2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Olmadim kuzum insallah olmam.. Adet agrilarina benzer agrilarim var umarim sabah kirmizilarla karsilasmam dua edin bana ben de hepimjze ediyorum

Merhaba, beni de listeye ekler misiniz?Bat 16 mart. 1 yıldır istiyoruz. Bütün testlerimiz temiz çıktı fakat düzenli bir çalışma olmadı hiç.
hoşgeldin canım benim hemen listeye ekliyorum seni de temiz çıkmışsa sonunçlarınız hayırlarla inşallah yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşursunuz inşallah amin.

hoşgeldin canım benim hemen listeye ekliyorum seni de temiz çıkmışsa sonunçlarınız hayırlarla inşallah yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara kavuşursunuz inşallah amin.
Amin insallah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Arkadaslar bir sorum olacak? Bugun adetimin 14. Gunu ve ben sanirim 11. İle 13 gun yumurtladim o gunler akinti geldi. Simdi sirt ustu yatinca sol kasigi saga gore daha dolgun. Acaba soldan mi yumurtluyorum bu ay? Onun belirtisi olabilir mi? Sag tarafi elliyotum notr sol tarafi elliyorum hafif sis ve aciyor bastirinca.

Amin insallah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
meryem ana otu taşı üzerinde ben taşıyorum 100 besmele yaz abdestli üzerinde taşı karı koca olurken üzerinde olsunlar ama 100 besmeleyi poşete sar bezle de kapla öyle tuvalate falan giderken hamile kaldığında ama meryem ana otunu üzerinde taşımayı bırak sadece br parçasını taşıyorsun ben sürekli arkadaşlara yazarım bunu canım..

hadi hayırlısı sol tarafta olunca kız diyen oluyor sğda olursa erkek falan yazanlar vardı forumda anam bebekle ilgili okumadığım şey mi kaldı şu sitede

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 27 şubat
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 2 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40
47.@kelebekk47 3 mart
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin
66.@

şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah

2016===>46
2017===>17
______+___
63 hamişimiz

2017 de 70-80 hamiş haberi alacağız inşallah hayırlarla sağlıcakla inşallah amin

ben de dün dişimden kıvranırken bile sırf senin sonuca bakmaya girdim
Ayyyyy kiyamam ben sana yaaaaa:)))) ya insallah hamileyimdir sen de az kaldi hemen arkamdan gelirsin bir ay arayla kavusuruz artık şu kırışık ama çok tatlı minnoşlarimiza:)))))

Ayyyyy kiyamam ben sana yaaaaa:)))) ya insallah hamileyimdir sen de az kaldi hemen arkamdan gelirsin bir ay arayla kavusuruz artık şu kırışık ama çok tatlı minnoşlarimiza:)))))
hadi hayırlısıyla canım benim birbirimize moral vermelerimiz falan ahh seviniriz inşallah bizim de kombi bozuldu 550 tl istiyorlar ev sahibine ulaşamadık adam bakmıyor teline delireceğiz eşimle ya ödemem derse var ya inat eder eşim kış günü de taşınılmaz ki

Hasatvakti sen de bebek istiyorsun heralde canım buraya aramıza katıl listeye ekleyeyim seni de inşallah muhabetlerimizin ortak noktası bebek
Canim ben takvimi öylesine yaptım bebisim olunca nasil olacak diye merak ettigimden:) Sinavim var ders calisiyorum. 4 5 ay sonra tam anlamiyla denemeye basliycam insallah o zamana kadar hepiniz hamiş olursunuz
Her namazimda sizlere dua edicem alah gonlunuze gore versin hayirli zamanda hayirli evlatlarimiz olsun insallah.

Kombi sizi ilgilendirmez canim ev sahibi bakar öyle işlere en kötü ihtimal kiradan düşersiniz sıkıntı etmeyin

ALLAH RAZI OLSUN CANIM sınavında sana başarılar dilerim canım ahh ahh ben de kpss ye yeniden çalışmaya başladım başımın belası sınav hayırlısıyla bir atanamadık tembellikten emeksiz ekmek olmaz ki ama bir nasip olmadı her niyetlediğimde bir şey çıktı...benim için de dua et canım ben de sana dua ederim canım ismini istersen özelden yazabilirsin ben de sana dua ederim Kuranı-Kerim okudukça cnaım arkadaşlarla hatim yapıyoruz her ay inşallah hayırlısıyla kazanırsın darısı bana derim

Kombi sizi ilgilendirmez canim ev sahibi bakar öyle işlere en kötü ihtimal kiradan düşersiniz sıkıntı etmeyin
uyuz ya adam tam paragöz ilk bir aradık usta çağırmadan önceki kiracıya bakım yaptır demiştim diyor hadi 50-100 olsun ama bu bizi ilgilendirmez ama eşim sinirden çatladı ya

Canim ben aslinda kazandim hakimlik savcilik sinavi
Ama mulakat asamasi var o da 4 5 ay surecek gibi allah razi olsun dualarinda bana da yer ayir
Sen de sinavina calis ne olur ne olmaz belki once isin sonra bebisin olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…