****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.
ayyy bende hamilesin sandım :)olsun inşallah herkes bu sene hamile kalacak burda gör bak.allah isteyen herkese nasip etsin ....bak ben hamileyim şuan ama bebeğimi henüz göremedim perşembe gidicem günler geçmek bilmiyorYok canım hamile değilim bekleyenlerdenim bende. İnşallah isteyen herekese nasip olur :)
hoşgeldin canım aramıza tabii eklerim hayırlısı olsun inşKızlar beni de listeye ekler misiniz? 6 şubat.
sen ne kadar zamandır istiyorsun canım?Kızlar beni de listeye ekler misiniz? 6 şubat.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 3 düşüğüm oldu hamile olsam bile hemen sevinemicem heraldeayyy bende hamilesin sandım :)olsun inşallah herkes bu sene hamile kalacak burda gör bak.allah isteyen herkese nasip etsin ....bak ben hamileyim şuan ama bebeğimi henüz göremedim perşembe gidicem günler geçmek bilmiyor
korkarak bir süre yaşarsın ama canım sonra sen de inanamazsın benim de eşimin kuzeninin öyle 3 düşüğü oldu şimdi hamiş nisanda doğum yapacak yani yeter ki iste... VERMEK DE ALLAH'A KALMIŞ hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlaarımız olur inş bol bol dua edelim birbirimizeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 3 düşüğüm oldu hamile olsam bile hemen sevinemicem heralde
Aynen öyle çok haklısın dün arkadaşımın korunduğu halde hamile kaldığını öğrendim hamile diye üzülmüş hayat bu kadar garip ve acımasız işte :)korkarak bir süre yaşarsın ama canım sonra sen de inanamazsın benim de eşimin kuzeninin öyle 3 düşüğü oldu şimdi hamiş nisanda doğum yapacak yani yeter ki iste... VERMEK DE ALLAH'A KALMIŞ hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlaarımız olur inş bol bol dua edelim birbirimize
evet benim de bir komşum var ay doğurganlığım çok yüksek benim çok dikkat etmeliyim diyor benim bebek istediğimi bile bile :) üstüne basa basa diyorAynen öyle çok haklısın dün arkadaşımın korunduğu halde hamile kaldığını öğrendim hamile diye üzülmüş hayat bu kadar garip ve acımasız işte :)
insallah canim..bol bol dua et canım hırsımızı eşlerimizden çıkarırsak aslında daha zor duruma sokuyoruz kendmizi burada birbirimizle dertleşelim neler yaptığımızı ne bileyim sıkıntılarımızı paylaşalım yoksa kendi kendimizi yiyerek geçmez vakit inş hepimiz seviniriz
Insallah hepimiz icin hayirlisi canimCanım benim eminim çok zordur her ay beklemek ama stres bu işin en büyük düşmanı birazcık kendimizi sakinlastirmenin yollarını bulmamız gerekiyor gibi sanki inşallah en yakın zman da hayırlı haberini alirsin
Evet canım bnde de oyle komsular ve arkadaslar var cok komikler aslında ya :)evet benim de bir komşum var ay doğurganlığım çok yüksek benim çok dikkat etmeliyim diyor benim bebek istediğimi bile bile :) üstüne basa basa diyor
Kac yildir ugrasiyosun sen canim?Yani sen bilirsin tabikide canim ama 1.5 yil uzun bir sure bence tup bebek merkezine gitsen bence hemen baslarlar ya asilam ya tup bebek hangisi uygunsa. Belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama kendimle ilgili enazindan artik beklemek istemiyorum.
Yaa stres yapmamak mumkun degil.ilk zamanlar cok kotu oluyordum.simdi artik tecrube edindim biraz daha..baktimki kendimi yipratmaninda bir anlami yok...Allahim isteyen herkeze nasip etsin.InsallahhKızlar umudu yitirmeden bekliycez ay bende heyecanlıyım ya bu ay stres olmuycam diyordum ama yinede oluyorum elimde değil dahada çook var batıma ay sonu gell geell gellll
Senin ne kdr oldu cnm ?Yaa stres yapmamak mumkun degil.ilk zamanlar cok kotu oluyordum.simdi artik tecrube edindim biraz daha..baktimki kendimi yipratmaninda bir anlami yok...Allahim isteyen herkeze nasip etsin.Insallahh
aynen bu dediklerine katılıyorum canım..bende çevre baskısını hissetmesem hayatımı yeni yeni rayına oturttum sabırla ne zaman nasip olursa o zamanı beklicem..ama çevremdeki insanların sorularından sıkıldım..sanki herkesin hemen çocuğu olmak zorunda gibi..biz kendi isteğimizle 2 buçuk yıl yapmadık 6-7 aydır da deniyoruz olmuyor..etraf lafa söze geçmiştir bile bunların çocuğu olmuyor diye..insanımız böyle yapcak bişi yok..ayrıca benim doktorumda hiçbir sorunu olmayan çiftlerde bile süreç 2 yıla kadar uzayabilir aceleye gerek yok deneyin demişti..Doktorların dedigi bir yıl deneyin olmazsa o zaman gelin tarzında sozler var ya kızlar bi eczacı tanıdık aslında o sürenin 2 yıl oldugunu soyledi..yedigimiz ictigimiz seylerde artık hep biseyler olması, dogum kontrol vs hapları gibi nedenleri varmıs. Yani aslnda iki tarafta da bi sorun yoksa iki yıl denemek lazımmış hatta onun da oyle olmus ve boyle olan cok insan var şu an demiş...ortada boyle bir durum varken eger yaş olarak bir acelemiz yoksa iki yıl gibi bir sure olmazsa aşılama tup bebek gibi yollara basvurmak daha dogru degil mi.. bat ı bile bekleyemiyoken iki sene cok zor evet ama şu an ne acele yani noluyo hemen simdi mi olmalı..ben şahsen cevremden cok etkileniyorum oyle bi tarafım olmasa derim ki amann zamana bırakıyorum ama mantığıma uysa bile diyemiyorum malesef...siz ne düşunuyosunuz ?
komikten daha farklılar ya tek kendilerinin doğurduğunu düşünüyorlar ama ALLAH BÜYÜKEvet canım bnde de oyle komsular ve arkadaslar var cok komikler aslında ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?