2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Can'ım ya kıyamam annene benim anemimde dayaktan tek kulagı duymuyor sen ne yasadıysan bende yasadım sırf annemı kurtarıyım dıye 20yasinda sevmedim bırıyle evlendim Belçika'ya geldim oda bir senemi zehır etti yedi yıl oturum alamadım turkıyeye gelemedim burda çalıştım 7yil sonra başka biriyle evlendim bırde bekardı belcıkada düğün yaptım esimin durumu çok iyi arabamı aldı bırde benim ustume daire aldı ben annem e önceden almıştım. Allahım çok cektım Karşıma melek gibi bir es çıkardı artık psikolojim bozulmuştu ailemide göremiyordum intihari bile düşündüm ama allah sabırinin sonunu verıyor çünkü ben yasadım çok şükür allahım bide Bebek verdi daha ne isterim bu duruma gelene kadar çok cektım

sizler böyle şeyler duydunuz mu arkadaşlar?
Canım onları da duydum bi de evening primrose oil diye bi vitamin duydum fransada yaygınmıs ozellikle..simdi doktordan cıktm bu tarz seyleri kullansam olur mu diye olur sana kalmış bisey dedi..tekrar klomen yazdı bu ay da deniycem diger ay film cektiriyim diyorum korkmama ragmen. Tuplerde bi tıkanıklik fln varsa bos yere hormon almayaym...

Canim ne kadar zamandir olmuyor sizin hsg basit bir islem valla hic uzatma derim ben sana hem hsg sonrasinda hamilelik oranlarnda artis da olabiliyor

Canim ne kadar zamandir olmuyor sizin hsg basit bir islem valla hic uzatma derim ben sana hem hsg sonrasinda hamilelik oranlarnda artis da olabiliyor
Canım 7 ay oldu...gercekten basit bi islemmi bugun fiyat almak icin sordum anestezili olanı da var dediklerinde acılı bi sey olduguna kanaat getirmistim...

Canım 7 ay oldu...gercekten basit bi islemmi bugun fiyat almak icin sordum anestezili olanı da var dediklerinde acılı bi sey olduguna kanaat getirmistim...
Anestezili cektir zaten canm anentesiz zor olabilir.. Ama ben de cektirdim anestezili gayet rahat bir islem aci fln hissetmiyorsun yani korkma canim

Saol cnm içimi rahatlattın :)
Sen icini ferah tut canim.. valla aksatmadan baktirmak lazim hsg cekimi lh fsh e2 hormonlarina sonra sperm testi. 7 aydir olmuyor diyosun canm az zamanda degil aslinda. Benimde 5 ay oldu bu ay gidicem tekrar. Daha once yapilmisti bu testlerin hepsi bana

Bisey cıkmadı mı canım filmdede? Biz de diger testlerin hepsi normal sperm testi de dahil hicbir sorun yok bi ara stres dediler de bnce bu kadar etkilemez artık cok takmamaya calisiyorum bakalım kısmet gercekten bi vakti saati var dedikleri dogru bnce..

cikmadi canim esimde ileri hareki biraz az cikti ilac kullandi onun icin tekrarlamadi testi tekrar bu 5 ay icindede olmadi bebis. bu ay tekrar gidip them ben tekrar muayene olcam adetim bu kadar geciktigi icin bu ay endiseliyim hem de esim muayene olcak. tedavi surecine girebilirim yani

Çok geciktiyse belki vardr biseyler cnm..eşindeki olayı da takma bnm esimde zamanında ameliyat olmus ama simdi degerler cok iyi seviyede..hayırlısı olsun ikimiz icin de...

Çok geciktiyse belki vardr biseyler cnm..eşindeki olayı da takma bnm esimde zamanında ameliyat olmus ama simdi degerler cok iyi seviyede..hayırlısı olsun ikimiz icin de...
5 gun gecikti canm adet oldum ama tam da hamileyim diye umutlanmistim ne guzel umut etmek bile guzeldi ( esimde ameliyat oldu zaten vanm son bir yilda ikimizde ameliyat olduk bendede myom vardi.. O yuzden artik olsun istiyorum 1.5 yildr cocuk hasretyle yanarken ameliyatlar vs derken cok yiprandim.. O guzel haberi esimindr benimfe o kadar ihtiyacimiz varki agliyorum her adet oldugumda keske kafamdan atabikdem

Bu forumda ve baska sitelerde gectigi uzre adet gecikmesi hamilelik icin vucudunun kendini hazırlaması olabilir canım..ve bircok kisiden duydugum şu, iliski sırasında kafada cocuk icin yaptigimz oldugu icin biz farketmesek de vucut kasılıyomus ve herhangi bir zamanda gibi olmuyormus kadında da erkekte de...bu ay rahat olalım bak bn oyle yapicam sen de dene amac cocuk tamam ama o esnada aklimizdan surekli onu gecirip oldu mu olacak mı diye dusuncelerde bogulmayalım...bir de bal tarcin olayina basladm ama bir kasık yiyebiliyorum anca, yumurtlama sorunum yok ama denemekten ne çıkar ki :) ve derler ya baskaları icin edilen dualar daha cok kabul olur dualarımıza birbirimizi de dahil edelim ben simdi ettim bak senin icin insallah en kısa zamanda hayırlı vakitte bebegine kavusursun :)))

Ayy canim benimm allah razi olsunn rabbim insallah sana ve bizim skntimiz gibi yasayan herkesin yardimcisi olsun.. Elbet bir zamani vardir hayirli olani istemek lazim. bizim gobislerimizde birgun dolar insallah burada birbirimizle paylasiriz sevinclerimiz

Insallah canım benim :)

Selam kızlar batım daha 29unda benim kasıklarımda batma ve akıntı yoğunluğu var yumurtluyormuyum ne :) bakalım bu ay neler olacak 20gün beklemek zor olacak gerçi çok takmıyorum stresli değilim ama beklemiyorda değilim hani bi sürpriz olsa süper olur ahh nerdeee

Canm ovulasyn testi yapsana

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza merhabalar , ben 10 kasımda kürtaj oldum kalp atışını alamadığımız için . O günden bu yana 1 kere adet oldum ama yine başladk çalışmalara adetime 3 gün var sırt omuz ve bacak ağrım bide az da olsa beyaz akıntım var .. sizce bu ay hamile kalmışmıyımdır ..

Canım sen de çok çekmişsin ALLAH daha kötü şeyler çektirmesin cümlemize küçük yaşta ezilmek zor oluyor sonra olgunluk çağında da en udak sıkıntı bazen gözünde dağ gibi büyüyor..Annemin gözüne yapacak bir şry yok damarlar kurumuş tek gözle hayata sarılıyor bir de bacaklarının şişliği ben de çok sıkıntılar yaşadım babam vefar ettikten sonra kimse kapımızı açmadı herkes ezmek istedi ezildik de gerçi 10-11yaşlarında o almanyalı ev sahibimizin eşi gözleri görmez olmuştu üzerine kadın aldı ama o kadında zülüm yapıyordu kadına kadını yıkamak için beni çağırıyorlardı ben o yaşta 70-80 yaşındaki kadını yıkıyordum tırnaklarını kesiyordum üzerini giydirip saçını tarayıp aşağı evime gidiyordum hep büyüyünce iş güç sahibi olmam lazım diyip duruyordum bu durum değişir mi diyordum hep...
Okudum ünv bitti sonra memuriyet için uğraştım hala da uğraştığım gibi eşimle tanıştım ondan ALLAH bin kez razı olsun fakat ailesi beni istemedi yani beğenmedi yok kilom varmış annemin dış görünüşün hastalığından dolayı aşırı kilosu var ee fakirlik de var halbuki eşimin ailesinin de bir şeyleri yok ama eşim zar zor memuriyeti kazanınca işte güya daha iyi bir kısmet de olabilirdi mantığındalar...
Akşam da kaynım geldi annesini babasını görmeye kaynatam başladı hazır su içiyor kendi evinde çeşme suyu içen adam bu gelin diyor çeşme suyu katıyor su bitmesin diye diyor dedim günahımı alıyorsun al bakalım dedim sinirlendim eşimin de pek hoşuna gitmedi fakat ben zaten sınav stresi yaşıyorum kaynımda annen tek başına geçiniyor onu düşünme diyor nasıl düşünmem aldığı maaş ne ki rütübet kokan bir evde oturuyor dedim en azından ben atansam daha düzgün bir eve taşırım onu dedim anneme yardım etmemi de pek istemiyorlar ha o kadın her yanına gittiğimde benim cebime harçlık koyarken halbuki benim koymam lazım ay ne sıkılmışım ya eskileri düşününce üzülüyor insan sen de sıkıntılarını geçmişte bırakmışsın Rabbim evladından da güldürsün sedef canım seni de bizleri de amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…