2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim ben aslinda kazandim hakimlik savcilik sinavi
Ama mulakat asamasi var o da 4 5 ay surecek gibi allah razi olsun dualarinda bana da yer ayir
Sen de sinavina calis ne olur ne olmaz belki once isin sonra bebisin olur :))
ahh canım ben de memur olmak hayırlarla tabii çok istiyorum gözün aydın canım inşallah mülakatta da ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH AMİN..
annem de ben seni tek başıma okuttun ama tembellik yapıyorsun diyor 2016 da tam çalışmaya başladım sıkı kaynatam rahatsızlandı ardından annem derken sınav geldi çattı olmadı bu sefer inşallah bir sorun olmaz bebeğimin hayırlarla sağlıcakla olmasını da çok istiyorum duvarlar bana bakıyor ben duvarlara belki de evladımın nasibiyle atanırım diyorum hep içimden hem de borçlar biter kendime güvenim gelir anneme yardım ederim ah ahh çok hayallerim var bir yetim kıza burs vereceğim ya da erkeğe kısmet

aaynaa canım dişin nasıl oldu? kombi içinde aynen yaptırın kiradan düşersiniz ama 550 liralik naısl bir hasarmış o?
eski kombi canım nenem zamanından ya hiç bakmamış ki evine nede olsa kendi oturmuyor kiracılık mi aman aman bir adam gibi ev sahibine çatamadık

Insallah canim bebisin gelir bu arada oglusun olmasini mi istiyorsun :))
Ben de oglusum olsun istiyorum esimin kücültülmüş hali olsun istiyorum :))

Insallah canim bebisin gelir bu arada oglusun olmasini mi istiyorsun :))
Ben de oglusum olsun istiyorum esimin kücültülmüş hali olsun istiyorum :))
canım ben bekarken bile hep erkek çocuğu gördüm rüyamda emdirdim bile evlendikten sonra da hep erkek gördüm ve rüyamda iki kez ibrahim ismiyle seslendim evladıma kadınlar soruyor oğlunun ismi ne ben de ibrahim diyorum babası kulağına ezanla koydu ismini diyorum sonra bir ara bir erkek çocuğunun alnında emre ismini de gördüm yani artık nasipse hayırlı sağlıklı olursa bu isimleri koyacağım annem de sana ALLAH vermiş evladının ismini kesinlikle koy dedi kısmetse dedi ben de eşime de dedim o da tamam dedi kısmetse hayırlarla sağlıcakla ibrahim emre koyacağız...
inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm senin de ilk erkek evladın olur ilk

Benimde aklimda bebek fikri yokken rüyamda gördüm bir oglusumuz olmuş ben mutfaktaymisim eşim de üst katta makasla beyaz bir örtüyü kesiyordu. Orda oglusum olmasina taktim kafayi o ruyadan sonra
Insallah canim rabbim hayirlisini versin her zaman

Hayırlısıyla şu zorlu süreçi de atlat da ALLAH DA KISMET EDİP OL DERSE SENİN İÇİN DE HAYIRLA SAĞLIKLA NASİP OLUR İNŞALLAH AMİN...
annem de hep der rüyanda ilk ne görürsen onu ALLAH nasip eder inşallah der ilk beni görmüş yani kız ay hamiş olduğunda da bizi de haberdar et canım hayırlarla kazanırsan mülakatı da ilk kurumuna girerken benim ismini ansana canım ben katiplik sınavna da girmiştim kamu yönetimi mezunuyum ama panik ataktan heyecandan yazamamıştım ya ne ağlamış üzülmüştüm de eltim de bana bakarak gülmüştü sevinmişti kazanamadım diye

Bosver canim uzulme hayirlisi buymus de gec neyin hayirli hayirsiz oldugunu biz bilemeyiz münevverdi demi canim dua ederim insallah

Bosver canim uzulme hayirlisi buymus de gec neyin hayirli hayirsiz oldugunu biz bilemeyiz münevverdi demi canim dua ederim insallah
Evet canım hayırlısı ama çok ağladım ya büyük görümcem anca kpss konuşuyorsun dedi nasibinde yok işte olmayacak kabul etsene dedi milletin içinde ağlattı beni rahmetli kaynatam da sen çalışmayacaksan biz seni neden aldık almazdık dedi ahh ahh şu diplomayı yırtasım geldi hep
kazanınca canım kurumuna girerken bu ablana da dua et

Birdilimkek canımm yaşasın hasta olmamışsın bugün reglinin kaçıncı günü? ve aşılamanın kaçıncı günü? ay hepten umutlandımmm inşallah hamilesindir
15. Gün bitti canim her an adet olacakmisim gibi geliyor ama bu zamana kadar dayandik hayirlisi Allah tan.. Insallah adet gelmez canim dua ediyorum

ciddi misin yani catlamanın gerçekleştiğinden emin olunuyor ardından aşılama eee kuzum o zaman sen hamilesinnn çünkü çatlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz bu süre uzamıyor bildiğim kadarıylaaa

Birdilimkek ya sabah kalk idrar testi yap yoksa ben çatlayacağımm DD
Aynen canim catlamadan 14 Gün sinra adet olunuyor da yarin cikacagini bilsem test yaparim evde test var ama korkuyorum negatifi görmekten.. Catlama dur bakalim belki gec caylama olabilir ya da tutunamamis bu yuzden adet gecikmis olabilir... Belki belki belki... Test yapmamak icin direniyorum

:))) o korkuyu biliyorum ama negatifi göreceksen kanda da görürsün bence yarın sabah testi yap adete iki gün kala çıkıyor çünkü senin adet vaktin geçti

Yok kuzum sdet 28 subat. Yarin da bekleyeyim bence ya.. Anliyorim seni teyzr olmak istiyosun ama bir gun daha bekleyelim :) tabi adet olmazsam catlatma ignesinden sonra erken adet olunuyor canim normal yumurta erken olgunlastigi icin

Yok kuzum sdet 28 subat. Yarin da bekleyeyim bence ya.. Anliyorim seni teyzr olmak istiyosun ama bir gun daha bekleyelim :) tabi adet olmazsam catlatma ignesinden sonra erken adet olunuyor canim normal yumurta erken olgunlastigi icin
eveeettt teyze olmak istiyorumm tamam biraz daha sabırlı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…