- 8 Ocak 2016
- 8
- 3
- 1
- 32
Aaa benide yazin****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey
49.sedefbxl
50.
bal çörek otu onu kullan onu ben de yapacağım adetinin ikinci gününden sonra 12 gün devam edecekmişsin her gün bir kaşık ama adet olmadım henüz 8 gün geçti adet söktürücü içiyorum bugün 2. günü adet olmayı bekliyorum yani klomen bilmiyorum 2 ay kısa bir süre fakat insan hemen sonuç almak istiyor düzenli ilişki de önemli canım ya birkaç ay daha dene sonra bence başka yollar denemek lazım aşılamadan kimse hamile kalamıyor heralde listemizdeki arkadaşlarımızdan da duymadım aşılama ile hamileliği7 aydır olmuyo canım klomeni gecen ay denedik ilk kez olmadı..ama esimin islerinden dolayı sadece doktorun dedigi ilk gun denedik diger gunler de 3 gun boyunca yapın dedi ama yapamadık ondan mı bilmiyorum o yuzden bu ay da klomene devam ama sonrasinda istemiycem gibi duruyo cunku sonrasinda progestan verdi ve o ilac tüm bunyemi alt ust etti..bu arada bugun ikinci gunum bal tarcin corekotuna baslasam mi kararsizim klomen de kullanacagim icin sence napiim?
yok canım benim ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan versin biz evladımız olsun derdindeyiz kaynana da erkek torunla hava atma derdinde ya bazı eski insanlar çok kara cahil oluyorlarVay yavrum Allah sabır versin.sakın onları düsünme emi kuzum.
tabii yazarım canım hemen ekliyorum aramıza hoş geldin ben ders çalıştığım için aralarda bakıyorum forumaAaa benide yazin
Bence de canım.. zaten bi problem yoksa aşılama vs.bana cok gereksiz geliyor,icime sinmez gibi dusunuyorum yine de buyuk konusmayayım..bugun 2.gunum bal corekotuna basladim aksam. Yarin doktora gtcem bakalım o ne diycek..aslında bu işte altın kural relax olmak bnce keske yapabilsek...bal çörek otu onu kullan onu ben de yapacağım adetinin ikinci gününden sonra 12 gün devam edecekmişsin her gün bir kaşık ama adet olmadım henüz 8 gün geçti adet söktürücü içiyorum bugün 2. günü adet olmayı bekliyorum yani klomen bilmiyorum 2 ay kısa bir süre fakat insan hemen sonuç almak istiyor düzenli ilişki de önemli canım ya birkaç ay daha dene sonra bence başka yollar denemek lazım aşılamadan kimse hamile kalamıyor heralde listemizdeki arkadaşlarımızdan da duymadım aşılama ile hamileliği
Kesinlikle relax olmak gerek istemesek belki hemencik olur çok istenince iş düğüm oluyor hayırlısı bakalım bu ay bal çörek otu karışımını ben de kesin yapacağım artık farklı şeyler yapmalıyız yaBence de canım.. zaten bi problem yoksa aşılama vs.bana cok gereksiz geliyor,icime sinmez gibi dusunuyorum yine de buyuk konusmayayım..bugun 2.gunum bal corekotuna basladim aksam. Yarin doktora gtcem bakalım o ne diycek..aslında bu işte altın kural relax olmak bnce keske yapabilsek...
Inşallah dediğin gibidir canım benim :) hafta ici doktora gidicem çünkü iki gündür açık kahve leke geliyordu az önce de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var ve karnimin bazı yerlerinde gaz sancısı tarzında sancı girip çıkıyor. ..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim :)anlattıkların hamilel,k belirtisi canım bence test yaptır
tabii yazarım canım hemen ekliyorum aramıza hoş geldin ben ders çalıştığım için aralarda bakıyorum foruma[/QUOTE
Hb canim ☺
çoğu hamilelik belirtisini okuduğumda da senin anlattıklarını birebir yazıyor nette birçok yerde canım inş hamilesindir ALLAH bilir fakat var gibi yani bize de haber etInşallah dediğin gibidir canım benim :) hafta ici doktora gidicem çünkü iki gündür açık kahve leke geliyordu az önce de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var ve karnimin bazı yerlerinde gaz sancısı tarzında sancı girip çıkıyor. ..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim :)
Hafta içi doktora gidicem çünkü iki gündür açık kahve leke geliyordu az önce de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi aşırı derecede bel ağrısı ve baş dönmesi var ve karnimin bazı yerlerinde gaz sancısı tarzında sancı girip çıkıyor Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim :)anlattıkların hamilel,k belirtisi canım bence test yaptır
Haber veririm canım inşallah vardır hayırlısıile ama işte 15 gün sonra olan kanama neyin nesi anlamadım acaba bu şekilde üzerine gören varmıdırHafta içi doktora gidicem çünkü iki gündür açık kahve leke geliyordu az önce de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi aşırı derecede bel ağrısı ve baş dönmesi var ve karnimin bazı yerlerinde gaz sancısı tarzında sancı girip çıkıyor Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim :)
AMİN AMİN inş bizlere de bol bol dua edinHafta içi doktora gidicem çünkü iki gündür açık kahve leke geliyordu az önce de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi aşırı derecede bel ağrısı ve baş dönmesi var ve karnimin bazı yerlerinde gaz sancısı tarzında sancı girip çıkıyor Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim :)
kanama yerleşmeden kaynaklıdır belkiHaber veririm canım inşallah vardır hayırlısıile ama işte 15 gün sonra olan kanama neyin nesi anlamadım acaba bu şekilde üzerine gören varmıdır
Aslında hislerim kuvvetlidir hamile gibi hissediyorum ve kasık ile bacağıma ağrı girdiği gün yerleşiyor dedim kendi kendime çünkü içimi öyle doğdu ama Rabbim bilir. ..Peygamber Efendimizinyüzü suyu hurmetine RABBİM sesimizi duysun inşallah öncelikle sizlerin sonra tüm isteyenlerin ve daha sonra da benim kucagimizi doldursun hayırlısı ile inşallah ...kanama yerleşmeden kaynaklıdır belki
Amin canım sen ne kadardır istiyordun bebek tedavi falan görüyormuydunAslında hislerim kuvvetlidir hamile gibi hissediyorum ve kasık ile bacağıma ağrı girdiği gün yerleşiyor dedim kendi kendime çünkü içimi öyle doğdu ama Rabbim bilir. ..Peygamber Efendimizinyüzü suyu hurmetine RABBİM sesimizi duysun inşallah öncelikle sizlerin sonra tüm isteyenlerin ve daha sonra da benim kucagimizi doldursun hayırlısı ile inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?