Bence de yediklerimiz içtiklerimizin çok etkisi olduğunu ben de düşünüyorum benim de 1.5 yıl oldu 6 ayım mı kaldı yani ÇD dur tam hesaplayayım 19 aydır olmuyor kaldı 5 ayDoktorların dedigi bir yıl deneyin olmazsa o zaman gelin tarzında sozler var ya kızlar bi eczacı tanıdık aslında o sürenin 2 yıl oldugunu soyledi..yedigimiz ictigimiz seylerde artık hep biseyler olması, dogum kontrol vs hapları gibi nedenleri varmıs. Yani aslnda iki tarafta da bi sorun yoksa iki yıl denemek lazımmış hatta onun da oyle olmus ve boyle olan cok insan var şu an demiş...ortada boyle bir durum varken eger yaş olarak bir acelemiz yoksa iki yıl gibi bir sure olmazsa aşılama tup bebek gibi yollara basvurmak daha dogru degil mi.. bat ı bile bekleyemiyoken iki sene cok zor evet ama şu an ne acele yani noluyo hemen simdi mi olmalı..ben şahsen cevremden cok etkileniyorum oyle bi tarafım olmasa derim ki amann zamana bırakıyorum ama mantığıma uysa bile diyemiyorum malesef...siz ne düşunuyosunuz ?
Vardır bunda da bi hayır canım morali yüksek tutmak önemli...Martta 4 yil dolucak
kesinlikle hanımlar moral moral moral birbirimizi güldüreceğiz komiklik yapacağız önümüze bakacağız bol bol da dua ay ben de bir kendimi toplayayım bu sıralar dualarımı da azalttımVardır bunda da bi hayır canım morali yüksek tutmak önemli...
Üstume ceket atsa hamile kalıyorum mesela fln diyolar ya da 6 aylık bebegi varken ve bu durumumu biliyoken ikinciyi dusunuyoruz diyen zihniyet..ama en buyuk şansımız aileler destek oluyo sormuyolar dk başı...komikten daha farklılar ya tek kendilerinin doğurduğunu düşünüyorlar ama ALLAH BÜYÜK
hiç hayırlı olsun sağlıklı olsun diyen yok ALLAH verdi ki oluyor da demiyorlar ha yaptık oldu sanki tavuk bunlar ahhh ahh tavuğa da olduran ALLAH yaprağı da düşüren ALLAH bakma biz kendimizi pek bilmiyoruz da bu dilimizden çekiyoruz hepÜstume ceket atsa hamile kalıyorum mesela fln diyolar ya da 6 aylık bebegi varken ve bu durumumu biliyoken ikinciyi dusunuyoruz diyen zihniyet..ama en buyuk şansımız aileler destek oluyo sormuyolar dk başı...
benim arkadaşımda 3 ay denedi 3. ayı hamile kaldı..bana denemeye başladığını söylemişti ama muhtelemelen bunu sonra unuttuu..hamile kaldığı ay beni arayıp haber veriyor ve canım ben ilk denemede hamile kaldımm..vurgulaya vurgulaya ilk deneme diyip duruyor..ilkte tutturana madalya veriyorlar heralde..insan halinden anlamayan insanlar var işte böyle..Üstume ceket atsa hamile kalıyorum mesela fln diyolar ya da 6 aylık bebegi varken ve bu durumumu biliyoken ikinciyi dusunuyoruz diyen zihniyet..ama en buyuk şansımız aileler destek oluyo sormuyolar dk başı...
Benim durumum karisik canm.. Soyle ozetleyim: bir kist ameliyati gecirdik evlendim bir yil sonra cocuk istedik myom cikti 6 ay denedik olmadi sonra hsg cekildi ve ilac gecmedi myom tuplerime basi yapiyomus ameliyat oldum bu arada esimde varikosel oldu esimin ileri hareketi buraz dusuk myom ameliyati sonradi 6 ay korundum 5 aydr da istiyoruz olmuyor.. 1.5 yildr istiyrm yani ve birseyler cikti hep artik daha fazla beklemek istemiyorum baska bir sey cikacak dye cok korkuyrmKac yildir ugrasiyosun sen canim?
Kesinlikle sana katiliyorum. Cevrem beni cok etkiliyor 3 yil olacak evleneli bir kerr en basta herkes cocuk olmuyo gozuyle bakiyolar bana. Sonra en yakin arkadaslarm bile bu kadar mi anlayissiz olabilir. Ben iki tane ameliyat olmusum cocuk istediklerimi biliyolar cok mu zor dusunmek bunu her gun cocuk muhabbeti foto atmalar vs herkesten sogudum son zamanlarda.. Bunlarn hepsi geriyor bizi bu da iyi degil aslinda ama duygularima engel olamiyorumDoktorların dedigi bir yıl deneyin olmazsa o zaman gelin tarzında sozler var ya kızlar bi eczacı tanıdık aslında o sürenin 2 yıl oldugunu soyledi..yedigimiz ictigimiz seylerde artık hep biseyler olması, dogum kontrol vs hapları gibi nedenleri varmıs. Yani aslnda iki tarafta da bi sorun yoksa iki yıl denemek lazımmış hatta onun da oyle olmus ve boyle olan cok insan var şu an demiş...ortada boyle bir durum varken eger yaş olarak bir acelemiz yoksa iki yıl gibi bir sure olmazsa aşılama tup bebek gibi yollara basvurmak daha dogru degil mi.. bat ı bile bekleyemiyoken iki sene cok zor evet ama şu an ne acele yani noluyo hemen simdi mi olmalı..ben şahsen cevremden cok etkileniyorum oyle bi tarafım olmasa derim ki amann zamana bırakıyorum ama mantığıma uysa bile diyemiyorum malesef...siz ne düşunuyosunuz ?
Canım bence duanın vakti saati olmaz sadece pazar degil aklımıza geldigi her an etmeliyiz...YA HALIK 731 KEZ PAZAR SABAH VE İKİNDİ VAKTİ
Kan testi yaptirmis mydin canimkizlar benim siddetli bas agrim oluyo kasik agrim ve akintim devam ediyo bat dahil 8 gunum gecti acaba gec dollenme olmus olabilirmi çünkü kendimi hic iyi hissetmiyorum halsizlik yorgunluk uyku hali acaba psikolojikmi
evet pztsi yaptirdim yani dun negatif ciktiKan testi yaptirmis mydin canim
tabii ki öyle de esmaların okuma vakti diye utarit saatleri diye yazıyordu ondan belirtmek istedim bence de sık sık okumak lazım ama sayısını belirtildiği kadar çekelimCanım bence duanın vakti saati olmaz sadece pazar degil aklımıza geldigi her an etmeliyiz...
benim de yarın 14 gün geçmiş olacak adetim bakalım ne olacak merakla bekliyorumevet pztsi yaptirdim yani dun negatif cikti
canim seninki de cok garip ya yani stresten bu kadar ileri atarmi acaba sende devam eden belirtiler varmi akinti agri vsbenim de yarın 14 gün geçmiş olacak adetim bakalım ne olacak merakla bekliyorum
renksiz akıntım var iki gündür ama ben umutlanmak istemiyorumcanim seninki de cok garip ya yani stresten bu kadar ileri atarmi acaba sende devam eden belirtiler varmi akinti agri vs
haklisin her aldigimiz olumsuz sonuc bizi tekrarda ayni üzüntüyü yasatiyo ama ama ben her yeni gune adet olmadan baslayinca ister istemez umutlaniyorum elimde degil bendede ara ara akıntı oluyo renksizrenksiz akıntım var iki gündür ama ben umutlanmak istemiyorum
ben de bu ay çok umutluydum açıkçası annem de hissediyorum bu ay hamilesin bence dedi bilmiyorum ALLAH bilir dedim hayırlısı diyoruz hepimiz de adet söktürücü de içtim ağrı kesici de içmiştim dişim için iki gecedir karnımda ağrılar da demeyeyim de batma gibi bir duygu tamam sabaha kesin adetim diyorum gelen giden yokhaklisin her aldigimiz olumsuz sonuc bizi tekrarda ayni üzüntüyü yasatiyo ama ama ben her yeni gune adet olmadan baslayinca ister istemez umutlaniyorum elimde degil bendede ara ara akıntı oluyo renksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?