- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
ben de içimde bir his var sevineceğime dair ama inanın ben sanki bu ay hamileyim diyeceğim bir his var içimde tuhafAhhh insallaaaahh:)))))) hadi bakalim senin de ilk tedavide hamile kalacagina inaniyorum ben canim.. Az kalsi insallah az
hayırlısı olsun gülüm ilk klomeni kullanman mıVe ateş düşerrYeni bir başlangıç daha arkadaşlar geldi kırmızılar klomen geciktirdi bu ay beni yeni bat 17 mart
ayyy canım benimmm inşallah yaa en tezinden versin rabbim. Çalıştınmı bu ayben de içimde bir his var sevineceğime dair ama inanın ben sanki bu ay hamileyim diyeceğim bir his var içimde tuhaf
ay geçen haftasonu anca canım yumurtlam zamanı geçti bugün çalıştık ama bilmiyorum gögsümde acayip bir ağrı var bilemedim ya uzun zamandır kendimi dinlemiyordum ama bakacağızayyy canım benimmm inşallah yaa en tezinden versin rabbim. Çalıştınmı bu ay
evet kuzum ama iğne felan vurulmadım pek fazla dr kontrolede çağırmadıhayırlısı olsun gülüm ilk klomeni kullanman mı
Insallah insallah öyle olur Allah immmmm insallah kaynana uğurlu gelmistirben de içimde bir his var sevineceğime dair ama inanın ben sanki bu ay hamileyim diyeceğim bir his var içimde tuhaf
Benim de ani kasik batmasi olmustu gece yataktan firlamistim.. Hep kasik ve göğüs mahvetmisti beni ikinci hamileligimde. İlkinde sadece sinir bozacak sekilde bas donmesi yattigim yerde basim dönüyordu.. Hayirlisi bakalim belki olur bi belirtimiz:))))Ya belirti zaten adet günün gelince oluyor. O zamanda test yaptıgında cıkıyo. Senın daha 1 hafta var değişiklik olmaması normal. Benim öncekinde tek belirtim şüpheli ilişkiden 4 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı ve bi daha hiç geçmedi normalde 3-4 güne gecerdi o zaman şüphelenmiştim.
ben hiç kasık batması yaşamadım nasıl birşey bilmiyorum. ama belli ki epey can yakıcıBenim de ani kasik batmasi olmustu gece yataktan firlamistim.. Hep kasik ve göğüs mahvetmisti beni ikinci hamileligimde. İlkinde sadece sinir bozacak sekilde bas donmesi yattigim yerde basim dönüyordu.. Hayirlisi bakalim belki olur bi belirtimiz:))))
Insallah insallah öyle olur Allah immmmm insallah kaynana uğurlu gelmistir
Ooo diş işi fenaaa.. Hic ihmal etme canim hamileyken başına is acar sonrabilemiyorum canım bugün 4 dolgu yaptırdım dişim sızlıyor ağrıypr cuma günü gömülü 20 lik dişim çekilecek korkıyprum ama mecburum çürümüş
aynen ya yirmilik dişim çürümüş gülüm yaOoo diş işi fenaaa.. Hic ihmal etme canim hamileyken başına is acar sonra
ayyy benim dişler de fena yaptırmadımbilemiyorum canım bugün 4 dolgu yaptırdım dişim sızlıyor ağrıypr cuma günü gömülü 20 lik dişim çekilecek korkıyprum ama mecburum çürümüş
ay bu dişler zor ya...ayyy benim dişler de fena yaptırmadımhamile kalırsam inşallah dert açmaz başıma
dün akşam dişim yüzünden uyuyamadım hiö rahat değiim
sağol canım..çok geçmiş olsun
canım benide eklermisiniz.. umarım bu yı bu topikteki herkes güzel haberlerle gelirsağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?