çalış
aminn canım çok sağol inşallah.Hanımlar bugün Mübin duasını okudum hepinize de dua ettim ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH AMİN..
Ay hadi insallah insallaaaahhh:)))))))çok yaşa emiii niye geceleri ortadan kayboluyorum sanıyosun fena çalışıyorum koptum valla peşinden geliyorum canım . senın güzl haberinden sora benimki gelecek
Allah razi olsun canim benimmm Allah kabul eylesin insallaaahhhh:)))Hanımlar bugün Mübin duasını okudum hepinize de dua ettim ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH AMİN..
kuzum sabırsızlanıyo musun ne zaman test yapcan ?Ay hadi insallah insallaaaahhh:)))))))
Oooohooooo daha on yüz milyon baloncuk gün vae canim.. 26 şubat büyük gün insallah hayallerim kirilmayacak hep olumlu düşünmek istiyorumkuzum sabırsızlanıyo musun ne zaman test yapcan ?
ayyyy ben dahi çok heyecan sabırsızlık ve umutla bekliyorum hem senin adına hem kendi adımaOooohooooo daha on yüz milyon baloncuk gün vae canim.. 26 şubat büyük gün insallah hayallerim kirilmayacak hep olumlu düşünmek istiyorum
amin hayırlısıyla inşallah amin sevinçli haberini bekliyoruzAllah razi olsun canim benimmm Allah kabul eylesin insallaaahhhh:)))
amin hayırlısıyla inşallah amin sevinçli haberini bekliyoruz[/QUOTben sadece kendim hayirli haberime kavusmayi hayal etmiyorum hepimiz kavusalim diye dua ediyorum canim hepimiz alalim insallah
Ay keşke ben doğursamherkes suskun ne oldu :) biri kız mı doğurdu
hadi inşallah hayırlarla senden de müjde bekliyoruz kuzum hepimizden sıkma canını bir bakmışsın iki çizgi çap diye çıkmış ben çok umutluyum bu sene cümlemiz içinAy keşke ben doğursamçatlatma iğnesi vuruldum bir hafta oldu...merakla bekliyorum sonucu...foruma da çok bakmıyorum zaman geçmiyor Yoksa canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?