2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bir de ne bileyim bazen mucizeler duyuyoruz sat a bir gun kala iliski olup hamile kalanlar fln belki seninde oyle bir sey olmus olabilir mi acaba
evet yaptık o zamanlar canım bilemiyorum ki dün gebelik testi yaptım negatif çıktı

hadi ya çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın darısı bilere inş aha bir hamişimiz daha oldu:)

teşekkürler ayna sağolasın iş en kısa zamanda bütün isteyenlere rabbim nasip eder. Korkularım sevincimi bastırsada çok mutlu oldum tabi ilkinde 9 haftalıkken kaybetmenin verdiği üzüntü ister istemez devam ediyor a balık olacaktı bu başak inşaallah

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>

55.

hehe burçlara ben de takıntılıyım başaklar iyidir çalışkan tertipli titiz olurlar :)

Ne kadar oldu senin peki canm cocuk icin calismalara baslayali? Tetkikler yapildi mi bununla ilgili hsg cekildi mi vs? Ben mi acele ediyorum diye dusunuyorum bazen ama beklemeninde anlami yok galiba ne bileyim uff
hsg çekildi canım sorun yok hiç bir sorun eşimde de 1.5 senedir korunmuyoruz 8 ay korunduk beklemek tabii hepimiz için zor benim için de ama işte bazen ne yapacağımı ben de bilemiyorum annem bebek için hamaylı yazdırdı bu ay beklemedeyim

10 tane hamişimiz var listemiz maşallah gerçekten uğurlu geldi

Yani sen bilirsin tabikide canim ama 1.5 yil uzun bir sure bence tup bebek merkezine gitsen bence hemen baslarlar ya asilam ya tup bebek hangisi uygunsa. Belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama kendimle ilgili enazindan artik beklemek istemiyorum.

Yani sen bilirsin tabikide canim ama 1.5 yil uzun bir sure bence tup bebek merkezine gitsen bence hemen baslarlar ya asilam ya tup bebek hangisi uygunsa. Belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama kendimle ilgili enazindan artik beklemek istemiyorum.
canım ben de beklemek hiç istemiyorum ama şuan maddi olarak o kadar sıkıntıdayız ki sana anlatamam yani kpss çalışıyorum kitap lazım oluyor eşime demeye çekiniyorum memur bir arkadaşım eksik kitaplarımı aldı eşime yük etmek istemedim borç boyumuzu aştı üniversite de yabancı dil okuyan kardeşime bile harçlık gönderemedik annem de zorda ona da biraz toparlanmamız lazım yani bir sene tüp bebek düşünsem de adım atamam onun için

Anladim canim maddiyat cok onemli tabi merkezler cok pahali insanlarin hassas noktalarinfan faydalaniyorlar resmen devlet desen ayri bir dert zaten. Bn de baya arastirma sonucunfa baskenti buldum uygun fiyatli. Daha once myom ameliyatima baya para harcamistik elde avucta olani zor durumda olunca gozun gormuyor. Ama ilac fln baya pahali rapor da cikaramiyom ben sartlari uymuyor. Hayrlusi insallah hakkimizfa

evet canım maddi durum çok önemli şuan için bekleyeceğiz mecbur olarak

hamile olan arkadaşlarım ilk başlarda kasık ve karın ağrısı normal mi ?ölücem galiba sancıdan

canım beni de 55 e yazabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…