2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ay gülüm benim hayırlısıyla inşallah kuzum çift çizgiyi göreceksin sevineceğiz senin mutluluğuna 2017 nin 17. hamişi sensin belki de gülüm

ayyy siz bu pazartesiden sözediyorsunuz. pazartesi 10. gün dimi büyük ihtimal kanda çıkar ama bu kadar sabrettin birazcık daha bekleee

slm kizlar
aynaacigim beni sormussun sagol canim.
Uzun zamandir okumak icin bile kk girmiyorum. af herseyden biktim.
benim umidim kalmadi. herifle aram hic iyi degil.cok ilgisiz.
onumuzdeki ay tup bebek icin son bir deneme yapicakdik tartisdik olmadi.
ne zaman bebek yapma meselesi tedavisi ciksa. aramiz aciliyo. daha baslamadan aksilikler cikiyo. biz bu tedavi surecini hic iyi yurutemiyenlerdeniz. belkide hakli olmuyucak diyo niye deniyoruzki. Halbuki bu sefer kendi ilk kez teklif etti. kafama koydu. arkasi gelmedi. bir yil sonra bu ay klomen kullandim. suan kavgaliyiz .bosuna icmis oldum

kaynananı gönderdin mi :) bu dönemde gitse iyi olack :)
bugün gidecek canım nasipse nasıl bunaldım dün gece yakınaştık eşimle sabah namazına kalkmadın heralde diyor evet dedim halbuki başım ıslak banyo yaptığımı da gördü ya azcık anla da her şeyi sorma ya meraklı

evet canım çoktandır görmüyorum seni diye merak ettim..
neden tartıştınız hep şeytandan ha bu işler tam tedavi olacaksınız ara açılır mı daha da yakın olmanız birbirinize moral vermeniz kafa olarak da beden olarak da dinlenmeniz lazım bence canım bol bol dua oku bazen ben de nasıl aramızın açık olduğunu nasıl kavga ettiğimizi bile anlayamıyorum..
hele şu kaynanam yanımızdayken hiç bir şeyden anlamadım yani ..
hiçbir şey boşuna değil neden olmayacak diye düşünüyorsun ki burada ne kadar arkadaş süpriz yaşadılar gülüm VEREN ALLAH VAKTİ ZAMANI GELİNCE zaten hayırlarla inşallah verecektir gülüm benimm

ahhahahaha süpermiş seninki. benimkide evlendiğimiz hafta onlara gitmiştik haliyle eşimde ben de biraz uykusuzduk . Ne dese beğenirsin hayırdır beşik mi salladınız dedi. tam dilimin ucuna geldi. yok seviştik dyecektim zor tuttum kendimi. ama benimki saflıktan sordu sanırım.

D dilakiz canım benim çok karamsarlığa kapılmışsınız çok üzüldüm. lütfen ümidinizi kaybetmeyin. ne zamn olacagı hiç belli olmaz canım. o hassas dönemlerde kadın cok gergin oluyo bi şekilde eşlerimize yansıtıyoruz stresimizi. bende o dönemde çokça alınganlık edip eşimden uzaklaştım. ama tamamen hormonlardan . ama şunu farkettim ki ben ne kadar rahat ve ümitliysem eşim de o oranda pozitif oluyor. bence hemen barış eşinle :) hakkınızda hayırlısı olsun canımdualarımdasınız.

:d 1.5 aylık evliyken de neden sık nevresim yıkıyorsun diyordu bana hemen yanımıza geldiler başımızı tutmaya

1

ah kzuumm o heyecanı bizde yaşıyoruz senle ama sabır az kaldı . bu arada hiç belirti var mı?
Yok canim bi belirti de yok valla hafif bel kasik agrilaru hep olur zaten ona yormak istemiyorum.. Genel olarak hic bir degisiklik yok bende kuzum.. Iyi mi kötü mu bu durum bilemedim

Asilamamin 9. Günü de bitti turp gibigim masallah ay kızlar bende niye hiç belirti yok yaaa hamis degilsem valla atarim kendimi çekyattan aşağı bu arada turp da olsa yerdim şimdi heeeee ayyyy gacur gucurrr

Asilamamin 9. Günü de bitti turp gibigim masallah ay kızlar bende niye hiç belirti yok yaaa hamis degilsem valla atarim kendimi çekyattan aşağı bu arada turp da olsa yerdim şimdi heeeee ayyyy gacur gucurrr
benim şuan ikize hamile olan arkadaşm da öyle diyordu hamile olduğuna inanamadı bence bebiş geliyor

benim şuan ikize hamile olan arkadaşm da öyle diyordu hamile olduğuna inanamadı bence bebiş geliyor
Ağzın bal yesin he kuzummm benim de iki yumurtam oluşmuştu ama valla kendimi onceki hallerimden daha dinç ve agrisiz hissediyorum. Normalde hamile olmasam bile bi yerlerim agrirdi.. Anlamadim ben bu işi.. Hayirlisi artık Ya Rabbim ver de sevindir bizi... Sen napiyosun diyete devam mi canim gebelik hazirliklarin da yaklasti :))))

ben de dikkat ediyorum canım benim stres var azıcık bu hafta biraz daha diyet yaparım adetime 9 gün kaldı heyecanlıyım hadi hayırlarla inşallah hamşsindir canım tatlını yeriz artık

ben de dikkat ediyorum canım benim stres var azıcık bu hafta biraz daha diyet yaparım adetime 9 gün kaldı heyecanlıyım hadi hayırlarla inşallah hamşsindir canım tatlını yeriz artık
Ahhh insallaaaahh:)))))) hadi bakalim senin de ilk tedavide hamile kalacagina inaniyorum ben canim.. Az kalsi insallah az

Yok canim bi belirti de yok valla hafif bel kasik agrilaru hep olur zaten ona yormak istemiyorum.. Genel olarak hic bir degisiklik yok bende kuzum.. Iyi mi kötü mu bu durum bilemedim
Ya belirti zaten adet günün gelince oluyor. O zamanda test yaptıgında cıkıyo. Senın daha 1 hafta var değişiklik olmaması normal. Benim öncekinde tek belirtim şüpheli ilişkiden 4 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı ve bi daha hiç geçmedi normalde 3-4 güne gecerdi o zaman şüphelenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…