2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
canım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum

Ben bi deliğe sıkıp ters çevirip sırtına vurup sonra diğer deliğe geçiyorum ikisi tıkanırsa nefes alamaz korkusu oluyor sen bu şekildemi yapıyosun

Ben bi deliğe sıkıp ters çevirip sırtına vurup sonra diğer deliğe geçiyorum ikisi tıkanırsa nefes alamaz korkusu oluyor sen bu şekildemi yapıyosun
dediğin gibi de yapabilirsin ama tıkanmaz merak etme illa yutuyor ağzına geliyor, ben dr un gösterdiği gibi yapıyorum tıkanır gibi olsa kaldırıyorum sırtına da vuruyorum

Özelde çocuk doktoru giriş açıyo ama devlette gidip randevu alıyosun göz ve kalça usg için sonra tarih gelince direk gidip çekiyosun özel pahalıya geldi devlete gittim artık özellere yanaşılmıyor herşeyin fiyatı uçtu
Ya peki 28 gün bebek hastalıkları ücretsiz ya göz buna dahil mi? Öyleyse göze de 28 gün içinde gidelim dedikte

Kızlar bi akıl verin sürekli mız mıs bugün ya gece 4.30dN beri yatıp 2 saat uyumadı hep memede. Uyuyor yatırıyorum 10 dakkaya ağlıyor. Kucağımda uyusun diyorum yine maksimum 1 saat olarak 2 kere uyudu. Gözünden uyku akıyor. Ama o gaz bir geliyor kıvrım kıvrım yavrum

Ya peki 28 gün bebek hastalıkları ücretsiz ya göz buna dahil mi? Öyleyse göze de 28 gün içinde gidelim dedikte
Normalde bende ücretsiz biliyorum ama doğum yaptığım yer bana 40 gün sonrası için randevu oluşturunca haliyle ücretliye dönüyor bende bu durumda devlete gittim göze soktum 17 ekimede kalça usg verdiler

Pendik medikalparkta doğum yapan arkadaşım vardı mesela ondan ücret almamışlar martta doğum yapmıştı ama benim hastanede selam versen önce para istiyor 🤭

Kızlar bi akıl verin sürekli mız mıs bugün ya gece 4.30dN beri yatıp 2 saat uyumadı hep memede. Uyuyor yatırıyorum 10 dakkaya ağlıyor. Kucağımda uyusun diyorum yine maksimum 1 saat olarak 2 kere uyudu. Gözünden uyku akıyor. Ama o gaz bir geliyor kıvrım kıvrım yavrum
Aynı durumdayız, o ağladıkça bende ağlıyorum. Geçmeyecek gibi bu günler inanılmaz tukendigimi hissediyorum. Siz kaç günlüktunuz. Biz 15, gunluguz

Benimkide çok gazlı bir bebek ilk günden beri gaz ilacı kullanıyormusun ben forbiome kullanıyorum

Bunu yaparken ağlıyor mu? Ben Nexus aspirator almıştım, serum fizyolojik ile bir iki damla sıkıp yumuşatıp aspiratör ile çekiyorum ona rağmen katıla katıla agliyor

Bizimde dünden beri böyle emzirip yatırıyorum gayet uyuyo 45 dk sonra ağlamaya başlıyo
Tam 2 hafta oldu doktor şimdi gazı başlıcak daha bişey görmediniz demişti gerçektende öyle 😔
Gün içinde max 1 saat uyudu hep emzir koyla geçti asla dinlenemedim yemeğe fırsat bulamıyorum yani
Biogaia damla vermişti dün verdim gce sakin geçti etki etti sanırım uyuduk allahtan oda kalktı emdi uydu hep ama gündüz yine başladı yani şimdi yine damla verdim gece sakin geçer umarım
3 aya kadar böyle sürmez inş napcaz bilmiyorum geçici olmasını umuyorum 🙏

Merhaba ben mastit oldum da ağrılı bir meme 40 derece ateş maalesef. Tedavi için hızlıca iyi gelebilecek önerileriniz nedir
ben daha bekarken mastit olmuştum ne manaysa 🤦 benim gittiğim dr bama eczaneden bi ilaç hazırlatmıştı sıvı olarak, onu bezle ıslatıp memeye koyuyordum acaba dr unuz böyle bişey verdi mi ? tabi bana antibiyotiğe ek olarak verilmişti

Back
X