İnşallah canim pes peşe aliriz güzel haberleri..10 gün var adetime inşallah gelmez...yoksa martta aşılama olacak.hayırlısı hepimiz için. .. @lulicik ben senin Sonucunu da merak ediyorum.nasıl gidiyor var mı belirti falanhadi inşallah hayırlarla senden de müjde bekliyoruz kuzum hepimizden sıkma canını bir bakmışsın iki çizgi çap diye çıkmış ben çok umutluyum bu sene cümlemiz için
benim de 10 gün var ama ben adetim beni yanıltmaz gelir yaniİnşallah canim pes peşe aliriz güzel haberleri..10 gün var adetime inşallah gelmez...yoksa martta aşılama olacak.hayırlısı hepimiz için. .. @lulicik ben senin Sonucunu da merak ediyorum.nasıl gidiyor var mı belirti falan
şimdi namazımı kılacağım duamdasın gülüm ...Hadi bakalim aşilamamin 7. Günü de bitti mubarek cuma günü bir hayir duanizi alirim kizlar :)) tabi ki ben de size hepimize dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsin insallah :)
Bugun 7. Gün kuzucum ama ilginc bi belirti yok yani dinleniyorum bol bol zikir cekiyorum salavat getiriyorum :)) insallah asilamana gerek kalmadan olir senin de canim. Ama asilama gerekirse de korkma tahmin edemeyecegin kadar basit bir işlem bu muymus diyeceksin doktorum bana asilama yapmadim kalk dese inanacaktim sadece acmak icin aparat kullandi onu hissettim ama rahime uzanan enjekte aletini hiç anlamadim bile.. Hayirlisiyla guzel haberi de alirsam cok mutlu olacagim insallah... Hepimiz alalim insallah.. :)))İnşallah canim pes peşe aliriz güzel haberleri..10 gün var adetime inşallah gelmez...yoksa martta aşılama olacak.hayırlısı hepimiz için. .. @lulicik ben senin Sonucunu da merak ediyorum.nasıl gidiyor var mı belirti falan
Ayyyy Allah senden razi olsun kuzucummmmm benimmmm:) Rabbimden kendim icin ne istiyorsam hepiniz için de istiyorum inanşimdi namazımı kılacağım duamdasın gülüm ...
Bugun 7. Gün kuzucum ama ilginc bi belirti yok yani dinleniyorum bol bol zikir cekiyorum salavat getiriyorum :)) insallah asilamana gerek kalmadan olir senin de canim. Ama asilama gerekirse de korkma tahmin edemeyecegin kadar basit bir işlem bu muymus diyeceksin doktorum bana asilama yapmadim kalk dese inanacaktim sadece acmak icin aparat kullandi onu hissettim ama rahime uzanan enjekte aletini hiç anlamadim bile.. Hayirlisiyla guzel haberi de alirsam cok mutlu olacagim insallah... Hepimiz alalim insallah.. :)))
Allah kabul etsin canim insallah tutmuştur..ben senden umutluyum 17.hamis sen olacaksın gibi geliyorBugun 7. Gün kuzucum ama ilginc bi belirti yok yani dinleniyorum bol bol zikir cekiyorum salavat getiriyorum :)) insallah asilamana gerek kalmadan olir senin de canim. Ama asilama gerekirse de korkma tahmin edemeyecegin kadar basit bir işlem bu muymus diyeceksin doktorum bana asilama yapmadim kalk dese inanacaktim sadece acmak icin aparat kullandi onu hissettim ama rahime uzanan enjekte aletini hiç anlamadim bile.. Hayirlisiyla guzel haberi de alirsam cok mutlu olacagim insallah... Hepimiz alalim insallah.. :)))
Amin canim Allah razi olsun cok umitli de degilim ümitsiz de degilim. Rabbim i vekil kıldım o ol derse olacak inşallah.. Hgs bende gerek duyulmadi daha önce hamile kalip düşük yaptigim için. Ama evlat kokusunu düşün evlat sevgisini düşün o zaman her zorluğu göze alırsın canim :)Allah kabul etsin canim insallah tutmuştur..ben senden umutluyum 17.hamis sen olacaksın gibi geliyor.aslında ben aşılama dan çok hsg den korkuyorum. Onu da istedi doktor.allah yardımcımız olsun..inşallah ikisine de gerek kalmaz...çabucak geçsin de zaman alalım güzel haberleri
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DE CANIM SAĞOLASINAyyyy Allah senden razi olsun kuzucummmmm benimmmm:) Rabbimden kendim icin ne istiyorsam hepiniz için de istiyorum inan
Gazan mübarek olsun tatli kiz :)))) benim de son 7 :)Heyyy kızlar ovulasyon dönemimi yoğun çalışmalarla tamamlanmış bulunmaktayımşimdi bitmeyen 14 gün sürecine girdim. Bekle allah bekle nasıl geçecek bu süre :)) ama bu beklemeyi seviyorum yinede. hayırlısı allahtan hepinize sevgiler öpücükler
sağol canım benimmm biliyorum ki takipteyimGazan mübarek olsun tatli kiz :)))) benim de son 7 :)
Hahhahaa supersin vallahi :))) acana evde test yapsam cikar mi ki yoksa pazartesi kan tahlili mi versemsağol canım benimmm biliyorum ki takipteyim:) senin bekleme sirenin yarısı bitti önümüzdeki pazar öğrenmiş olacaksın hayırlısıyla güzel haberii :)
Döllenmeden sonra 13. gün çıkıyor diye biliyorum. Ama sen 15. gün evde test yap kesin çıkar benceHahhahaa supersin vallahi :))) acana evde test yapsam cikar mi ki yoksa pazartesi kan tahlili mi versem
Hadi bakalim insallahhhhhhhhDöllenmeden sonra 13. gün çıkıyor diye biliyorum. Ama sen 15. gün evde test yap kesin çıkar bence
benim de adetime kaldı 10 gün :)Heyyy kızlar ovulasyon dönemimi yoğun çalışmalarla tamamlanmış bulunmaktayımşimdi bitmeyen 14 gün sürecine girdim. Bekle allah bekle nasıl geçecek bu süre :)) ama bu beklemeyi seviyorum yinede. hayırlısı allahtan hepinize sevgiler öpücükler
aslında pazartesi yaptırsan mı ay ben de heyecanlandım ha :)Hahhahaa supersin vallahi :))) acana evde test yapsam cikar mi ki yoksa pazartesi kan tahlili mi versem
Bilemiyorum ki canim. Şöyle geçmişe baktigimda mazi hayal kirikliklari veren negatif testlerle dolu :) ama insallah bu kez öyle olmaz kuzum.. Pazar test yaparim evde belki çünkü düşen bebegimin pozitif testini hala saklıyorum kendi gitti anısı kaldi bana... Şimdi yine hamile olursam yine saklamak istiyorum o testi :)aslında pazartesi yaptırsan mı ay ben de heyecanlandım ha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?