2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bence de yediklerimiz içtiklerimizin çok etkisi olduğunu ben de düşünüyorum benim de 1.5 yıl oldu 6 ayım mı kaldı yani ÇD dur tam hesaplayayım 19 aydır olmuyor kaldı 5 ay

Vardır bunda da bi hayır canım morali yüksek tutmak önemli...
kesinlikle hanımlar moral moral moral birbirimizi güldüreceğiz komiklik yapacağız önümüze bakacağız bol bol da dua ay ben de bir kendimi toplayayım bu sıralar dualarımı da azalttım

komikten daha farklılar ya tek kendilerinin doğurduğunu düşünüyorlar ama ALLAH BÜYÜK
Üstume ceket atsa hamile kalıyorum mesela fln diyolar ya da 6 aylık bebegi varken ve bu durumumu biliyoken ikinciyi dusunuyoruz diyen zihniyet..ama en buyuk şansımız aileler destek oluyo sormuyolar dk başı...

Üstume ceket atsa hamile kalıyorum mesela fln diyolar ya da 6 aylık bebegi varken ve bu durumumu biliyoken ikinciyi dusunuyoruz diyen zihniyet..ama en buyuk şansımız aileler destek oluyo sormuyolar dk başı...
hiç hayırlı olsun sağlıklı olsun diyen yok ALLAH verdi ki oluyor da demiyorlar ha yaptık oldu sanki tavuk bunlar ahhh ahh tavuğa da olduran ALLAH yaprağı da düşüren ALLAH bakma biz kendimizi pek bilmiyoruz da bu dilimizden çekiyoruz hep

benim arkadaşımda 3 ay denedi 3. ayı hamile kaldı..bana denemeye başladığını söylemişti ama muhtelemelen bunu sonra unuttuu..hamile kaldığı ay beni arayıp haber veriyor ve canım ben ilk denemede hamile kaldımm..vurgulaya vurgulaya ilk deneme diyip duruyor..ilkte tutturana madalya veriyorlar heralde..insan halinden anlamayan insanlar var işte böyle..

Kac yildir ugrasiyosun sen canim?
Benim durumum karisik canm.. Soyle ozetleyim: bir kist ameliyati gecirdik evlendim bir yil sonra cocuk istedik myom cikti 6 ay denedik olmadi sonra hsg cekildi ve ilac gecmedi myom tuplerime basi yapiyomus ameliyat oldum bu arada esimde varikosel oldu esimin ileri hareketi buraz dusuk myom ameliyati sonradi 6 ay korundum 5 aydr da istiyoruz olmuyor.. 1.5 yildr istiyrm yani ve birseyler cikti hep artik daha fazla beklemek istemiyorum baska bir sey cikacak dye cok korkuyrm

Kesinlikle sana katiliyorum. Cevrem beni cok etkiliyor 3 yil olacak evleneli bir kerr en basta herkes cocuk olmuyo gozuyle bakiyolar bana. Sonra en yakin arkadaslarm bile bu kadar mi anlayissiz olabilir. Ben iki tane ameliyat olmusum cocuk istediklerimi biliyolar cok mu zor dusunmek bunu her gun cocuk muhabbeti foto atmalar vs herkesten sogudum son zamanlarda.. Bunlarn hepsi geriyor bizi bu da iyi degil aslinda ama duygularima engel olamiyorum

DİKKAT DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!

HANIMLAR NETTE DOLAŞIRKEN ESMALARI ARAŞTIRIYORDUM HAFIZA İÇİN FALAN
YA HALIK ESMASINI PAZAR GÜNLERİ 731 KEZ OKUMANIN RAHİM RAHATSIZLIKLARINA FAYDALI OLDUĞU YAZIYORDU BEN BAŞLAYACAĞIM BU PAZARDAN İTİBAREN SABAH VE İKİNDİ SAATLERİNDE OKUMAK DAHA İYİYMİŞ... BİZLER DE BEBEK İSTEDİĞİMİZE GÖRE ŞİFA NİYETİNE MUHAKKAK OKUYALIM

YA HALIK 731 KEZ PAZAR SABAH VE İKİNDİ VAKTİ

kizlar benim siddetli bas agrim oluyo kasik agrim ve akintim devam ediyo bat dahil 8 gunum gecti acaba gec dollenme olmus olabilirmi çünkü kendimi hic iyi hissetmiyorum halsizlik yorgunluk uyku hali acaba psikolojikmi

Canım bence duanın vakti saati olmaz sadece pazar degil aklımıza geldigi her an etmeliyiz...
tabii ki öyle de esmaların okuma vakti diye utarit saatleri diye yazıyordu ondan belirtmek istedim bence de sık sık okumak lazım ama sayısını belirtildiği kadar çekelim

renksiz akıntım var iki gündür ama ben umutlanmak istemiyorum
haklisin her aldigimiz olumsuz sonuc bizi tekrarda ayni üzüntüyü yasatiyo ama ama ben her yeni gune adet olmadan baslayinca ister istemez umutlaniyorum elimde degil bendede ara ara akıntı oluyo renksiz

haklisin her aldigimiz olumsuz sonuc bizi tekrarda ayni üzüntüyü yasatiyo ama ama ben her yeni gune adet olmadan baslayinca ister istemez umutlaniyorum elimde degil bendede ara ara akıntı oluyo renksiz
ben de bu ay çok umutluydum açıkçası annem de hissediyorum bu ay hamilesin bence dedi bilmiyorum ALLAH bilir dedim hayırlısı diyoruz hepimiz de adet söktürücü de içtim ağrı kesici de içmiştim dişim için iki gecedir karnımda ağrılar da demeyeyim de batma gibi bir duygu tamam sabaha kesin adetim diyorum gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…