- Konu Sahibi ananasmango
- #2.881
Canım beni de ekler misin? 7 Ekim çift embriyo transferi , pozitif ❤Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım beni de ekler misin? 7 Ekim çift embriyo transferi , pozitif ❤Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
7 Ekimİnşallah canım benim kacinda transfer olmustun sen![]()
Olur tabı 10 ekim 5.gün tek embriyo
Şey, ben hala eklenmwdim mi![]()
Senide eklemiştim kuzucummCanım beni de ekler misin? 7 Ekim çift embriyo transferi , pozitif ❤![]()
Benide eklermisinnnnnCanım beni de ekler misin? 7 Ekim çift embriyo transferi , pozitif ❤![]()
Senide eklemiştim kuzumBenide eklermisinnnnn![]()
Ellerine sağlıkkkSenide eklemiştim kuzucumm![]()
Amin canım benim hepimiz guzel haberler alalim inşallah7 Ekiminşallah senin ve bebeğin içinde güzel haberler alırız
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
yaa dimiiHosuma gidiyor gormek![]()
Lütfen bakın yüksek mi düşük mü ne olmuş taze transferi etkileyecek durum var mıBir at canım bakalım
Hayırlı olsun çok sevindimACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek![]()
Yumurtların olgunlaşmış canımm estradiol benimde 3384 tü 14 yumurta toplanmıştıLütfen bakın yüksek mi düşük mü ne olmuş taze transferi etkileyecek durum var mı
Hayırlı olsun çok sevindimmerhaba, bugün test günümdü ve sonuç 628![]()
Allah seni
Ben de 16 Ekim'de transfer oldum 28 Ekim de test yaptircak neden öyle ki?16 Ekim de transfer oldum 30 unda da kan ver dediler
Beni de ekler misiniz 16 Ekim çift embriyo transferi oldum 28 Ekim de sonuç alacagimŞimdiii eklendiniz çiçeklerimmm![]()
![]()
Doktor öyle uygun görmüş. Bir iki gün beklerimBen de 16 Ekim'de transfer oldum 28 Ekim de test yaptircak neden öyle ki?
Çiçeğimm kan verdin mi?amin canım benim inşallaaahhhçüç
3000 üzeri sıkıntı taze transfer olmaz falan yorumları var başka yerlerde doğru mu pekiYumurtların olgunlaşmış canımm estradiol benimde 3384 tü 14 yumurta toplanmıştı
Canımcım kuşuuummmmHello çiçeklerim
Hayırlı olsun kuzumCanım beni de ekler misin? 7 Ekim çift embriyo transferi , pozitif ❤![]()