- 8 Ocak 2016
- 81
- 32
- 3
- 43
9 yıldır istiyorum ne tedaviler gördüm neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama her seferinde umutlarımi yeşerttim ve ilk defa böylebir şey oldu. ..Amin canım sen ne kadardır istiyordun bebek tedavi falan görüyormuydun
Sebepsiz infertilite9 yıldır istiyorum ne tedaviler gördüm neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama her seferinde umutlarımi yeşerttim ve ilk defa böylebir şey oldu. ..
ALLAH hayırlarla sevindirsin canım beklemek çok zor her ay umudunu yeşertmek kucağına hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş doktordan da müjdeyi alırsın amin ...9 yıldır istiyorum ne tedaviler gördüm neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama her seferinde umutlarımi yeşerttim ve ilk defa böylebir şey oldu. ..
Amiiiinnn inşallah canım cümlemiz alırız o müjdeyi inşallah. ..ALLAH hayırlarla sevindirsin canım beklemek çok zor her ay umudunu yeşertmek kucağına hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş doktordan da müjdeyi alırsın amin ...
AMİN HAYIRLARLA İNŞAmiiiinnn inşallah canım cümlemiz alırız o müjdeyi inşallah. ..
Ayrıca nazlidir patavatsız dır birde diyaliz hastası 78 yasında ama ne yapayım cani sağolsun diyorum Allah sifasini versin diyorum canım sabrediyorumgerçekten mi kuzum kaynatan olmadığından mı seninle yaşıyor canım ay kendine alsın oğlu her şeyi ama ben bir şey isteyince borcunuz var
günaydın herkese canım inşallah hamilesindir hepimiz merakla hayırlı haberlerini bekliyoruz haberdar et bizi :)9 yıldır istiyorum ne tedaviler gördüm neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama her seferinde umutlarımi yeşerttim ve ilk defa böylebir şey oldu. ..
ayy çok sevindim cnm allah sağsalim kucağına amayı nasip etsin inşallah darısı diğer isteyen tüm arkadaşlarımızın başına:)şimdi kendine dikkat et artık kaç haftalık gebesin şuanEvet bebeğim dün verdim.84 olmuş.hamişim artık inşalla
Merahaba arkadaslar nasilsiniz.Ben 6 ocakda test yaptim sizce bu nedir?[/QUO
ayyy bencede eğer yalnış değilse ki öyle durmuyor büyük olasılık hamilesin hemen kan testi yaptır cnm
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere ne güzel ikisini bir kutlarsınız tuttuğu takımla ilgili ikisine aynı bişeyler alabilirsin mesela forma kupa tişört falan ilk aklıma gelen bu :)Arkadaşlar bende 1 yillik evliyim. Dun hamile oldugumu ogrendim. Bu arada jaftaya esimin dogum gunu ona cocukla ilgili bi hediye almak istiyorum oneriniz var mi
Can'ım ben belcıkada yasıyorum bu konuda şanslıyım cebımden sadece 400 Euro cıktı normalde 4bın Euro'ya yapılıyor burda devlet karşılıyor insan hakları çok burda turkıye resmen tıcarete dokmuş toplam ıkı ay surdu bır ay dogum kontrol hapı kullandım sonradıger ay adet le bırlıkte ıgnelere basladım çok şükür rabbım aratmadan verdı bızım ıkımızdede sorun yoktu uc yıldır ugraaıyordum üç de aşılama yaptırdım onuda devlet karşıladıALLAH evladını da seni de korusun sedef bakalım bizler de seviniriz inş sen tüp bebeği özelde mi devlette mi yaptırdın canım maliyeti ne kadar tuttu mesela tüp bebeğe karar verince hemen o ay seni çağırıyorlar mı hastaneye gidip gelmeler nasıl oluyor bizim maddi sorunlarımız var fakat ilerleyen zamanlarda olmazsa mecbur düşüneceğiz
zaten bütün dualarım sızler ıcın her ay kırmızıları gormenın ne kadar acı olgunu bılıyorum uc yıl bekledım allahım kımsenın kucağını boş bırakmasın bır kadın ıcın en ağır şeytamam sedefcim seni de ekliyorum listemiz şenlensin bakalım bizlere dua edin anneler inş en kısa zamanda daha da artacak ve tüm liste hamile olarak göreceğiz inş yeter ki dualarımız bol bol edelim
Evet burada resmen is ticarete dokuluyor malesef merkezlerde 7 8 milyari bulan tedavi ucretleri bile oluyor isim yapmis merkezler daha pahali. Paran yoksa napcaksin devvlet bir suru prosedr uyguluyor allah yardimcimiz olsun insallah..Can'ım ben belcıkada yasıyorum bu konuda şanslıyım cebımden sadece 400 Euro cıktı normalde 4bın Euro'ya yapılıyor burda devlet karşılıyor insan hakları çok burda turkıye resmen tıcarete dokmuş toplam ıkı ay surdu bır ay dogum kontrol hapı kullandım sonradıger ay adet le bırlıkte ıgnelere basladım çok şükür rabbım aratmadan verdı bızım ıkımızdede sorun yoktu uc yıldır ugraaıyordum üç de aşılama yaptırdım onuda devlet karşıladı
benim kaynana da 66 yaşında ama 15 lik gibi her şeye merakı var bizde para olsa evini yıktırıp apartman yaptırır o derece yani kaynatam da böbreklerinden rahatsız işte onun için geldiler fakat bakalım benim derslerime engel oluyorlar ama çalışmamaAyrıca nazlidir patavatsız dır birde diyaliz hastası 78 yasında ama ne yapayım cani sağolsun diyorum Allah sifasini versin diyorum canım sabrediyorum
hayırlı uğurlu olsun canım bence bebek patikleri al :)Arkadaşlar bende 1 yillik evliyim. Dun hamile oldugumu ogrendim. Bu arada jaftaya esimin dogum gunu ona cocukla ilgili bi hediye almak istiyorum oneriniz var mi
anladım canım HZ. ALLAH kimselere aratmasın canım burada devlette de yaptırsan masraf özelde zaten çok masraf ben de kpss ye çalışıyorum memuriyet için eğer benim atamam olursa ALLAH hayırlı bir devlet kapısında bir ekmek kapısı açarsa maddi sorunlarımızdan kurtuluruz o zaman olmazsa artık bizim için de tüp bebek çare gibi olacak ben de 2 yılı geçti canım evleneli 1.5 yıldır korunmuyoruz ama hiç hamile kalamadım ikimizde de sorun yok her şey baktırıldı hayırlısı diyorum artık şimdilik sizin hamileliklerinizle sevineceğizCan'ım ben belcıkada yasıyorum bu konuda şanslıyım cebımden sadece 400 Euro cıktı normalde 4bın Euro'ya yapılıyor burda devlet karşılıyor insan hakları çok burda turkıye resmen tıcarete dokmuş toplam ıkı ay surdu bır ay dogum kontrol hapı kullandım sonradıger ay adet le bırlıkte ıgnelere basladım çok şükür rabbım aratmadan verdı bızım ıkımızdede sorun yoktu uc yıldır ugraaıyordum üç de aşılama yaptırdım onuda devlet karşıladı
sizler böyle şeyler duydunuz mu arkadaşlar?ben evimin yakınlarında bir aktara gidiyorum ara ara melisa çayı falan almaya saçım için hint kınası falan :) büyük bir aktar bir de çalıştıran karı koca kadın daha çok duruyor onu da tek yakalıyınca durumdan bahsettim kan verdim ama umutlu değilim testler negatif dedim yani siz de neler kullanıyorsunuz bu konuda size gelen oluyor mu dedim tabii ki dedi problemleri olanlarda da çözüm bulduklarımız oldu dedi ama hiç bir sorun yoksa dedi daha kolay sonuç alıyoruz raporlarınızı da getirirseniz iyi olur hani ona göre macun hazırlıyoruz aylık oluyor dedi problemsiz hastalarda 2-3 ayda sonuç alıyoruz dedi...
Ama problem yoksa bu macunlar neye yarıyor dedim kadının yumurtasını kaliteliştirmek için yapıyoruz dedi erkeğin de spremlerinde sayıda sorun olmasa bile dedi atış hızı ileriye atışı için güçlendirmek için macunlarımız da oluyor yani kısacası soruna göre yapılıyor bu macunlar dedi...
Tutarı ne kadar dedim işte kadınınki 150-200 arası erkeğinki de 200-250 arası değişiyor dedi yani düz hesap 400-500 arasında bir maliyeti oluyor...
Ben bilmiyorum eşimle konuştum bu ay şimdi kayınvalideler de bizde masraflarımız iyice arttı fakat dişten tırnaktan kesip bu yolu denemeyi düşünüyrum...
Fiyatlarımızda ortalama rakamlar verdim dedi ama artık biraz dökmeden de gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?