2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
canım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum
Ben de doğduğundan beri reflu yatağında yaptırıyorum canim. Sadece gündüzleri yanımızdaken ana kucagi ya da koltuk üstünde yaptırıyorum.

Kizlar bize dr bunu bağırsak florasi ni duzenlesin diye verdi bu gaz damlası değil dimi

Eklentiler

• 20230923_231453.webp
    20230923_231453.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 47
Cnm anneler bebişlerimiz çok şükür yanımızda ama asıl zor günler gerideymiş bebişim gaz sıkıntısı,uykuya geçme memeyi tutma sorunu , mama da gaz sorunu oy oy nasıl başa cikacagimi şaşırdım kaldım bir de hergelen bir şey söylüyor lohusalık hamilelikten zormuş birde iki gündür kaka yapamıyor var mı bizim gibi bunları yaşayan

Anlamadım sab simplexin zararlı mı dedi bende onu aldım yeni
Bilmem canım benim Dr önermiyorum dedi içinde simetikon içeren bi ilaç varmış tavsiye etmiyorum o yüzden dedi , benim Dr daha çok bitkisel ilaç öneriyor , kimyasalları mecbur kalmadıkça kullanma dedi

Sağolun kızlar yarın denicem , çünkü sürekli sanki tıkanıyor nefes alamıyor gibi oluyor korkuyorum sanki boğuluyormuş gibi nefes alıyor

Ben de bruno baby ile nemlendirip sonrasında otri bebe ile çektim burnundakileri bugün, baya bir sümük çıktı nefes alışverişi de düzeldi

canım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum

Böyle yan yatırıp yapınca orta kulak iltihabı olmaz mı? Kulağa kaçar gibi geliyor.kızımda ilk aylar hazır serumfizyollojik damlatıyordum artık onlar da güvenli değil alamam.bu serumlardan alıp yüz üstü tutarak yapabilir miyiz acaba 🙄

benimde bugün yumuşacık gögüsler korktum acaba süt yok mu diye, bebem emerken birden kendini çekti ağzı süt doluydu inşallah doyuyordur ve süt vardır, ağlamıyor da aç kalsa ağlardı di mi 😐
Aç olsa ağlar evet kaka ne sıklıkla yapıyo sık ve sarı kaka doyduğu anlamına geliyormuş

Göğüsler bir zaman sonra yumuşak oluyor zaten ama sağınca az gelmesine bir şey diyemem ☹️
Ya şundan olabilir mi annem diyor ki artık büyüyor sık sık emzirme ağlamadığı zaman zorla emzirdim hep ben sarılık var diye sarılık geçti gibi uyandıkça emzir dedi internette de öyle yazıyo sarılık yoksa uykudan uyandırmayın diye 2 gündür öyle deniyorum dedikleri doğru gibi

Gogusler yaklasik 1 aylik oldugunuzda artik terbiye olur, bebeginizin ihtiyaci dogrultusunda sut biriktirmeye baslar. Her annenin sutu kendi bebegine ozeldir, sagim yaparak cogalmasini saglayabilirsiniz.
Aynen dediğiniz gibi galiba bnm ilk bebek hiç ememedi kalp problemi vardı sağım yapmıştım o yüzden farkedemedim hiç şimdi ağlayıp istedikçe veriyorum öyle doluyo şimdilik İnşaAllah azalmaz böyle acemiyim çok emzirme konusunda bebeğime ayak uydurmaya çalışıyorum 😅🥴

Cnm anneler bebişlerimiz çok şükür yanımızda ama asıl zor günler gerideymiş bebişim gaz sıkıntısı,uykuya geçme memeyi tutma sorunu , mama da gaz sorunu oy oy nasıl başa cikacagimi şaşırdım kaldım bir de hergelen bir şey söylüyor lohusalık hamilelikten zormuş birde iki gündür kaka yapamıyor var mı bizim gibi bunları yaşayan
Canım sen yeni mi doğum yaptın 3 gün yazıyor imzanda. Bnm bebik 2 gün siyah kakasını yaptı sonra sarı renge döndü ilk zamanlarda çok yapmıyolar az az beslendikleri için

Böyle yan yatırıp yapınca orta kulak iltihabı olmaz mı? Kulağa kaçar gibi geliyor.kızımda ilk aylar hazır serumfizyollojik damlatıyordum artık onlar da güvenli değil alamam.bu serumlardan alıp yüz üstü tutarak yapabilir miyiz acaba 🙄
asıl yüz üstü yapabilir o yüzden yan ystırılıyor ki diğer burundan çıksın, bu dr orta kulak iltihabı ile ilgili de bilgi vermişti ama hatırlamıyorum 🙌 sonuç itibariyle yapmıyormuş

Kızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Ben hergün veriyorum yanlışmı yapıyorum
kibrisss kibrisss Melikeben Melikeben NewMamaa NewMamaa dikloron dikloron
Benimki ilaç vericek kadar olmamıştı hiç 40 ıyla birlikte kaka yaparken bile ıkınmıyor çok şükür.
Ama beslenmeme çöl dikkat ediyorum. Bir fikrim yok yardımcı olamadım kızlar 🤷🏻‍♀️

Kızlar çok şükür bebişte ben de iyiyiz sonunda bende kabulüm yavruma böyle bir his yok tarifsiz Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Benim biraz zor geçti sezaryenim ama ilk yürüyüş gaz çıkarma vs problemsiz geçti şükür
Emzirmeye çalıştık ama ucum olmadığı için silikonla emzirdik mecbur bir kaç damla geldi daha da gelmedi ama yılmak yok inşallah gelecek
Mama da yemiyor aç kalacak diye korkuyorum 🤦‍♀️

Back
X