2023 Ekim Ayı Burç Yorumları

ekimm (5).jpg


Merhaba yükselen koçlar ve koç burçları


4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, hukuki konuları sürpriz bir şekilde açığa çıkartabilir. İkili ilişkilerde olayları abartılı karşılayabiliriz. Aldatma aldatılmalar, parasal kayıplar gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmalısınız.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda ikili ilişkilerinize kaymaya başlıyor. Zira bu dönem tutulmalarda sizin karşıt burcunuzda gerçekleşince önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Merkür bu geçişine başlar başlamaz Satürn ile gerçekleştireceği minör açı nedeniyle kelimelerimizi her zamankinden daha ölçülü ifade edeceğimize işaret ediyor. Otoritenin varlığı kimi zaman susmamıza veya susturmamıza neden olabilir.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Beklenmedik iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgilenebilir, bu konuda ufak harcamalar yapmanız gerekebilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir konu krize dönüştürmemeye gayret etmelisiniz!

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınız para ve maddi konulara yönelebilir. Bütçe hesabı yapabilir, küçük bir operasyon için harcama yapabilirsiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 7. Evinde gerçekleşiyor. Bu dönemlerde hayatınıza dair hızlı ve önemli kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. İşten ayrılmak yeni bir iş kurmak boşanmak bir konuyu hızla sonlandırmak bu dönemde doğru olmayabilir. Kasım ayında tüm bu değişimlere yavaş ve sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz.

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve para konuları önem kazanıyor.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız parasal kaygılarınızda birkaç ay içinde sizi terk ediyor. Tutulma ülkemizden de seyredilen bir tutulma olduğu için ekonomik konularda sabrımızı zorlayacak türden! Bir kısım yükselen koçlar ayrılık ve beraberinde genel nafaka, sigorta vb konularla ilgilenebilir.















Merhaba yükselen boğalar ve boğa burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, hukuki konuları sürpriz bir şekilde açığa çıkartabilir. İkili ilişkilerde olayları abartılı karşılayabiliriz. Aldatma aldatılmalar, parasal kayıplar gündeme gelebilir. Çocuklarınızla veya flörtünüzle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda işinize ve sağlığınıza kaymaya başlıyor. Zira bu dönem tutulmalarda burada gerçekleşeceği için önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Merkür bu geçişine başlar başlamaz Satürn ile gerçekleştireceği minör açı nedeniyle kelimelerimizi her zamankinden daha ölçülü ifade edeceğimize işaret ediyor. Otoritenin varlığı kimi zaman susmamıza veya susturmamıza neden olabilir. Bir işverenseniz etrafınızdaki insanlara karşı tutumunuza dikkat etmelisiniz.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Beklenmedik aşklar gündeme gelebilir. Yeni bir tanışma sizi heyecanlandırabilir. Süregelen bir ilişkide sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir kısım çocuk haberi alabilir.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınızın evliliğinize veya bekarsanız aldığınız tüm hizmet ve ortaklıklara kayabilir. İlişkinizde tutku ön plana çıkabilir. Sorunlarınız varsa mars burada tartışmaları artırabilir.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 6. Evinde gerçekleşiyor. Bu süreçte işinizde bazı değişimler yaşayabilir, iş yerinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla ilişkinizde sınırlarınızı çizmeyi, bireysel isteklerinizi dile getirmeyi öğrenmeniz gerekebilir. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek iyi gelebilir! Kendinizi ihmal etmeyin…

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve evlilik, ortaklıklar konuları gündeminizi meşgul ediyor.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ikili ilişkiye dair krizleri geride bırakmaya başlıyorsunuz. Tutulma etkileri önümüzdeki birkaç ay daha sürecek! Evliler yol ayrımına, bekarlar evlilik yoluna girebilir!









Merhaba yükselen ikizler ve ikizler burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, hukuki konuları sürpriz bir şekilde açığa çıkartabilir. Ailenizdeki gizli kapaklı konular veya kayıplar can sıkabilir. Evde değişim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda flörtünüze veya çocuklarınıza kayıyor. Yaratıcılığınızın arttığı, hobilerinize zaman ayırdığınız bu süreç size iyi gelebilir. Spora başlayabilir, dans etmek isteyebilirsiniz. Belki de yalnızsanız sosyalleşmek size yeni bir tanışma getirebilir.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Beklenmedik bir biçimde ev için harcamalar yapabilir, ailenizle vakit geçirmek isteyebilir veya ebeveynleriniz için harcama yapabilirsiniz. Bu dönem evde zaman geçirmek keyifli gelebilir. İşinizdeki bir değişim taşınmayı gerektirebilir!

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınızın işinize ve sağlığınıza yönelebilir. Gündelik rutinleriniz çok yoğunlaşırken, bu yoğunluk nedeniyle sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda kıskançlıklar oluşabilir.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 5. Evinde gerçekleşiyor. Bu süreçte yaratıcı konular önem kazanırken, evliyseniz çocuk yapmak isteyebilirsiniz. Bekarsanız yeni bir ilişki, heyecan verici bir başlangıç olabilir. Süregelen ilişkinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Daha önce düşünmediğiniz neden olmasın diyeceğiniz yeni planların gelişme zamanındasınız.

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz!

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ruhsal ve fiziksel zor günleri de geride bırakıyorsunuz. Bunalım ve sorgulama dolu bir dönem sona eriyor. İşinizle ilgili önemli dersler almış, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.










Merhaba yükselen yengeç ve yengeç burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, işinizle ilgili iletişim konuları sürpriz bir şekilde açığa çıkartabilir. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili bir konu gündeme gelebilir! Yeni bir anlaşma veya sözleşme söz konusu olabilir.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda ailenize ve evinize kayıyor. Anne veya babanızla ilgili bir konu ile ilgilenebilirsiniz. Onlarla ilişkinizi gözden geçirebilir, arayabilir, irtibatınızı güçlendirebilirsiniz. Evinizde birtakım değişimler gerekiyor olabilir! bu da sizi zihinsel olarak biraz dalgalandırabilir.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Beklenmedik bir anlaşma ile parasal kazançlarınızı artırabilir, araç değiştirmek isteyebilirsiniz. Diğer taraftan aracınızla ilgili bir bakım veya harcama da gündeme gelebilir.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınızın da aşk konularına kayıyor. Yalnızsanız aranızda güçlü bir çekim yaşayabileceğiniz birine çekilebilirsiniz. Süregelen ilişkinizde rekabet veya tartışmalar oluşabilir. Çocuğunuzla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 4. Evinde gerçekleşiyor. Önümüzdeki bir yılı da şekillendirecek olan bu tutulmalar hayatınızda önemli değişimler getirebilir. Hem yengeç burçlarına hem yükselen yengeçlere! Ev almak, satmak, mülk edinmek, evlilik veya ayrılık gündeme gelebilir. İşinizle veya medeni halinizle ilgili bir konu sizi şehir veya ev değişikliğine götürebilir. Anne veya babanızla ilgili konular dikkat çekebilir.

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve aklınızda çocuklarınıza veya ilişkinize kayıyor!

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ilişki sorunu, arkadaşlıklarınız gündeminizden yavaş yavaş çıkıyor. İlişkiniz boyut atlayabilir, çocuk sahibi olmak isteyenler için olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.











Merhaba yükselen aslan ve aslan burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, beklenmedik harcamaları gündeme getirebilir. Yurt dışı konularında harcamalar yapabilir, yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz! Bu süreçte manevi olarak değerli olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda eğitim konularına veya kardeşleriniz, yakın çevrenize yöneliyor. Kısa bir seyahat iyi gelebilir. Ticaretle ilgileniyorsanız yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Kariyerinizde maaş artışı konularında masaya oturabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız gelirlerinizi artırmak için çabanız artabilir. Süreçte yakınlarınız, eğitiminiz veya aracınız için harcama yapabilirsiniz.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınız evinize yöneliyor. Evinizde bazı düzenlemeler yapmak isteyebilir, tadilat, onarım gündeme gelebilir. Anne ve babanızla aranızda birtakım anlaşmazlıklar olabilir. Sert olmamaya dikkat etmelisiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 3. Evinde gerçekleşiyor. Önümüzdeki bir yılı da şekillendirecek olan bu tutulmalar hayatınızda önemli değişimler getirebilir. Üniversiteye başlamak, master, doktora yapmak, seyahat gerektiren işlere atılmak veya ticari girişimlere niyet edebilirsiniz. Yakın çevrenizden bir kuzen, amca veya kardeşinizin hayatındaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir.

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve aklınızda evinize kayıyor!

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ailevi ve kariyer konusundaki sıkışmışlığınız sona eriyor. Evlilik, ayrılık, kariyerde değişim, aile büyüklerinin kaybı söz konusu olmuş olabilir! Bu yıl edindiğiniz deneyimler sizi yeni bir yolculuğa hazırladı!









Merhaba yükselen başaklar ve başak burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile abartılı söylemleri, beklenmedik sağlık problemlerini (sizin özeniniz de diyebiliriz) gündeme getirebilir.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve zihinsel odağınızda kaynaklarınızı artırmaya yöneliyor. Eğitiminizle veya yurt dışı konularıyla ilgili harcamalar yapabilirsiniz! Bu ay içinde manevi değerlerinizin üzerine çokça düşünebilirsiniz. Özdeğer de buna dahil!

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Görünümünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Tamda bu yazının başında belirttiğim sağlık konusu belki de güzelleşmek üzere yaptığınız şeyleri ifade ediyor olabilir. Diğer taraftan dikkatleri üzerinize çektiğiniz, insanlarla ilişkilerinizi iyileştirdiğiniz bir ay olabilir.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınız yakın çevrenize yöneliyor. Tam da ikili ilişkilerinizi iyileştirmişken kardeşleriniz ya da kuzenleriniz veya komşularınız eleştirilerinizden nasibini alabilir! Trafikte dikkatli olmalısınız.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin haritanızın 2. Evinde gerçekleşiyor. Önümüzdeki bir yılı da şekillendirecek olan bu tutulmalar hayatınızda önemli değişimler getirebilir. Kaynaklarınızın giderek daha da artacağı bu dönem bir yandan ya yurt dışı veya eğitimler, belki de uzaktan akrabalarınız için harcamaları gerekli kılabilir.

22 Ekim Merkür akrebe geçiyor ve aklınızda araç almak, satmak olabilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü düşünsel konu netleşiyor! İnandığınız şey uğruna uzun süredir mücadele veriyorsunuz, belki de hukuki bir mücadeleniz olabilir. Tüm bunların sonuna geliyorsunuz! Seyahat etmenizi gerektirecek bir konu, vize ve pasaport işlemleri, yeni bir eğitim hayatınıza renk katabilir.










Merhaba yükselen teraziler ve terazi burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile içinize attığınız söylemleri, evliliğinizle veya ortaklıklarınızla ilgili krizleri ortaya çıkarabilir.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve siz de daha çok konuşan, sohbet eden birine dönüşüyorsunuz. İletişimin güçlendiği bu süreçte ikili ilişkiler önem kazanabilir. Evlilik, ortaklıklarda oldukça heyecanlı bir dönem geliyor!

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Ruhsal yorgunluğunuzu atmak, korkularınızı iyileştirmek için iyi bir dönem olabilir. Şifa çalışmaları yapabilir, terapi alabilir ve bunlar için para harcayabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizin de mücadele alanınız kaynaklarınızı artırmaya yöneliyor. Büyük harcamalar yapabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 1. Evinizde ve sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Terazi burcu olarak öncü bir burç olmanız nedeniyle insanları şaşırtabilirsiniz. Hızla evlilik adımları atabilir, evliyseniz ayrılık veya haritanıza göre nikah tazeleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, özellikle üreme organları ve böbrekler hassas. Diğer taraftan bazılarınız fiziksel görünümünde değişikliğe gidebilir, kilo vermek, saç kestirmek gibi yenilikler iyi gelebilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü maddi krizinde sonuna geliyorsunuz. Büyük harcamalar, aile büyüklerinin kaybı veya miras, nafaka gibi konular netliğe kavuşabilir. Maddi manevi bir düzen kurmayı başarabilirsiniz.










Merhaba yükselen akrep ve akrep burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile içinize attığınız söylemleri, iş arkadaşlarınızla ilgili konuları ve sağlığınızla ilgili durumları ortaya çıkarabilir.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve siz de daha çok içe dönme ihtiyacı duyuyorsunuz. Kendinizle baş başa kalmak, sanatla ilgilenmek, rüya günlüğü tutmak iyi gelebilir. Dedikodu ortamlarına çekilmediğinize emin olmalısınız!

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Başka insanlara yardım etmeye dair istek ve arzularınız artabilir. Diğer taraftan ilişkinizle ilgili konuları etrafınıza ilan edebilirsiniz.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizde her zaman olduğunuzda daha agresif görünebilirsiniz. Uzun süredir sabrettiğiniz konularda sona geldiğinizi fark etseniz de sabrınız taşabilir. Bu süreçte spor yapmak iyi gelebilir. İnsanlar sizi dışardan aşırı hırslı bulabilir!

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 12. Evinizde Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Ruhsal ve bedensel sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşinizle ilgili bazı sorunlar nedeniyle uzaklaşma kararı alabilir, inzivaya çekilebilirsiniz. Bir süredir zaten çalışmıyorsanız iş bulma arayışınız sıklaşabilir! Eğer çalışıyorsanız yoğun iş temposu sizi yorabilir, sağlığınızı ihmal etmeyin.

22 Ekim’de Merkür de 10 kasıma kadar akrep burcuna geçiyor. Sohbette aktif bir dönem başlıyor.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ikili ilişki krizini geride bırakmak üzeresiniz. Eşinizle ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Ne istiyorum, isteklerimi dile getirebiliyor muyum? Sorularını sorma sıklığınız artabilir. Bekarlar evlilik kararı alabilirken, sona gelenler vedaya hazırlanabilir!







Merhaba yükselen yaylar ve yay burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile kariyerinizde yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. İş ve aşk telaşesi sizi biraz yorarken çocuklarınız varsa onlara zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve sizin de zihinsel odağınız arkadaşlarınıza ve kariyer getirilerinize kayıyor. Hesap kitap yapabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Varsa üvey çocuklarınızın ihtiyacına odaklanabilirsiniz. Oldukça sosyal bir dönem!

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Kariyerinizde keyifli zamanlar geçirebilir, işinizi büyütmek üzere harcamalar yapabilirsiniz. İnsanlar sizi uyumlu ve çalışkan tarafınızla görebilirler.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte sizde dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Gizli saklı konularla ilgilenebilir, ruhsal olarak çabuk endişeye düşebilirsiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 11. Evinizde Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Geçen yıla nazaran oldukça sosyal bir dönem başlıyor. Kariyerinize ve hayatınıza dair yeni hedefler belirleme zamanı! Daha önce kapıları aralamadığınız pek çok konuya kapı aralayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilir, bekar veya yalnızsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

22 Ekim’de Merkür de 10 kasıma kadar akrep burcuna geçiyor. İçsel konuşmalarınız artabilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü iş, sağlık sorunları sona eriyor. Bir süre daha iş yoğunluğu ve koşturma içinde olabilir, gündelik rutinlerinizi planlamakta zorlanabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgilenmeniz gerekebilir.








Merhaba yükselen oğlak ve oğlak burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile yeni bir eğitime başlamak, yurt dışına taşınmak gibi planlarınız için harekete geçebilirsiniz.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve sizin de zihinsel odağınız işiniz ve kariyerinize yöneliyor. İnsanların sizi konuşan, bilgili tarafınızla algıladığı bir dönemdesiniz. Üstlerinizle ilişkinizde uyumlu ve diplomatik yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Eğitim konularında harcamalar yapabilir, mesafeleri kat etmek zorunda kalabilirsiniz. Yurt dışına gitme planlarınız varsa başvurular için, hukuki sorunlarınız varsa avukatınız için ödeme yapabilirsiniz. Bu alanda çalışıyorsanız kazançlarınızı artırmanız da olası!

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte arkadaşlarınızla ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir, bazılarıyla aranıza mesafeler girebilir. Kariyer getirilerinizi artırmak üzere hareket çekebilir, son bir yıldır planladığınız konularda harekete geçebilirsiniz.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 10. Evinizde Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Hem güneş oğlaklar hem de yükselen oğlaklar için önemli bir dönem! Kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir, öyle ki ev taşımak durumunda kalabilirsiniz. Evlilik, ayrılık gibi önemli konular gündeme gelebilir. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz!

22 Ekim’de Merkür de 10 kasıma kadar akrep burcuna geçiyor. Sosyalleşme zamanı! Zihinsel odağımız ölüm ve ölüm ünitesi konulara, polisiye ve mafya tip olaylara kayabilir. Ülkemiz gündeminde içişleri bakanlığı ve mafya konuları gündemi meşgul edebilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü aşk ya da çocuk krizi sona eriyor! İlişkide önemli bir kararın eşiğinde olabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatındaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir!









Merhaba yükselen kova ve kova burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile yeni bir eğitime başlamak, ticari kaygılar beraberinde para konularını gündeme getirebilir.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve sizin de zihinsel odağınız eğitim yaşamınıza yönelebilir, kurslar, üniversite sizi meşgul edebilir. Diğer taraftan uzaktan akrabalarınızla iletişiminiz güçlenebilir. Yurt dışına gitme planlarınız varsa başvuru için harekete geçebilirsiniz.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla özdeğer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. Beklenmedik bir parasal harcama keyfinizi kaçırabilir, unutulmuş bir borç ortaya çıkabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir sigorta ödemesini alabilirsiniz.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle birlikte kariyerinizde oldukça hareketli bir dönem başlayabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız, aranızda bazı gerginlikler olabilir. İnsanlar bu süreçte sizi fazla rekabetçi ve hırslı bulabilir!

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 9. Evinizde. Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Hayatınızı sorguladığınız, anlam arayışınızın arttığı bir dönem. Bir kısım için ikinci evlilik gündeme gelebilir. Evinizi değiştirmek, başka bir ülkeye gitmek isteyebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl ayrılık kararı almışsanız boşanmak üzere mahkemeye başvurabilirsiniz. Yeni bir eğitim sizi keyiflendirebilir.

22 Ekim’de Merkür de 10 kasıma kadar akrep burcuna geçiyor. Kariyerinizle ilgili bağlantılarınız artabilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü ailevi zorluğu ve ev telaşını atlatıyorsunuz. Süreç size çok ağır gelmiş olsa da artık ilerleme zamanı! Yeni bir ev, kariyer ve yeni başlangıçlar çok iyi gelebilir.








Merhaba yükselen balık ve balık burçları

4 Ekim’de hız kazanan Merkür olağan ilerleyişi ile ortaklardan gelen kaynaklara ulaşabilir. İkili ilişkilerde özdeğerinizi fark ederek önemli bir çıkış yapabilirsiniz.

5 Ekim Merkür terazi burcuna geçiyor ve sizin de zihinsel odağınız maddi konulara kayıyor. Borçlarınız varsa onu ödeme telaşına kapılabilirsiniz. Diğer taraftan korku ve endişeler kapılmanızda çok olası olayları kafanızda büyütmediğinizden emin olmalısınız! Bazen karar vermek zorunda değilsiniz.

9 Ekim de Venüs uzun zamandır kaldığı aslan burcundan çıkarak başak burcuna geçiyor. Venüs başak burcunda sıklıkla öz değer sorgulaması yaptırabilir. Diğer yandan minor açılarla renklenmiş olan gök yüzü sürprizleri açık olmamız gerektiğine işaret ediyor. İkili ilişkilerinizi iyileştirme süreci, geçtiğimiz aylarda burada gerçekleşen yeni ayda bazı ilişkiler sekteye uğramıştı! Oturup yeniden gözden geçirip sorunları güzellikle çözebilirsiniz. İlişkiniz veya iş ortaklığınız için harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Ekim de Mars akrep burcuna geçiyor. 24 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ve isteklerimize karşı hırslı tutumlar sergilememiz de neden olabilir. İmkansızı başarma zamanı! Gölge yanıyla intikam almak bir gül bir konuya saplanıp kalmak gibi etkiler yaratabilir. Marsın akrep burcuna geçişiyle beraber inançlarınız için coşkuyla mücadele edebilirsiniz. Fikirlerinize saygı duyulmadığınızı düşündüğünüzde diliniz sertleşebilir. Üniversitedeyseniz hocalarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile aranızda hırslı durumlar olabilir.

Terazi burcunda güneş tutulması​

14 Ekim de 17:54 de terazi burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma sizin 8. Evinizde. Sizin için önümüzdeki bir yılın gündemini belirleyecek konular oluşmaya başlıyor. Burada gerçekleşen tutulmalar özellikle kaynaklar konusunda sizi zora sokabilir. Ülkemiz gündeminde de sert etkileri olan bu tutulma harcamalara dikkat etmeyi zorunlu kılıyor. Diğer taraftan ticari bir yatırım yapmak istediğiniz için kredi ya da teşvik alabilirsiniz. Tüm bunlar gündeminizde değilse yakın çevrenizden birinin kaybını yaşayabilir, bir akrabanızın sağlık durumuyla ilgilenebilirsiniz.

22 Ekim’de Merkür de 10 kasıma kadar akrep burcuna geçiyor. Zihinsel odağımız ölüm ve ölüm ünitesi konulara, polisiye ve mafya tip olaylara kayabilir. Ülkemiz gündeminde içişleri bakanlığı ve mafya konuları gündemi meşgul edebilir.

Boğa burcunda ay tutulması​

28 Ekim boğa burcunda ay tutulmasıyla birlikte boğa ve akrep tutulmalarını geride bırakıyoruz. Böylece geçtiğimiz yıl boyunca yaşadığınız her türlü eğitim ve akraba telaşesinin sonuna geliyorsunuz. Kısa bir seyahat edebilir, eğitime başlayabilir veya kardeşinizin bir ihtiyacına odaklanabilirsiniz.






Astrolog Özlem SOMUNCU​
 

ekimm (7).jpg

KOÇ BURCU - (21 Mart - 20 Nisan)​

Ekim ayı sizin için ilişkilerin ön planda olduğu bir dönem olacak. Ayın ilk yarısında, ilişkiler, ortaklıklar ve fiziksel görünümünüzle ilgili konular gündeme gelebilir. 14 Ekim’deki güneş tutulması, bekar Koçlar için evlilik veya ortaklık fırsatlarına işaret ediyor, evli olanlar ise ilişkilerinde yeni bir sayfa açabilirler. Bu etkili tutulma, hayatınızda pek çok değişikliğe yol açabilir ve iş hayatınızda da dönüşümler yaşanabilir.

Ekim ayının ikinci yarısında, 28 Ekim tutulması finansal konulara odaklanmanızı gerektirebilir. Para, kazançlar, borçlar ve ödemelerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde yeni planlamalar yapmak ve finansal düzenlemelerde bulunmak önemli olacak. Ayrıca, kendinizi spiritüel olarak geliştirme fırsatları da bulabilirsiniz.

Sağlık ve ameliyat konularında ani gelişmeler olabilir. Bu kritik dönemde alacağınız kararlar, önümüzdeki bir yılı etkileyebilir.
Ayrıca, Ekim ayı size içsel dengenizi bulma ve zihinsel rahatlama fırsatları sunabilir. Her gün biraz zaman ayırarak meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktiviteleri denemek, stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Bu içsel denge, diğer alanlarda daha etkili olmanıza katkı sağlayabilir. Unutmayın, kendinize zaman ayırmak duygusal ve fiziksel sağlığınızı desteklemenin önemli bir yolu olabilir.



BOĞA BURCU - (21 Nisan - 21 Mayıs)​

Ekim ayında sağlık ve çalışma hayatınız önemli bir dönüşümün eşiğinde. Ayrıca, kişisel sağlığınıza ve zihinsel dengeye özel bir ilgi göstermeniz gerekecek.
Ekim ayının ilk yarısında, sosyal çevre, bilinçaltı ve psikolojik süreçlerle ilgili derinlemesine düşünme zamanı olabilir. 14 Ekim’deki tutulma, iş hayatınızı, iş arkadaşlarınızı, hatta evcil hayvanlarınızı ve sağlıkla ilgili yeni kararlar almanız gereken bir döneme işaret ediyor. Bu dönemde yurt dışı bağlantıları, eğitim veya hukuksal meselelerle ilgili zorlayıcı süreçler yaşayabilirsiniz, ancak sonuçlar olumlu olabilir.
Ekim ayının ikinci yarısında, fiziksel değişiklikler, ilişkiler, ortaklıklar ve sağlık konuları öne çıkacak. 28 Ekim’deki tutulma, hayatınızda önemli değişiklikleri tetikleyebilir. Özellikle iş hayatınız ve sağlık konularında dikkatli olmanız önemli. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde beklenmedik tartışmalar veya sonlanmalar yaşanabilir.
Bu dönemde, içsel dengeyi korumanın ve stresle başa çıkmanın yollarını aramak da önemli. Kendinize zaman ayırmak, sağlığınıza dikkat etmek ve zihinsel olarak rahatlamak, bu zorlu dönemi daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir. Aynı zamanda yeni bir hobi veya rahatlatıcı bir aktiviteye başlama fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Bu, hem zihinsel hem de fiziksel sağlığınızı destekleyebilir ve yaşamın tadını çıkarmanıza yardımcı olabilir.




İKİZLER BURCU - (22 Mayıs - 21 Haziran)​

Ekim ayı size aşk ve keyifli aktivitelerin kapılarını açabilir. Bu dönemde ön sahne sizin olacak ve yeni deneyimlere adım atmak için harika bir zaman.
Ekim ayının ilk yarısında, sosyal çevre, kariyer ve iş hayatınızda önemli değişimler veya kararlar karşınıza çıkabilir. 14 Ekim’deki Halkalı Güneş tutulması, aşk, çocukler, hobiler, sanat ve tatil gibi konularda kadersel başlangıçlar ve güzel gelişmelerin habercisi olabilir. Bu dönemde, finansal kaynaklarınızı doğru bir şekilde yönetmek de önemli olacak.
Ekim ayının ikinci yarısında ise Akrep enerjisi yükseliyor ve 28 Ekim tutulmasıyla birlikte önümüzdeki altı ay içinde sağlık, gizli düşmanlar, spiritüel gelişim, maneviyat ve hastane gibi konularla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde sağlık, çalışma hayatınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili krizler yaşanabilir, ancak bu tartışmalar yeni bir anlayışın ve iyileşmenin kapısını açabilir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, kendinize özel bir zaman ayırmak ve içsel dengeyi korumak önemlidir. Yoga, meditasyon veya doğada vakit geçirmek gibi rahatlatıcı aktiviteler size yardımcı olabilir. Ayrıca, yeni hobiler edinmek veya seyahat etmek gibi yeni deneyimlere açık olmak, yaşamınıza renk ve heyecan katmanın harika bir yoludur. Bu, hem duygusal hem de zihinsel sağlığınızı destekleyebilir ve hayatın tadını çıkarmanıza yardımcı olabilir.




YENGEÇ BURCU - (22 Haziran - 23 Temmuz)​

Ekim ayı size ev ve kariyer hayatınızdaki değişimler ve kadersel olaylarla ilgili önemli seçimler yapma fırsatı sunuyor.
Ekim ayının ilk yarısında, seyahat, eğitim ve kariyerinizle ilgili yeni dönemlere adım atabilirsiniz. 14 Ekim’deki güneş tutulması, ev alım satımı veya ev değişikliği gibi konuları gündeminize getirebilir ve bu değişiklikler bir yıl boyunca etkili olabilir. Bu tür tutulmalar, hayatımızda uzun vadeli etkiler yaratan önemli göksel olaylardır. Bu dönemde iş hayatınızda, ortaklıklarınızda veya ilişkinizde önemli gelişmeler yaşanabilir.
Ekim ayının ikinci yarısında ise, sosyal çevreniz, kariyeriniz, iş hayatınız ve aşk hayatınızda kararlar vermeniz gereken kadersel dönüşümler yaşanabilir. Bu değişiklikler, aslında olumlu sonuçlara yol açabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Elbette, bazı tartışmalar ve karmaşa ortamı da olabilir.
Bu dönemde, içsel gücünüzü ve esnekliğinizi kullanarak değişikliklere uyum sağlamak önemlidir. Ev ve iş hayatınızdaki değişiklikleri dengelemek için iyi bir planlama yapabilirsiniz. Aynı zamanda iletişim becerilerinizi kullanarak, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilir ve destek bulabilirsiniz. Bu süreç, kendinizi daha fazla keşfetmeniz ve olumlu gelişmelere odaklanmanız için bir fırsattır.




ASLAN BURCU - (24 Temmuz - 21 Ağustos)​

Ekim ayı sizin için seyahat, eğitim ve yer değişikliği fırsatlarına odaklanmanız gereken bir dönem olacak. Bu süreçte aynı zamanda yakın çevrenizde kadersel değişimlerle karşılaşabilirsiniz.
Ekim ayının ilk yarısında, para, finans, ameliyat, seyahat ve eğitim gibi konularda kararlar almanız gerekebilir. 14 Ekim’deki tutulma, yakın çevre, eğitim, seyahat ve kardeşlerle ilgili yeni başlangıçlar ve olaylar getirebilir. Bu süreç sizin için olumlu sonuçlanabilir, ancak Plüton’un etkisi nedeniyle günlük rutin düzeninizde değişiklikler ve çalışma hayatınızda krizler yaşanabilir. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmek önemlidir.
Ekim ayının ikinci yarısında, kariyer, seyahat, yurt dışı, ev ve aile temalarında değişimler ve krizler yaşanabilir. Bu dönemde kişisel egonuzdan ziyade teslimiyet ve uyum önemli olacaktır. Kaderinizde önemli değişimler ve dönüşümler yaşanabilir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, yeni eğitim fırsatlarına veya seyahatlere açık olabilir ve finansal konularda dikkatli bir planlama yapabilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınıza özel bir ilgi göstermek, Plüton’un etkilerine karşı daha dirençli olmanıza yardımcı olabilir. Kariyerinizdeki değişimlere ve aile hayatınızdaki gelişmelere daha açık bir bakış açısıyla yaklaşmak, bu süreci daha verimli hale getirebilir.




BAŞAK BURCU - (22 Ağustos - 23 Eylül)​

Ekim ayı sizin için iş hayatında başarılı ve finansal değişimlerin yaşandığı bir dönem olacak. Maddi kazançlarla ilgili önemli adımlar atmaya başlıyorsunuz.
Ekim ayının ilk yarısında, partnerlik, ortaklık, miras, finans veya sağlıkla ilgili bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak 14 Ekim’deki tutulma, kazançlar ve para konularında yepyeni başlangıçları müjdeliyor. Bu dönemde ani ve beklenmedik değişiklikler ve kararlar alabilirsiniz. Özellikle borsa veya yatırım yaparken dikkatli olmanız önemlidir. Bir para girişi olabilir ve bu fırsatı önceden plan yaparak değerlendirebilir veya finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Ekim ayının ikinci yarısında, finans, ameliyat, sağlık, yurt dışı, eğitim veya yer değişikliği gibi konularda kararlar alabilirsiniz ve bu değişiklikler hayatınıza olumlu katkılarda bulunabilir. İletişim, seyahat ve yakın çevrenizle ilgili finansal konularda krizler yaşanabilir, ancak sonuç sizin için olumlu olacaktır.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, finansal planlama yapmanın yanı sıra iletişim becerilerinizi kullanarak iş hayatınızı ve finansal durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Ayrıca, ani değişikliklere karşı hazırlıklı olmak ve acil ihtiyaçlarınıza yönelik mantıklı yatırımlar düşünmek önemlidir. İşte bu dönemde finansal dengeyi korurken, aynı zamanda geleceğe yönelik hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız gerekebilir.




TERAZİ BURCU - (24 Eylül - 23 Ekim)​

Ekim ayı sizin için içsel bir dönüşüm ve güzellik arayışıyla dolu bir zaman olacak.
Ekim ayının ilk yarısında, çalışma hayatı, sağlık, ortaklık ve evlilikle ilgili bazı belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde yaşam temposu hızlanabilir ve biraz yorgun hissedebilirsiniz. Ancak 14 Ekim’deki Halkalı Güneş tutulması, hayat görüşünüzde, sosyal çevrenizde ve yakın ilişkilerinizde önemli değişikliklere işaret ediyor. Aile içinde sorumluluklar nedeniyle bazı gerginlikler yaşanabilir.
Ekim ayının ikinci yarısında, evlilik, ortaklık, finans, harcamalar ve kazançlarla ilgili yeni bir aşamaya geçebilirsiniz. Artık önemli kararlar almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu döneme kadar finansal yapınızı gözden geçirmeniz ve düzenlemeniz önemlidir. Ayrıca bekar Teraziler için evlilik veya yeni bir ortaklık kurma olasılığı da söz konusu olabilir.
Bu dönemi kendinize daha fazla odaklanarak ve içsel dengeyi koruyarak değerlendirebilirsiniz. Yoga, meditasyon veya kendinizi geliştirmeye yönelik diğer aktiviteler, içsel huzurunuzu artırmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, yakın ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtmak ve finansal planlarınızı gözden geçirmek için bu zamanı kullanabilirsiniz. Kararlarınızı dikkatlice düşünmek ve kendinizi yeni fırsatlara açmak, bu dönemi daha olumlu ve yapıcı bir şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır.



AKREP BURCU- (24 Ekim - 23 Kasım)​

Ekim ayı sizin için sağlık ve maneviyatınıza odaklanmanız gereken bir dönemi işaret ediyor. Bu dönemde farkındalığınızın ve bakış açınızın büyük bir değişim geçirmesi olası.
Ekim ayının ilk yarısında, çocuklar, tatil planları ve hobiler gibi konular önem kazanabilir. Aynı zamanda gizli düşmanlarla veya ilişki ve ortaklığınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 14 Ekim’deki tutulma, bilinçaltınızı, psikolojinizi ve gizli düşmanlarınızı içeren konularda yeni başlangıçlar yapmanız gerektiğini işaret ediyor. Bu dönemde bilinçaltınızdaki korkuları anlama ve çözme şansınız olabilir.
Ekim ayının ikinci yarısında, çalışma hayatınız, sağlığınız, evlilik veya ortaklık gibi konularda uzun süredir devam eden belirsizlikler ve kaos daha net bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu dönemde tartışmalar artabilir ve hayatınızı değiştirecek önemli kararlar almanız gerekebilir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, sağlığınıza özen göstermek ve manevi açılımlarınıza odaklanmak önemlidir. Meditasyon, yoga veya ruhsal gelişim aktiviteleri gibi yöntemlerle içsel dengeyi bulabilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde ve çalışma hayatınızda daha açık iletişim kurmak ve sorunları çözmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Bu süreç, içsel büyüme ve dönüşüm için bir fırsat sunabilir.



YAY BURCU - (24 Kasım - 22 Aralık)​

Ekim ayı sizin için sosyal ilişkiler ve aşk hayatınız açısından önemli değişimlerin yaşandığı bir dönem olacak.
Ekim ayının ilk yarısında, ev, aile, aşk, çocuklar veya hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 14 Ekim’deki tutulma ise sosyal çevrenizde, topluluklar veya derneklerde yeni fırsatlar ve açılımlar getirebilir. Kariyerinizi olumlu etkileyecek kişilerle tanışma şansınız artabilir. Bu dönemde arkadaş çevrenizi değiştirerek daha fazla sosyalleşebilirsiniz.
Ekim ayının ikinci yarısında, aşk, çocuklar, hobiler ve sanatla ilgili belirsizlikler daha net bir hale gelecek. 1,5 yıldır yaşadığınız karmaşa artık sona eriyor ve önemli kararlar almanız gerekecek. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlar, hastane veya psikolojik durumlar sizi meşgul edebilir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak için açık olabilirsiniz. Aynı zamanda içsel dengeyi korumak ve duygusal olarak dengeli kalmak önemlidir. Karar verme süreçlerinizde, geleceğiniz için önemli olanı göz önünde bulundurmak ve içsel rehberliğinizi takip etmek size yardımcı olacaktır. Bu dönemdeki değişimler sizi daha güçlü ve olgun bir Yay yapabilir.




OĞLAK BURCU - (23 Aralık - 20 Ocak)​

Ekim ayı sizin için kadersel değişimlerin ve önemli kararların gündemde olduğu bir dönem olacak. Bu ayın getireceği fırsatları değerlendirmeye hazır olun.
Ekim ayının ilk yarısında, seyahat, eğitim, kardeşler ve iletişim konularında bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Karar verme sürecinde zorlanabilirsiniz. Ancak 14 Ekim’deki Güneş tutulması, beklenmedik evlilik teklifleri gibi sürprizler getirebilir. Ayrıca kariyer hayatınızda beklenmedik değişiklikler, terfiler veya yeni iş fırsatları da gündeme gelebilir. Bu dönemde yaşayacağınız değişimler başlangıçta zor olabilir, ancak sabır ve azimle bu değişimlere adapte olabilirsiniz. 2024’ün ortalarına doğru, üzerinizdeki yüklerin hafiflemeye başlayacağı bir döneme gireceksiniz.
Ekim ayının ikinci yarısında, aşk, çocuklar, hobiler ve sanat gibi konularda önemli kararlar almanız gerekebilir. Bu dönemde kaos yaşanabilir ve tartışmaların içinde bulunabilirsiniz. Ancak sonuçların sizi korkuttuğunuz gibi olmayacağını unutmayın. Aynı zamanda ev, aile ve kariyerle ilgili değişikliklerin gündeme gelebileceği bir dönem olabilir. Kariyer değişikliği ile ev değişikliği kararı da sizin için önemli olabilir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için, açık fikirli olun ve geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirin. İçsel gücünüzü bulmak ve değişimlere uyum sağlamak için sabırlı olun. Ayrıca ilişkilerinizde açık iletişim kurmak ve sevdiklerinizle duygusal olarak bağlarınızı güçlendirmek önemlidir. Bu süreç, hayatınızdaki farklı alanlarda yeni fırsatların kapısını açabilir ve sizi daha güçlü bir Oğlak yapabilir.



KOVA BURCU - (21 Ocak - 19 Şubat)​

Ekim ayı sizin için seyahatler, yurt dışı programları, eğitim ve hukuksal alanlara odaklanmanız gereken bir dönem olacak.
Ekim ayının ilk yarısında, para, kazançlar, eğitim ve seyahatlerle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirsiniz, ancak bu süreç sonunda size olumlu gelişmeler getirebilir. 14 Ekim’deki güneş tutulması, yurt dışı seyahatleri, eğitim fırsatları, hukuki konular veya yer değişiklikleriyle ilgili güzel gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde bilinçaltı korkularınızın tetiklenmesi nedeniyle bazı rahatsızlıklarınız tekrarlayabilir, bu yüzden içsel denge ve sağlık konularına dikkat etmek önemlidir. Ayrıca gizli düşmanlardan korunmak için dikkatli olmalısınız.
Ekim ayının ikinci yarısında, eğitim, seyahat, kardeşler, yakın çevre veya sosyal medya gibi konularda belirsizlikler daha net bir hale gelecek. Aynı zamanda evinizle veya ailenizle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. İş hayatınızda yoğun çalışıp çatışma veya tartışma içinde olabilirsiniz. Bu dönemde daha stratejik bir yaklaşım benimsemek ve iş ilişkilerinizi dengelemek önemlidir.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için açık fikirli olun ve yeni deneyimlere açık olun. Yurt dışı seyahatleri veya eğitim fırsatlarını değerlendirmek için mükemmel bir zaman olabilir. Aynı zamanda sağlığınıza ve içsel dengenize önem vermek, bilinçaltı korkularınızla başa çıkmak için önemlidir. İş yaşamınızdaki zorluklara karşı sabırlı olun ve daha stratejik bir yaklaşım benimseyerek başarıyı yakalayın. Bu dönemdeki değişimler sizi daha bilinçli ve güçlü bir Kova yapabilir.




BALIK BURCU - (20 Şubat - 20 Mart)​

Ekim ayı sizin için maddi kazançlar, finansal yapılanmalar ve gelirlerinizi arttırma zamanı olacak. Tutulma döngüleri, hayatınızda önemli değişimlerin başlangıcını müjdeliyor.
Ekim ayının ilk yarısında, fiziksel değişimler, ilişkiler, ortaklıklar ve maddi konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca finansal kazançlarınızı düzenlemek ve daha sağlam bir temel oluşturmak için adımlar atabilirsiniz. 14 Ekim’deki güneş tutulması, finans, miras, sağlık, ödemeler, vergiler ve borçlar gibi konularda yeni başlangıçlar getirebilir. Bu dönemde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, ancak güçlü insanların desteği yanınızda olacak.
Ekim ayının ikinci yarısında, maddi gelirler, para, çevresel faktörler ve eğitimle ilgili bir buçuk yıl süren dönem sonuçlanabilir. Bu süreç, uzun vadeli ve kalıcı gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler getirebilir. Ancak borçlar ve ödemeler konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Ayrıca sağlığınızı bu dönemde öncelikli bir konu olarak ele almalısınız.
Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için finansal planlama yapın ve harcamalarınıza dikkat edin. Aynı zamanda sağlık ve yaşam tarzınıza daha fazla özen göstermek, uzun vadeli refahınız için önemlidir. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda dengeli bir yaklaşım benimsemek de başarıyı artırabilir. Tutulma döngüleri, hayatınıza yeni bir başlangıç getirecek fırsatları simgeliyor, bu yüzden cesurca adımlar atın ve potansiyelinizi maksimum düzeye çıkarın.



Gülçin Birinci/günebakış
 
X